Chris MOZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Αγγελία που αναφέρονται τα πάντα ακόμη και τι δεν με ενδιαφέρει (πχ παζάρια και ανταλλαγές) Δώσε τηλ να μιλήσουμε. Όσες φορές το έχω κάνει ήταν κάποια κουτοπονηριά για να μάθουν λεπτομέρειες πχ για ρυθμίσεις σε hardware κτλ απο αυτά που πουλάω είτε για να με παζαρέψουν πχ 50% κάτω απο την τιμή. Απο εδώ και πέρα όποιος μου ζητάει τηλέφωνο για να "συνεννοηθούμε" το γειώνω κανονικά! Αφού ξέρεις να χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο για να μου στείλεις μήνυμα πάει να πει ότι ξέρεις πως και μπορείς να γράψεις την πρόταση σου. Πχ "είναι διαθέσιμο; αν ναι το αγοράζω" σου απαντάω "εντάξει" και μου στέλνεις διεύθυνση. Ακόμη και παζάρι (σε λογικά πλαίσια) θα του δώσω μια σημασία αν το γράψεις ντούκου... αν μου πεις "δώσε τηλ να σε πάρω" και αρχίσεις τα παζάρια άντε γεια... όχι τίποτα άλλο παίρνουν και τον αριθμό μου ένα σωρό άκυροι και ούτε αυτό μου αρέσει, αν αγόρασες κάτι που πουλάω ναι να στο δώσω μετα χαράς Εν μέρει όμως το τηλέφωνο παίζει ρόλους στο μυαλό μου. Πρώτον, ξέρεις με ποιον μιλάς εννοώντας ότι αν χρειαστεί θα βρεις ποιανού αριθμός είναι. Δεύτερον, χρησιμεύει σαν φίλτρο, δεν ξέρω αν θα ακουστεί σωστά αλλά μπορείς να καταλάβεις με ποιον μιλάς, αν μιλάς με κάποιον που ενδιαφέρεται πραγματικά ή κάποιον ''περίεργο''. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από Chris MOZ 1
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Αγγελία που αναφέρονται τα πάντα ακόμη και τι δεν με ενδιαφέρει (πχ παζάρια και ανταλλαγές) Δώσε τηλ να μιλήσουμε. Όσες φορές το έχω κάνει ήταν κάποια κουτοπονηριά για να μάθουν λεπτομέρειες πχ για ρυθμίσεις σε hardware κτλ απο αυτά που πουλάω είτε για να με παζαρέψουν πχ 50% κάτω απο την τιμή. Απο εδώ και πέρα όποιος μου ζητάει τηλέφωνο για να "συνεννοηθούμε" το γειώνω κανονικά! Αφού ξέρεις να χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο για να μου στείλεις μήνυμα να ζητήσεις το τηλέφωνο μου πάει να πει ότι ξέρεις πως και μπορείς να γράψεις την πρόταση σου. Πχ "είναι διαθέσιμο; αν ναι το αγοράζω" σου απαντάω "εντάξει" και μου στέλνεις διεύθυνση. Ακόμη και παζάρι (σε λογικά πλαίσια) θα του δώσω μια σημασία αν το γράψεις ντούκου... αν μου πεις "δώσε τηλ να σε πάρω" και αρχίσεις τα παζάρια άντε γεια... όχι τίποτα άλλο παίρνουν και τον αριθμό μου ένα σωρό άκυροι και ούτε αυτό μου αρέσει, αν αγόρασες κάτι που πουλάω ναι να σου δώσω το τηλέφωνο μου, μετά χαράς Πάντως την μία και μοναδική φορά που κατάφερα να πουλήσω κάτι, ζήτησε τηλεφωνο ο αγοραστής για το που να συναντηθούμε και να κάνει ερωτήσεις. Ήτανε παράδοση χέρι με χέρι, του υπέδειξα ένα μέρος, μετά μου είπε ένα άλλο πιο μακριά γιατί μπερδευοταν με τους δρόμους και τα στενάκια, σκέφτηκα μήπως μου ετοίμαζε τίποτα λαμογια αλλά ήταν μέρος στο κέντρο με πολύ κόσμο οπότε δεν έπαιζε κάτι τέτοιο, μετά μπερδευτηκαμε με τις στάσεις λεωφορείων που μου είπε να περιμένω, αλλά τελικά με βρήκε, ήτανε ένας Αιγύπτιος που ήθελε να αγοράσει κάτι είδη σχεδίασης για την κόρη του διότι αν τα αγόραζε καινούργια θα του έβγαιναν διπλάσια τιμή. Ήταν το μόνο πράγμα που κατάφερα και πούλησα, του άνοιξα και κουβέντα για το θέμα με πολλούς που ρωτάνε και δεν αγοράζουνε, μου είπε ότι φοβάται ο κόσμος και δεν προχωράει εύκολα σε αγορές δεν ξέρει τι θα του βγει στο αντικείμενο που θα πάρει αλλά φοβάται και για τον άνθρωπο που θα του πουλήσει.
StamTheMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Μετα απο παρουσια 20+ χρονων στο διαδικτυο, 10+ χρονων που πουλαω και αγοραζω online, μερικες εκατονταδες συναλλαγες online εδω,στο μαρκετ και αλλες πιο παλιες σελιδες και πλατφορμες,εχω καταληξει οτι απο το τηλεφωνο γινονται οι πιο σωστες συναλλαγες.Εχω κανει επισης πολλες καλες συναλλαγες χωρις να χρειαστει να αλλαξουμε πανω απο 6 μηνυματα,αλλα εαν το αντικειμενο ειναι κατι που πρεπει να γινει σωστη εξηγηση,τοτε το τηλεφωνο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Εχω πεσει και ξεκαθαρα σε 2-3 περιεργους που χωρις να βριζουν ή να απειλουν ηθελα να τους κλεισω το τηλεφωνο στη μουρη,αλλα τιποτα που να με κανει να σκεφτω μηνυσεις και ασφαλιστικα μετρα. Χωρις να εχω διαθεση για αντιπαραθεσεις,παιζει μεγαλο ρολο το πως το αντιλαμβανεσαι και το χειριζεσαι και εσυ ο ιδιος. ΠΧ,ο φιλος 2 ποστ παραπανω ειναι προκατειλημενος απεναντι στον οποιοδηποτε ζητησει το τηλεφωνο του,οποτε μονο καλα δε μπορει να παει μια συναλλαγη μεσω τηλεφωνου. Ο Μοζ ισως παραηταν ευγενικος και υποχωρητικος,οποτε ο αλλος βρηκε χωρο για απειλες. 3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε δεν ξέρει τι θα του βγει στο αντικείμενο που θα πάρει αλλά φοβάται και για τον άνθρωπο που θα του πουλήσει. Αυτα τα ατομα καλο ειναι να αφησουν τα μεταχειρισμενα και να αγοραζουν μονο καινουργια,αν νιωθουν οτι ετσι θα ειναι ασφαλεις ( λεμε τωρα ) . Ειδαμε και τα καταστηματα ποσο καλα ξηγιουνται στη χωρα μας. Εγω πλεον πιο πολυ φοβαμαι να πουλησω,παρα να αγορασω,αλλα μιας και ειναι κομματι της δουλειας μου,προχωρω οπως μπορω. Ευτυχως δε μου εχει τυχει κατι που να μη λυνεται με συζητηση,ουτε μου εχει τυχει να χασω λεφτα απο κατι που χαλασε ( η το παρουσιασε ο αλλος ετσι ). Προσεχω και ζυγιζω τον αλλο και εμπιστευομαι και αυτο που λεμε ενστικτο . Αυτο φυσικα δεν ειναι καποια 6η αισθηση που μαγικα με ενημερωνει,αλλα πλεον μπορω να ξεχωρισω αν πρεπει να προχωρησω σε συναλλαγη,πωληση η αγορα. Πριν μερικες μερες συζητουσα με καποιον "πολλα βαρυ" στο μαρκετ,για ενα ps4 slim με μοχλο. Επειδη μιλουσα με πολλους εκεινες τις μερες για τετοια κονσολα,δεν ημουν σιγουρος αν τον ειχα ελεγξει οσο επρεπε. Ηθελε συναλλαγη με paypal,κατι που αν εισαι απειρος σε ανησυχει,αλλα εγω ειμαι σιγουρος οτι σε περιπτωση στραβης θα παρω τα χρηματα μου πισω. Εχοντας φτασει στο τελευταιο κλικ,και επειδη κατι δε μου αρεσει στη συζητηση ( chat ) ,μπαινω απο το pc για να ριξω μια τελευταια ματια στο εμπορικο αλλα και στο κανονικο προφιλ του χρηστη. Στο εμπορικο προφιλ ειδα οτι ειχε "sold"μια κονσολα ακομα και ειχε μια ιδια ενεργη αγγελια,με πιο υψηλη τιμη. Μπαινοντας στο κανονικο προφιλ,ειδα οτι ειχε μονο εναν φιλο! Εκει του ειπα οτι αλλαξα γνωμη,πως δε νιωθω ανετα να συναλλαχθω με προφιλ που εχει μονο ενα φιλο,και ζητησα συγγνωμη. Φυσικα ο τυπος με εβρισε και με μπλοκαρε σε δευτερολεπτα,αλλα προλαβα να γραψω και εγω πριν με μπλοκαρει Φυσικα οταν πουλαω κατι,φροντιζω να δειχνω και να επισημαινω ξεκαθαρα τις οποιες ατελειες ή δυσλειτουργιες,το πακεταρισμα μου ειναι παντα σχολαστικο και φυσικα τονιζω και στους πωλητες να προσεξουν πολυ αυτο το κομματι. Αυτο βεβαια δεν τους σταματαει απο το να στειλουν λαπτοπ μεσα σε σακουλα δωρου,ή κονσολα τυλιγμενη ΜΟΝΟ με bubble wrap,XΩΡΙΣ ΚΑΝ ΚΟΥΤΙ. Οι χειροτερες αποστολες μου εχουν ερθει απο ατομα με 100+ συναλλαγες,δυστυχως.. 8
Dr_Pepper Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Chris MOZ είπε Εν μέρει όμως το τηλέφωνο παίζει στο ρόλους στο μυαλό μου. Πρώτον, ξέρεις με ποιον μιλάς εννοώντας ότι αν χρειαστεί θα βρεις ποιανού αριθμός είναι. Δεύτερον, χρησιμεύει σαν φίλτρο, δεν ξέρω αν θα ακουστεί σωστά αλλά μπορείς να καταλάβεις με ποιον με μιλάς, αν μιλάς με κάποιον που ενδιαφέρεται πραγματικά ή κάποιον ''περίεργο''. Μπορείς να καταλάβεις με ποιόν μιλάς και αν ενδιαφέρεται απο τα μηνύματα, αν ζητήσει τηλέφωνο είναι ένα πρώτο δείγμα ότι μάλλον δεν ενδιαφέρεται και θέλει να κάνει κάποια ταρζανιά ή/και παζάρι ή απλά να περάσει την ώρα σε κουβέντες (είχα και κάνα 2 τέτοιες περιπτώσεις πχ με έπαιρνε ρωτούσε ρωτούσε μου έλεγε θα το σκεφτεί, ξανα έπαιρνε και πάλι τα ίδια και στο τέλος τίποτα). Φυσικά και όταν κλείσετε την συμφωνία και σου δώσει διεύθυνση ζητάς και τηλέφωνο (το θέλουν και οι μεταφορικές) και φυσικά δίνεις και το δικό σου και τότε ναι χτυπάς και ένα τηλέφωνο σε νορμάλ ώρα να του πεις πχ αύριο στο στέλνω κτλ. Η αλήθεια είναι ότι καταλαβαίνω πως στην Ελλάδα είμαστε λίγο "εμπρός πίσω" σε κάποια πράγματα και το να πάρουν τηλέφωνο απο το να στείλουν μήνυμα κάποιοι θα το προτιμήσουν αλλά επειδή το έχω μετανιώσει όσες φορές το έκανα και επειδή στην τελική ειναι εντελώς inefficient δεν με νοιάζει πραγματικά. Προτιμώ να χάσω πελάτη παρά να δίνω τηλέφωνα και οι 19 στους 20 να ειναι άκυροι και να χάνω τον χρόνο μου ή να σταματάω την δουλειά μου ή να με ξυπνάνε απο την σιέστα μου κτλ . Τώρα εντάξει όπως λέει και ο stam πιο πάνω σε κάποια εμπορεύματα δεν ειναι περίεργο να θέλει ο άλλος να συζητήσετε κάποια πράγματα απο το τηλέφωνο πχ αν πουλάς αυτοκίνητο αλλά για απλά μικρά πραγματάκια πχ pc hardware και ειδικά όταν συνοδεύονται απο εγγύηση και φωτογραφίες και αναλυτική περιγραφή δεν υπάρχει λόγος. Και επαναλαμβάνω αυτά όσο αφορά εμένα δεν λέω να ακολουθήσει κανείς το παράδειγμα μου με το ζόρι. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από Dr_Pepper 6
dtk-386 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Για αυτό έχω σταματήσει εδώ και 15 χρόνια να πουλάω ή να αγοράζω μεταχειρισμένα μέσω αγγελιών. Υπάρχουν πολλοί ανισόρροποι εκεί έξω. Όλα ή χαρίζονται σε συγγενείς ή αποθηκεύονται. Τέλος. 2
makis269 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Στις 18/5/2022 στις 1:29 ΠΜ, Chris MOZ είπε Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ενημερώσω αλλά και να ενημερωθώ σχετικά με ένα συμβάν που μου συνέβει και ακόμα καλά κρατεί. Πούλησα μέσω βεντορα 2 προϊόντα σε ένα παιδί. Εκείνος μετά από 3 μέρες που έγινε η συναλλαγή χέρι με χέρι άρχισε με απειλητικά μηνύματα κατευθείαν ότι του πούλησα κάτι πλαστό. Αυτό δεν ισχύει, από παιδάκι είχα αυτά που του πούλησα. Έστω όμως ότι δεν δούλευαν, το σωστό θα ήταν να μου πει ότι δεν δουλεύουν και να του δώσω τα λεφτά πίσω. Για να μη κουράσω πολύ, ακόμα συνεχίζει, έστειλε και χθες ένα απειλητικό μήνυμα. Εσείς τι θα κάνατε; Όλα αυτά έγιναν μέσω του site Vendora. δηλαδή του πούλησες κάτι που δεν λειτουργεί και φταίει και αυτός που σου έδωσε τα χρήματα ????? μάλλον θα σε τρέξει για απάτη και θα έχεις πολύ σύντομα πρόβλημα με τις αρχές. 1
Chris MOZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Μετα απο παρουσια 20+ χρονων στο διαδικτυο, 10+ χρονων που πουλαω και αγοραζω online, μερικες εκατονταδες συναλλαγες online εδω,στο μαρκετ και αλλες πιο παλιες σελιδες και πλατφορμες,εχω καταληξει οτι απο το τηλεφωνο γινονται οι πιο σωστες συναλλαγες.Εχω κανει επισης πολλες καλες συναλλαγες χωρις να χρειαστει να αλλαξουμε πανω απο 6 μηνυματα,αλλα εαν το αντικειμενο ειναι κατι που πρεπει να γινει σωστη εξηγηση,τοτε το τηλεφωνο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Εχω πεσει και ξεκαθαρα σε 2-3 περιεργους που χωρις να βριζουν ή να απειλουν ηθελα να τους κλεισω το τηλεφωνο στη μουρη,αλλα τιποτα που να με κανει να σκεφτω μηνυσεις και ασφαλιστικα μετρα. Χωρις να εχω διαθεση για αντιπαραθεσεις,παιζει μεγαλο ρολο το πως το αντιλαμβανεσαι και το χειριζεσαι και εσυ ο ιδιος. ΠΧ,ο φιλος 2 ποστ παραπανω ειναι προκατειλημενος απεναντι στον οποιοδηποτε ζητησει το τηλεφωνο του,οποτε μονο καλα δε μπορει να παει μια συναλλαγη μεσω τηλεφωνου. Ο Μοζ ισως παραηταν ευγενικος και υποχωρητικος,οποτε ο αλλος βρηκε χωρο για απειλες. Αυτα τα ατομα καλο ειναι να αφησουν τα μεταχειρισμενα και να αγοραζουν μονο καινουργια,αν νιωθουν οτι ετσι θα ειναι ασφαλεις ( λεμε τωρα ) . Ειδαμε και τα καταστηματα ποσο καλα ξηγιουνται στη χωρα μας. Εγω πλεον πιο πολυ φοβαμαι να πουλησω,παρα να αγορασω,αλλα μιας και ειναι κομματι της δουλειας μου,προχωρω οπως μπορω. Ευτυχως δε μου εχει τυχει κατι που να μη λυνεται με συζητηση,ουτε μου εχει τυχει να χασω λεφτα απο κατι που χαλασε ( η το παρουσιασε ο αλλος ετσι ). Προσεχω και ζυγιζω τον αλλο και εμπιστευομαι και αυτο που λεμε ενστικτο . Αυτο φυσικα δεν ειναι καποια 6η αισθηση που μαγικα με ενημερωνει,αλλα πλεον μπορω να ξεχωρισω αν πρεπει να προχωρησω σε συναλλαγη,πωληση η αγορα. Πριν μερικες μερες συζητουσα με καποιον "πολλα βαρυ" στο μαρκετ,για ενα ps4 slim με μοχλο. Επειδη μιλουσα με πολλους εκεινες τις μερες για τετοια κονσολα,δεν ημουν σιγουρος αν τον ειχα ελεγξει οσο επρεπε. Ηθελε συναλλαγη με paypal,κατι που αν εισαι απειρος σε ανησυχει,αλλα εγω ειμαι σιγουρος οτι σε περιπτωση στραβης θα παρω τα χρηματα μου πισω. Εχοντας φτασει στο τελευταιο κλικ,και επειδη κατι δε μου αρεσει στη συζητηση ( chat ) ,μπαινω απο το pc για να ριξω μια τελευταια ματια στο εμπορικο αλλα και στο κανονικο προφιλ του χρηστη. Στο εμπορικο προφιλ ειδα οτι ειχε "sold"μια κονσολα ακομα και ειχε μια ιδια ενεργη αγγελια,με πιο υψηλη τιμη. Μπαινοντας στο κανονικο προφιλ,ειδα οτι ειχε μονο εναν φιλο! Εκει του ειπα οτι αλλαξα γνωμη,πως δε νιωθω ανετα να συναλλαχθω με προφιλ που εχει μονο ενα φιλο,και ζητησα συγγνωμη. Φυσικα ο τυπος με εβρισε και με μπλοκαρε σε δευτερολεπτα,αλλα προλαβα να γραψω και εγω πριν με μπλοκαρει Φυσικα οταν πουλαω κατι,φροντιζω να δειχνω και να επισημαινω ξεκαθαρα τις οποιες ατελειες ή δυσλειτουργιες,το πακεταρισμα μου ειναι παντα σχολαστικο και φυσικα τονιζω και στους πωλητες να προσεξουν πολυ αυτο το κομματι. Αυτο βεβαια δεν τους σταματαει απο το να στειλουν λαπτοπ μεσα σε σακουλα δωρου,ή κονσολα τυλιγμενη ΜΟΝΟ με bubble wrap,XΩΡΙΣ ΚΑΝ ΚΟΥΤΙ. Οι χειροτερες αποστολες μου εχουν ερθει απο ατομα με 100+ συναλλαγες,δυστυχως.. Γιατι το paypal να ανησυχήσει κάποιον αφού είναι από τους πιο ασφαλής τρόπους να στείλεις τα λεφτά; 31 λεπτά πριν, makis269 είπε δηλαδή του πούλησες κάτι που δεν λειτουργεί και φταίει και αυτός που σου έδωσε τα χρήματα ????? μάλλον θα σε τρέξει για απάτη και θα έχεις πολύ σύντομα πρόβλημα με τις μ Μια χαρά λειτουργική ήταν η κασέτα. Το πρόβλημα δεν είναι η κασέτα αλλά ο τρόπος του και οι απειλές του.
makis269 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, makis269 είπε Έστω όμως ότι δεν δούλευαν, το σωστό θα ήταν να μου πει ότι δεν δουλεύουν και να του δώσω τα λεφτά πίσω. οκ απλώς εσύ το είχες γράψει γιαυτό το ανέφερα. θα το βρεις στο αρχικό σου post. κασέτα και πλαστή πως γίνεται ? cd πλαστό να το καταλάβω . τελικά γιατί σου την έπεσε αφού δουλεύουν ρολόι δεν το κατάλαβα ποτέ . Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από makis269
Chris MOZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, makis269 είπε οκ απλώς εσύ το είχες γράψει γιαυτό το ανέφερα. θα το βρεις στο αρχικό σου post. κασέτα και πλαστή πως γίνεται ? cd πλαστό να το καταλάβω . τελικά γιατί σου την έπεσε αφού δουλεύουν ρολόι δεν το κατάλαβα ποτέ . Δεν το έμαθα ποτέ γιατί δε με αφήνει να του μιλήσω. Από την αστυνομία μου είπαν ότι επειδή ξέρει 5 πράγματα για μένα μέσω φβ και ινστα προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί. Συγκεκριμένα μου είπαν αυτολεξεί ότι πουλάει παπά!
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, dtk-386 είπε Για αυτό έχω σταματήσει εδώ και 15 χρόνια να πουλάω ή να αγοράζω μεταχειρισμένα μέσω αγγελιών. Υπάρχουν πολλοί ανισόρροποι εκεί έξω. Όλα ή χαρίζονται σε συγγενείς ή αποθηκεύονται. Τέλος. Και εγώ αυτό έκανα, έλα όμως που μαζεύονται και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις μετά, για αυτό βάζεις να πουλήσεις να πάρεις και κανενα φράγκο. Το χάρισμα δεν είναι κακή ιδέα, αλλά την έχω ως την επόμενη ιδέα αν δεν καταφέρω να πουλήσω.
ilias12369 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Φιλε απλα μην ασχολεισαι,βαλτον μαυρη λιστα στο τηλ. αν του το εχεις δωσει και ξεχνα τον,ξια να σε ξεχασει και αυτος. Μετα την απομακρυνση απο το ταμειο κανενα λαθος δεν αναγνωριζεται.
StamTheMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, makis269 είπε οκ απλώς εσύ το είχες γράψει γιαυτό το ανέφερα. δεν εγραψε αυτο,υποθετικα μιλησε. 3 ώρες πριν, makis269 είπε κασέτα και πλαστή πως γίνεται ? λεγεται reproduction,ψαξτο 1
DrLo Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 16 ώρες πριν, Snoob είπε Τι ακριβώς γράφει; Για να καταλάβουμε ποιο είναι το απειλητικό μήνυμα. Απειλητικό μήνυμα είναι το "θα πάω σε δικηγόρο", απειλητικό είναι και το "θα έρθω από εκεί να σε κοντύνω πέντε πήχεις". ΑΛΛΟ το ένα, ΑΛΛΟ το άλλο. ΕΣΥ, του έχεις προτείνει κάποια λύση και την αρνήθηκε; Το "θα πάω σε δικηγόρο" φυσικά και δεν είναι απειλητικό μνμ
1nsom-n1k Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Λες ότι πούλησες 2 προϊόντα, αν επιτρέπεται τι προϊόντα; Κάτι διάβασα για κασέτα, πρόκειται για δύο κασέτες ή και κάτι άλλο; Τι κασέτες; Μουσικής για κασετόφωνο ή παιχνιδιών για Nintendo; Υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει σωστά ή να ήταν πλαστή και να μην το έχεις αντιληφθεί καν; Δεν είναι και εύκολο να καταλάβει ο καθένας κάτι πλαστό. Μπορείς να βάλεις κάποιο screenshots από τις απειλές να εκτιμήσουμε πόσο σοβαρές είναι; Χωρίς φυσικά να φαίνεται το όνομά σου ή του αλλουνού. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από 1nsom-n1k
Chris MOZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε Λες ότι πούλησες 2 προϊόντα, αν επιτρέπεται τι προϊόντα; Κάτι διάβασα για κασέτα, πρόκειται για δύο κασέτες ή και κάτι άλλο; Τι κασέτες; Μουσικής για κασετόφωνο ή παιχνιδιών για Nintendo; Υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει σωστά ή να ήταν πλαστή και να μην το έχεις αντιληφθεί καν; Δεν είναι και εύκολο να καταλάβει ο καθένας κάτι πλαστό. Μπορείς να βάλεις κάποιο screenshots από τις απειλές να εκτιμήσουμε πόσο σοβαρές είναι; Χωρίς φυσικά να φαίνεται το όνομά σου ή του αλλουνού. Ήταν μια κασέτα παιχνίδι για Nintendo Ds και μια Action Replay Dsi. Εκείνος είπε μόνο για την κασέτα όχι για την AR. Τις κασέτες τις είχα από μικρό παιδί πλέον είμαι 23 και επειδή δεν ασχολούμαι πια με αυτά ήθελα να τις πουλήσω για να καλύψω ανάγκες. Πριν πουλήσω το Dsi που είχα (το πούλησα και αυτό) δοκίμασα και είδα ότι φόρτωναν κανονικά, έπαιζαν και άρχισα να πουλάω. Screenshot δε θέλω να βάλω, έχω στείλει ένα απόσπασμα πιο πάνω, η αστυνομία τα έχει δει αυτά και η μόνη αρμόδια για να τα δει. 4 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Και εγώ αυτό έκανα, έλα όμως που μαζεύονται και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις μετά, για αυτό βάζεις να πουλήσεις να πάρεις και κανενα φράγκο. Το χάρισμα δεν είναι κακή ιδέα, αλλά την έχω ως την επόμενη ιδέα αν δεν καταφέρω να πουλήσω. Μα ναι εκεί πατάνε και απειλούν και κάνουν ότι θέλουν γιατί είσαι στην ανάγκη, αυτό έχω καταλάβει εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα