Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

στον λογαριασμό μισθοδοσίας μου έχω παρατηρήσει ένα παράξενο φαινόμενο. Αρχικά είναι η κάρτα που χρησιμοποιώ για όλες τις αγορές μου, επειδή όμως είχα αρκετά μετρητά τελευταία εδώ και περίπου 10 ημέρες δεν έχω κάνει κάποια αγορά. 

Στο θέμα μας την τελευταία φορά που την χρησιμοποίησα είδα ότι έχω ένα πόσο μέσα 69 ευρώ. Για κάποιο λόγο μπαίνω την προηγούμενη εβδομάδα να δω το υπόλοιπο και βλέπω ότι έχω 76 ευρώ μέσα. Σκέφτομαι αν είχα κάνει καμία αγορά που ακυρώθηκε τίποτα, σε άλλο συνάλλαγμα πάλι τίποτα. Σκέφτομαι λοιπόν να περάσει το ΣΚ και θα δω από που μπήκαν αυτά τα χρήματα. Μπαίνω λοιπόν σήμερα και βλέπω 80 ευρώ.

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον αυτό ή μήπως έχει ιδέα από τι συμβαίνει; 

Υ.Γ.: Όλες αυτές τις ημέρες δεν την έχω χρησιμοποιήσει την κάρτα.

Επεξ/σία από armagedwnn
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Καλησπέρα,

στον λογαριασμό μισθοδοσίας μου έχω παρατηρήσει ένα παράξενο φαινόμενο. Αρχικά είναι η κάρτα που χρησιμοποιώ για όλες τις αγορές μου, επειδή όμως είχα αρκετά μετρητά τελευταία εδώ και περίπου 10 ημέρες δεν έχω κάνει κάποια αγορά. 

Στο θέμα μας την τελευταία φορά που την χρησιμοποίησα είδα ότι έχω ένα πόσο μέσα χχ69 ευρώ. Για κάποιο λόγο μπαίνω την προηγούμενη εβδομάδα να δω το υπόλοιπο και βλέπω ότι έχω χχ76 ευρώ μέσα. Σκέφτομαι αν είχα κάνει καμία αγορά που ακυρώθηκε τίποτα, σε άλλο συνάλλαγμα πάλι τίποτα. Σκέφτομαι λοιπόν να περάσει το ΣΚ και θα δω από που μπήκαν αυτά τα χρήματα. Μπαίνω λοιπόν σήμερα και βλέπω χχ80 ευρώ σήμερα.

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον αυτό ή μήπως έχει ιδέα από τι συμβαίνει; 

Υ.Γ.: Όλες αυτές τις ημέρες δεν την έχω χρησιμοποιήσει την κάρτα.

τις κινήσεις τις είδες;

Δημοσ.

Τα δύο χχ είναι τα ίδια με την αρχη ε; Μην μειώνονται αυτά κι εσύ κοιτάς τα δύο τελευταία νούμερα να αυξάνονται και χαίρεσαι  :p

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Τα δύο χχ είναι τα ίδια με την αρχη ε; Μην μειώνονται αυτά κι εσύ κοιτάς τα δύο τελευταία νούμερα να αυξάνονται και χαίρεσαι  :p

Ναι ναι, γι' αυτό είμαι σίγουρος. Δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται και αφού με συμφέρει δεν έχω σκοπό να μιλήσω με τράπεζα. Αν και πιστεύω αν είναι λάθος κάποια στιγμή θα αφαιρεθούν όλα μαζί πίσω.

21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

τις κινήσεις τις είδες;

Ναι στις κινήσεις είναι όλα σωστά. Δηλαδή για την τελευταία αγορά που είχα κάνει την εμφάνισε η τράπεζα στις 10 του μήνα.

23 λεπτά πριν, Weiss είπε

Από ebanking δε φαίνεται η κίνηση λογαριασμού? 

Στην κίνηση λογαριασμού το τσεκάρω, γι' αυτό μπήκα σήμερα γιατί τα πρώτα 7 ευρώ δεν θυμώμουν από που είναι. Μπαίνω να τα δω σήμερα τίποτα στις κινήσεις και αυξήθηκε άλλα 4 ευρώ ο λογαριασμός

Επεξ/σία από armagedwnn
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Ναι στις κινήσεις είναι όλα σωστά. Δηλαδή για την τελευταία αγορά που είχα κάνει την εμφάνισε η τράπεζα στις 10 του μήνα.

Ok, στις κινήσεις είναι όλα σωστά, έχεις σιγουρέψει ότι δεν υπάρχουν δεσμεύσεις? Και αν όχι, το υπόλοιπο που έχει προκύψει είναι σωστό?

Δημοσ.

μήπως λόγο κεκτημένης ταχύτητας δεν παρατήρησες αν αφορά διαθέσιμο υπόλοιπο ή λογιστικό υπόλοιπο; μερικά μηχανάκια (pos) κάνουν ακόμη και μερες/βδομάδες να τραβηξουν τα χρήματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ok, στις κινήσεις είναι όλα σωστά, έχεις σιγουρέψει ότι δεν υπάρχουν δεσμεύσεις? Και αν όχι, το υπόλοιπο που έχει προκύψει είναι σωστό?

Δεσμεύεσεις από που να προκύψουν; Δεν έχω κάνει κάποια περίεργη αγορά εδώ και μήνες. Δηλαδή σχεδόν ολές οι αγορές είναι στανταρ κυρίως efood, supermarket & καύσιμα. Εκεί χρησιμοποιώ την κάρτα σχεδόν αποκλειστικά. Βασικά το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι λίγο πριν το Πάσχα βρισκόμουν Ισπανία για ένα μήνα, αλλά έκανα λίγες αγορές με κάρτα κυρίως αεροδρόμιο και στις κινήσεις έχουν εμφανιστεί όλα εδώ και αρκετό καιρό.

8 λεπτά πριν, maparios είπε

μήπως λόγο κεκτημένης ταχύτητας δεν παρατήρησες αν αφορά διαθέσιμο υπόλοιπο ή λογιστικό υπόλοιπο; μερικά μηχανάκια (pos) κάνουν ακόμη και μερες/βδομάδες να τραβηξουν τα χρήματα

Το κανονικό υπόλοιπο είναι. Επίσης με αυτή την λογική θα έπρεπε να μειώνεται όχι να αυξάνεται.

Επεξ/σία από armagedwnn
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, armagedwnn είπε

Δεσμεύεσεις από που να προκύψουν; Δεν έχω κάνει κάποια περίεργη αγορά εδώ και μήνες. Δηλαδή σχεδόν ολές οι αγορές είναι στανταρ κυρίως efood, supermarket & καύσιμα. Εκεί χρησιμοποιώ την κάρτα σχεδόν αποκλειστικά. Βασικά το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι λίγο πριν το Πάσχα βρισκόμουν Ισπανία για ένα μήνα, αλλά έκανα λίγες αγορές με κάρτα κυρίως αεροδρόμιο και στις κινήσεις έχουν εμφανιστεί όλα εδώ και αρκετό καιρό.

Το κανονικό υπόλοιπο είναι. Επίσης με αυτή την λογική θα έπρεπε να μειώνεται όχι να αυξάνεται.

Δεν εχεις αδικο, να μειωεντε θα επρεπε, αλλα ισως να μην εγινε αποδεκτη καποια μικροπληρωμη..πχ ειχα παρει απο φαρμακειο depon 2μισι ευρω και δεν εγιναν δεκτα ενω πηρα κανονικα αποδειξη απο το pos! οταν ξαναπηγα τα εδωσα μετρητα στον ανθρωπο, οχι οτι θα του λειψουν..αλλα να χαμε να λεγαμε, για αυτο το ανεφερα μηπως εγινε κατι αντιστοιχο σε σενα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, maparios είπε

Δεν εχεις αδικο, να μειωεντε θα επρεπε, αλλα ισως να μην εγινε αποδεκτη καποια μικροπληρωμη..πχ ειχα παρει απο φαρμακειο depon 2μισι ευρω και δεν εγιναν δεκτα ενω πηρα κανονικα αποδειξη απο το pos! οταν ξαναπηγα τα εδωσα μετρητα στον ανθρωπο, οχι οτι θα του λειψουν..αλλα να χαμε να λεγαμε, για αυτο το ανεφερα μηπως εγινε κατι αντιστοιχο σε σενα

Δεν χρησιμοποιώ ποτέ την κάρτα για τόσο μικρά ποσά και τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα είμαι 100% σίγουρος ότι δεν έχω κάνει αγορά των 4 ευρώ με κάρτα. 

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εχεις αγορές σε ξένο νόμισμα;

Όχι καμία, για πάνω από εξάμηνο σίγουρα.

Δημοσ.

με τι αιτιολογία μπαίνουν??? ποιος είναι ο καταθέτης και με τι κωδικό ???ουρανοκατέβατα δεν έρχονται

επειδή γίνονται πολλά και διαφορά για μένα πήγαινε και ρώτησε σε κατάστημα.....πολύ παλιά είχαν γίνει κάτι περίεργα με άτομα που δέχονταν μικρές καταθέσεις 2-4 ευρώ ....

μην το αφήνεις έτσι

• Like 1
Δημοσ.

Μπαινω και βλεπω χχ και χχ

Γραψε βλεπω 100€ παραπανω ή λιγοτερα, τι ποιο απλο 

Να διαβαζουμε διο τρεις φορες το κειμενο για να καταλάβουμε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μπαινω και βλεπω χχ και χχ

Γραψε βλεπω 100€ παραπανω ή λιγοτερα, τι ποιο απλο 

Να διαβαζουμε διο τρεις φορες το κειμενο για να καταλάβουμε

θα στο κάνω πιο απλό το προηγούμενο ΣΚ είχα σχεδόν 69 ευρώ, μεσοβδόμαδα 76 ευρώ μπήκα σήμερα να δω γιατί είχα αυτή την διαφορά και έχω 80 ευρώ. Και στις κινήσεις δεν φαίνεται τίποτα. Νομίζω έτσι είναι πιο ξεκάθαρο. Διορθώθηκε και το αρχικό κείμενο.

Επεξ/σία από armagedwnn
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

θα στο κάνω πιο απλό το προηγούμενο ΣΚ είχα σχεδόν 69 ευρώ, μεσοβδόμαδα 76 ευρώ μπήκα σήμερα να δω γιατί είχα αυτή την διαφορά και έχω 80 ευρώ. Και στις κινήσεις δεν φαίνεται τίποτα. Νομίζω έτσι είναι πιο ξεκάθαρο. Διορθώθηκε και το αρχικό κείμενο.

Μπραβο!

Πάρε λοιπον ΤΩΡΑ την τραπεζα τηλεφωνο και ρωτα τους

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...