Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορά με χρεωστική από τράπεζα Πειραιώς , δεν χρειάστηκε να τους πω πολλά γνωρίζουν το θέμα!   Σήμερα έκανα την αμφισβήτηση μ είπαν ότι δεν θα πάρει πολύ να μ επιστρέψουν τα χρήματα εφόσον τους περνούν διαρκώς για αυτό το θέμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Nootropic είπε

Αγορά με χρεωστική από τράπεζα Πειραιώς , δεν χρειάστηκε να τους πω πολλά γνωρίζουν το θέμα!   Σήμερα έκανα την αμφισβήτηση μ είπαν ότι δεν θα πάρει πολύ να μ επιστρέψουν τα χρήματα εφόσον τους περνούν διαρκώς για αυτό το θέμα.

Δεν μπορείς να κάνεις ακύρωση η επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν περάσει ο χρόνος παράδοσης του κινητού πρώτον και δεύτερον μετά έχεις δικαίωμα επιστροφής χρημάτων και κινείσαι νομικά εάν δεν σου κόψει τιμολόγιο και δεν σου στείλει το προϊόν 

IMG_20240404_151613_650.webp

Επεξ/σία από Ec02892
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Titanik είπε

Όχι, είναι υπεξαίρεση. Καταλαβαίνω το συλλογισμό σου, όμως όταν θα πεις εσύ απάτη, θα πρέπει να στοιχειωθετησεις την απάτη. 

Απάτη έκανε όχι προς εσένα, αλλά προς το κράτος, κάνοντας πολλαπλές φορές υπεξαίρεση από διαφορετικά πρόσωπα.

Φαντάζομαι είσαι νομικός. Δεν υπάρχει θέμα αυτεπάγγελτης δίωξης στην περίπτωσή του, μιας και έχουν γίνει τόσες καταγγελίες σε δημόσιες αρχές;

Επεξ/σία από Tasos
Δημοσ.

ποσα να εχει  βγαλει εξω?

προφανως για να συνεχίζει υπάρχουν ατομα που κανουν παραγγελίες ακόμα

το προστιμο σιγα μην το πληρωσει, 

πέρασε ενα καλό σχολείο για το επόμενο κόλπο ο μάγκας... 

Ετσι ειναι... αν δεν βρεθει καποιος να σου φουσκώσει το τομάρι συνεχίζεις...

εντωμεταξύ ο τύπος είναι πιτσιρικάς, 25 ετών σκάρτα... έχει μέλλον...

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 hour ago, Ec02892 said:

Δεν μπορείς να κάνεις ακύρωση η επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν περάσει ο χρόνος παράδοσης του κινητού πρώτον και δεύτερον μετά έχεις δικαίωμα επιστροφής χρημάτων και κινείσαι νομικά εάν δεν σου κόψει τιμολόγιο και δεν σου στείλει το προϊόν

Μπορεις σε αυτη τη περιπτωση, καθως η λειτουργια του εχει ανασταλει απο τις αρχες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Getta Robo είπε

Μπορεις σε αυτη τη περιπτωση, καθως η λειτουργια του εχει ανασταλει απο τις αρχες.

Δεν μπορείς γιατί έφαγε απλά ένα πρόστιμο και κλείσιμο για 10 ημέρες δεν έχει αναστολή επ αόριστον αν τηρήσει τα συμφωνηθέντα

Δημοσ.
2 hours ago, Tasos said:

Φαντάζομαι είσαι νομικός. Δεν υπάρχει θέμα αυτεπάγγελτης δίωξης στην περίπτωσή του, μιας και έχουν γίνει τόσες καταγγελίες σε δημόσιες αρχές;

Δεν είμαι νομικός, μιλάω με την οπτική προσέγγιση που βλέπω τα πράγματα.

Και απ' όσο ξέρω, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος, απ' τη στιγμή που επιστρέφει το ποσό, παύει το αδίκημα. Αυτό είχα καταλάβει απ' την περίπτωση με τον τύπο που είχε νοικιάσει το σπίτι κάτι χιλιάδες φορές πριν λίγους μήνες.

Άρα θα επιστρέψει σε όσους τον κυνηγήσουν ποινικά και το ποινικό αδίκημα παύει να υφίσταται.

2 hours ago, dkstopo said:

προφανως για να συνεχίζει υπάρχουν ατομα που κανουν παραγγελίες ακόμα

το προστιμο σιγα μην το πληρωσει, 

πέρασε ενα καλό σχολείο για το επόμενο κόλπο ο μάγκας... 

Ετσι ειναι... αν δεν βρεθει καποιος να σου φουσκώσει το τομάρι συνεχίζεις...

Νομίζω το έκανε πολύ ερασιτεχνικά, συνήθως βάζουν μπροστινούς σε κάτι τέτοια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dkstopo είπε

Η εποχή που πήγαινες βαλίτσες με λεφτά σε Ελβετικές τράπζες εχει περάσει. Η τα σήκωσε και τα κρατάει κάπου (σε φυσική μορφή) ή τα εχει μετατρέψει σε καποιο crypto

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Nootropic said:

27 του προηγούμενου μήνα έκανα εγώ, δεν επιστράφηκαν ακόμα αν και νομίζω θα επιστραφούν λόγω visa(και Mastercard παρόμοιο θα ήταν). Όταν κάνεις αμφισβήτηση γίνεται άμεσα δέσμευση και θέλει λίγο χρόνο να το σιγουρέψουν και μετά τα επιστρέφουν. Περιμένω βέβαια ακόμα. 

Επεξ/σία από geoluc
Δημοσ.
10 ώρες πριν, dkstopo είπε

30 ετών είναι.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/4/2024 στις 10:07 ΜΜ, man22 είπε

Πότε έκανες την καταγγελία στον συνήγορο τον Μάρτιο; μπορείς να μας πεις αριθμό παραγγελίας; επειδή εγώ παράγγειλα 11/1/24 και εμένα είναι 52817 θέλω να δω πόσες παραγγελίες πριν από την δική μου εκκρεμούν 

27-2-2024 έκανα την καταγγελια

Ο αριθμός παραγγελίας μου ήταν 42385.

Δημοσ.

Στο μεταξύ αν ειναι περιπου 10000 οι παραγγελιες που δεν εχει παραδόσει με εναν μεσο όρο 500€ ανα παραγγελια βγαίνουν 5Μ €

Δημοσ.
On 02/04/2024 at 18:17, nvoros said:

rs.gov.gr ...σύντομα και peri-pass

Πολύ καλό.

Βέβαια δεν το κόβω να πληρώνει το πρόστιμο. Ένα διακανονισμό θα κάνει και θα πληρώσει ένα μικρό ποσό. Εδώ μαχαιρώνουν μπροστά στην αστυνομία και οι αστυνομικοί πέρα βρέχει. Ελλαδιστάν!!!

Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς. Από την Πειραιώς που πλήρωσα με πιστωτική μου είπαν ότι θέλουν 60 μέρες για να διερευνήσουν το θέμα. Η πληρωμή έγινε στις 3/3 και ζήτησα ακύρωση το προηγούμενο Σάββατο. Στη νέα ιστοσελίδα η παραγγελία φαίνεται ως ακυρωμένη. Φαντάζομαι δεν πληρώνουν άμεσα τις επιχειρήσεις. Ξέρει κανείς που έχει επιχείρηση με POS πότε πληρώνει η πειραιώς;

Δημοσ.

Έχει κάνει κανείς αμφισβήτηση συναλλαγής αλλά για μεταφορά όχι πληρωμή με κάρτα; Αν ναι υπάρχει κάποιο νέο ή πληροφορία γενικότερα; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...