Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εγώ πάλι το μόνο τραγικό που βλέπω στην υπόθεση είναι το ότι δεν μπορείς να διαπιστώσεις αν το υπόλοιπο του λογαριασμού σου είναι σωστό.

Πως να το διαπιστώσω αυτό? 

Εγώ το μόνο που βλέπω σαν λύση είναι να κρατάω δικό μου αρχείο με όλα τα έξοδα και να το συγκρίνω με αυτό της τράπεζας. (πράγμα που δνε πρόκειται να κάνω, χοντρικά ναι αλλά όχι να τσεκάρω μία μία χρέωση).

Εγώ ξέρω ότι το υπόλοιπο του λογαριασμού μου άλλαξε δύο φορές σε μια εβδομάδα και η τράπεζα μου δεν ξέρει γιατί. Αν για εσένα ο τραγικός είμαι εγώ οκ, αλλά για εμένα είναι ευθύνη της τράπεζας να μου δώσει απάντηση.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Πως να το διαπιστώσω αυτό? 

Εγώ το μόνο που βλέπω σαν λύση είναι να κρατάω δικό μου αρχείο με όλα τα έξοδα και να το συγκρίνω με αυτό της τράπεζας. (πράγμα που δνε πρόκειται να κάνω, χοντρικά ναι αλλά όχι να τσεκάρω μία μία χρέωση).

Εγώ ξέρω ότι το υπόλοιπο του λογαριασμού μου άλλαξε δύο φορές σε μια εβδομάδα και η τράπεζα μου δεν ξέρει γιατί. Αν για εσένα ο τραγικός είμαι εγώ οκ, αλλά για εμένα είναι ευθύνη της τράπεζας να μου δώσει απάντηση.

Σου εξήγησα παραπάνω φίλε μου, άλλο που εσύ δεν έχεις διάθεση να δεις τίποτα περισσότερο από όσα φαίνονται στην αρχική του ebanking σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Σου εξήγησα παραπάνω φίλε μου, άλλο που εσύ δεν έχεις διάθεση να δεις τίποτα περισσότερο από όσα φαίνονται στην αρχική του ebanking σου.

Δεν εξήγησες απολύτως τίποτα, είπες απλά ότι δεν έχω ιδέα και έδειξες μια συνναλαγή που λογιστικά ήταν εκκρεμής. Μετά ήρθες να μου πεις ότι είμαι τραγικός που δεν ξέρω τι έχει ο λογαριασμός μου.

Επικοινώνησα με την τράπεζα τσεκάραμε μαζί τις συνναλαγές μου είπε ότι δεν χρειάζται να πάμε πριν τις 14 Απριλίου, μετά περίμενα 10 λεπτά για να μου πει ότι δεν φαίνεται τίποτα στο σύστημα τους. Η μόνη λογική εξήγηση είναι ο αντιλογισμός και για κάποιο λόγο δεν εμφανίζεται ακόμη στο σύστημα ενώ θα έπρεπε. 

Όπως είπε ο @grinder_. Επίσης όπως σου έγραψα και στην σελίδα 1 δεν υπάρχει καμία δεσμευμένη συνναλαγή (στην άλφα μπανκ το βλέπεις στην στήλη με τις κάρτες). Πράγμα που επιβεβαίωσε και η τράπεζα. Οπότε μια χαρά λέω ότι απλά είναι τραγική η τράπεζα να μου λέει δεν ξέρω γιατί άλλαξε το υπόλοιπο δύο φορές σε μια εβδομάδα.

Διαφώτισε με αν έχεις γράψει κάτι που δεν μπορώ να δω. 

Επεξ/σία από armagedwnn
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Δεν εξήγησες απολύτως τίποτα, είπες απλά ότι δεν έχω ιδέα και έδειξες μια συνναλαγή που λογιστικά ήταν εκκρεμής.

Δεν είναι αληθές αυτό, σου είπα να τσεκάρεις τις κινήσεις, τις δεσμεύσεις, και έτσι να διαπιστώσεις αν τα τωρινά σου υπόλοιπα σου είναι σωστά.

Όσο για την συγκεκριμένη συναλλαγή στην έδειξα επειδή επέμενες ότι από τις συναλλαγές σε "efood, supermarket & καύσιμα" δεν προκύπτουν δεσμεύσεις, στην έδειξα μήπως και καταλάβεις ότι ο ισχυρισμός σου ήταν λανθασμένος.

11 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Όπως είπε ο @grinder_. Επίσης όπως σου έγραψα και στην σελίδα 1 δεν υπάρχει καμία δεσμευμένη συνναλαγή (στην άλφα μπανκ το βλέπεις στην στήλη με τις κάρτες). Πράγμα που επιβεβαίωσε και η τράπεζα. Οπότε μια χαρά λέω ότι απλά είναι τραγική η τράπεζα να μου λέει δεν ξέρω γιατί άλλαξε το υπόλοιπο δύο φορές σε μια εβδομάδα.

Διαφώτισε με αν έχεις γράψει κάτι που δεν μπορώ να δω. 

Με την τράπεζα από ότι έγραψες επικοινώνησες σήμερα, οπότε επιβεβαίωσε ότι δεν έχεις καμία δέσμευση σήμερα, κάτι που δεν σε βοηθάει ούτε στο ελάχιστο να καταλάβεις γιατί το υπόλοιπο σου ήταν διαφορετικό προχτές πχ.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν είναι αληθές αυτό, σου είπα να τσεκάρεις τις κινήσεις, τις δεσμεύσεις, και έτσι να διαπιστώσεις αν τα τωρινά σου υπόλοιπα σου είναι σωστά.

Όσο για την συγκεκριμένη συναλλαγή στην έδειξα επειδή επέμενες ότι από τις συναλλαγές σε "efood, supermarket & καύσιμα" δεν προκύπτουν δεσμεύσεις, στην έδειξα μήπως και καταλάβεις ότι ο ισχυρισμός σου ήταν λανθασμένος.

Με την τράπεζα από ότι έγραψες επικοινώνησες σήμερα, οπότε επιβεβαίωσε ότι δεν έχεις καμία δέσμευση σήμερα, κάτι που δεν σε βοηθάει ούτε στο ελάχιστο να καταλάβεις γιατί το υπόλοιπο σου ήταν διαφορετικό προχτές πχ.

Από την πλευρά της τράπεζας, δεν έχει γίνει τίποτα μετά τις 11 του μήνα. Η τελευταία συναλλαγή από εμένα έγινε 8 του μήνα και διευθετήθηκε στις 11. Οι αλλαγές στο διαθέσιμο υπόλοιπο έγιναν αφετέρου χωρίς να είναι κάτι σε εκκρεμότητα και χωρίς να φαίνεται κάτι στο σύστημα τους. Μάλιστα για την τελευταία αλλαγή στο υπόλοιπο μου έγινε σήμερα συγκεκριμένα. Εμένα μου φαίνεται τραγικό από την πλευρά της τράπεζας να μην έχει απάντηση, τώρα γιατί εσένα δεν σου φαίνεται δεν μπορώ να καταλάβω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

δεν μπορώ να καταλάβω.

Και εγώ πλέον δεν έχω καμία ελπίδα ότι θα καταλάβεις.

Καλό βράδυ.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, makis269 είπε

και σε εμένα συμβαίνει είμαι και εγώ παθών ,

κάθε μέρα εδώ και κάποιους μήνες μου μπαίνουν 65 ευρώ την μέρα και δεν ξέρω τι να κάνω .

Να μας πεις και εμας πως το κάνεις η να μοιραστείς το πρόβλημα σου (αυξηση κεφαλαίου) εδω να μην σε βαραίνει. Γιαυτο είναι οι φίλοι.

Περαν της πλακας πρέπει να μιλήσεις με την τράπεζα. Εύκολα μπορεί να σε κυνηγάει εστω για μικροποσο.

Αν δεν σε κυνηγάει εύκολα σε βαζει σε λίστα περίεργη με διαφορες επιπτώσεις.

Δυστηχως η ευτηχως παιζει καλο φακελομα με μονο χαμένο εσένα.

Αυτο ειναι γενικό το σχόλιο αν εχεις δει διαφορά οχι εσυ μονο αλλα όλοι πανω η κάτω μιλας άμεσα με τράπεζα

• Thanks 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Και εγώ πλέον δεν έχω καμία ελπίδα ότι θα καταλάβεις.

Καλό βράδυ.

Δεν χρειάζεται να καταλάβω κάτι από εσένα, αν δεν καταλαβαίνεις την Ελληνική δεν σου φταίω εγώ. Εδώ δημόσια είναι τα σχόλια μας ο καθένας μπορεί να τα διαβάσει και να καταλάβει τι λέμε. 

Αν υπάρχει κάτι λάθος εδώ είναι ο αντιλογισμός που το ανέφερε μόνο ο @grinder_, και όχι μη διευθετημένης συναλλαγής (σύμφωνα με την τράπεζα πάντα). Αλλά ναι η τράπεζα δεν είναι σε θέση να μου πει αν έγινε ή όχι αντιλογισμός. Αλλά ναι ο τραγικός είμαι εγώ σύμφωνα με εσένα.

Τέλος για να έχεις μια εικόνα οι συναλλαγές στην άλφα που δεν έχουν διευθετηθεί είναι έτσι. 

Δεν μπορώ να στο γράψω πιο απλά, καλό βράδυ.

Screenshot_2.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...