Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα νοσοκομεία που κερνάνε κάποιοι ασθενείς τύπου 9 το πρωί στην ενημέρωση σχεδόν πάντα γλυκά και όχι αλμυρά φέρνουν (και καλά κάνουν). Θεωρώ τρώγεται πιο ευχάριστα :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/5/2022 στις 8:51 ΜΜ, MauroPaltoudias είπε

1. low budget - all time classic - : εργολάβοι (πιο καλτ γλυκό νομίζω δεν υπάρχει). 

2. low budget : Μια σακούλα του κιλού ντόνατς από Νανούρη, αποψυγμένα αποβραδίς (πολύ καλτ και αυτό), παραμάσχαλα με ένα πακέτο χαρτοπετσέτες

3. Βουτήματα (αυτά τα κλασσικά, που είναι σαν σκαντζόχοιροι γεμιστοί με μαρμελάδα / πτι φουρ θαρρώ πως τα λένε) - επίσης φτηνή επιλογή. 

4. Καριόκες (δεν συστήνω) : φτηνή επιλογή αλλά ένας φίλος ζαχαροπλάστης μου είχε πει κάποτε ότι είναι προϊόν υλικών, που έχουν ξεμείνει από αλλά γλυκά. Μένει να αποδειχθεί αν ο ίδιος ήταν βρωμιάρης ή αν όντως είναι γενικός κανόνας. 

Δεν ξέρω αν σνομπαρονται γενικά τα donuts από νανου (εμένα μου αρέσουν) μια φορά που έφερε γνωστός σε συνάθροιση με φίλους, έγιναν ανάρπαστα και λερώνουν λιγότερο απ' όλα, δεν λιώνουν με την ζέστη επίσης.

+1 για νανου 

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 15/5/2022 στις 8:51 ΜΜ, MauroPaltoudias είπε

....

4. Καριόκες (δεν συστήνω) : φτηνή επιλογή αλλά ένας φίλος ζαχαροπλάστης μου είχε πει κάποτε ότι είναι προϊόν υλικών, που έχουν ξεμείνει από αλλά γλυκά. Μένει να αποδειχθεί αν ο ίδιος ήταν βρωμιάρης ή αν όντως είναι γενικός κανόνας. 

Είναι συνηθισμένο. Ακόμα και στο σπίτι τυχόν μπισκότα, κέικ που 'χουν περισσέψει, τα κάνεις άνετα καριόκες.

Δημοσ.
Στις 16/5/2022 στις 8:37 ΠΜ, tasoe είπε

Δουλειά γραφείου πρωινή = αλμυρό κέρασμα. Νόμος.

Σφολιατάκια, κρουασανάκια, τυροπιτάκια, σαντουιτσάκια κλπ κλπ.

Στη χειρότερη, νανού ντόνατς που είπε κάποιος από πάνω, αλλά να έχει και αλμυρά μέσα, νομίζω έχουν κάτι πιροσκάκια.

Συμφωνώ 100% και απορώ που το αναφέρουμε μόνο εμείς.. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Είναι συνηθισμένο. Ακόμα και στο σπίτι τυχόν μπισκότα, κέικ που 'χουν περισσέψει, τα κάνεις άνετα καριόκες.

Εντάξει, θενξ φορ λεττινγκ μι νόου δατ! 

5 ώρες πριν, Economist είπε

Συμφωνώ 100% και απορώ που το αναφέρουμε μόνο εμείς.. 

Πες τα Χρυσόστομε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...