Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ξαχνω να βρω επισημη ελληνικη σελιδα της krups για να ρωτησω αλλα δεν βρισκω κατι .

Υπαρχει καπου οδηγος ?

Ξυδι και νερο στη δεξαμενη,την αφηνεις να τρεχει,επαναλαμβανεις,μετα κανεις 2-3 κυκλους με σκετο νερο και εισαι κομπλε.

Δε γνωριζω ακριβως πως ειναι η δικη σου,αλλα στη δικη μου piccolo το κανω ετσι αρκετα χρονια.
Φαινεται η διαφορα αμεσα,τρεχει αβιαστα και καθετα.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Ξυδι και νερο στη δεξαμενη,την αφηνεις να τρεχει,επαναλαμβανεις,μετα κανεις 2-3 κυκλους με σκετο νερο και εισαι κομπλε.

Δε γνωριζω ακριβως πως ειναι η δικη σου,αλλα στη δικη μου piccolo το κανω ετσι αρκετα χρονια.
Φαινεται η διαφορα αμεσα,τρεχει αβιαστα και καθετα.

Σε τι αναλογια ξυδι και νερο ?Την αφηνω να τρεχει με ζεσστο ή κρυο  νερο ?

 

https://www.skroutz.gr/s/9467181/Krups-Dolce-Gusto-Mini-Me-Cherry.html 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Σε τι αναλογια ξυδι και νερο ?Την αφηνω να τρεχει με ζεσστο ή κρυο  νερο ?

 

Δε θελει πολυ,ουτε εχεις και προβλημα αν βαλεις πολυ ξυδι.
Βαλε 1/4 η 1/5.

Ζεστο καλυτερα.

@Γιάννης Platano Τωρα ειδα και τη μηχανη,εισαι κομπλε,προχωρας.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δε θελει πολυ,ουτε εχεις και προβλημα αν βαλεις πολυ ξυδι.
Βαλε 1/4 η 1/5.

Ζεστο καλυτερα.

Λευκό ξύδι; 

Το 1/4 της κανάτας; 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Λευκό ξύδι; 

Το 1/4 της κανάτας; 

Οτι να'ναι,μη σκας.
1 μερος ξυδι 5 νερο, διαλυμα φτιαχνουμε.

Δε μπορεις να κανεις λαθος,οσο λαθος δοσολογια και να βαλεις,θα καθαρισει :P

 

Το ιδιο κανουμε και σε καφετιερα γαλλικου.

 

  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ξαχνω να βρω επισημη ελληνικη σελιδα της krups για να ρωτησω αλλα δεν βρισκω κατι .

Υπαρχει καπου οδηγος ?

Αντί για αφαλατικό, βάζω ξινό και το ανακατεύω στο δοχείο μέχρι να γίνει διάφανο.

Άφησε και το δοχείο γεμάτο για περίπου 10 λεπτά πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία, θα αστράψει και αυτό. Το ξινό κάνει άψογη δουλειά.

  • Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Ξυδι και νερο στη δεξαμενη,την αφηνεις να τρεχει,επαναλαμβανεις,μετα κανεις 2-3 κυκλους με σκετο νερο και εισαι κομπλε.

Δε γνωριζω ακριβως πως ειναι η δικη σου,αλλα στη δικη μου piccolo το κανω ετσι αρκετα χρονια.
Φαινεται η διαφορα αμεσα,τρεχει αβιαστα και καθετα.

Νερό και ξινό 2-3 κσ και το βάζεις στην δεξαμένη και όταν το βγάλει όλο το ξαναρίχνεις μέσα και μετά προσθέτεις νερό στην δεξαμενή και το αφήνεις να το τραβήξει όλο για να ξεπληθεί η μηχανή (αυτό κάνω έγω)

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Qwerty_2 είπε

Νερό και ξινό 2-3 κσ και το βάζεις στην δεξαμένη και όταν το βγάλει όλο το ξαναρίχνεις μέσα και μετά προσθέτεις νερό στην δεξαμενή και το αφήνεις να το τραβήξει όλο για να ξεπληθεί η μηχανή (αυτό κάνω έγω)

Ξινο εννοεις  χυμο λεμονιου απο super market ?

2-3 κσ ειναι κυβικα εκατοστα ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Qwerty_2 είπε

Νερό και ξινό 2-3 κσ και το βάζεις στην δεξαμένη και όταν το βγάλει όλο το ξαναρίχνεις μέσα και μετά προσθέτεις νερό στην δεξαμενή και το αφήνεις να το τραβήξει όλο για να ξεπληθεί η μηχανή (αυτό κάνω έγω)

Δοκιμασε εσυ με ξυδι και εγω θα δοκιμασω με ξινο.

Πρεπει να την καθαρισω κιολας αυτες τις μερες,οποτε θα δουμε τι θα δουμε.

1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Ξινο εννοεις  χυμο λεμονιου απο super market ?

2-3 κσ ειναι κυβικα εκατοστα ?

Το κιτρινο μπουκαλι με τον alternative χυμο λεμονιου.

ΚΣ = κουταλιες σουπας

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Δοκιμασε εσυ με ξυδι και εγω θα δοκιμασω με ξινο.

Πρεπει να την καθαρισω κιολας αυτες τις μερες,οποτε θα δουμε τι θα δουμε.

Το κιτρινο μπουκαλι με τον alternative χυμο λεμονιου.

ΚΣ = κουταλιες σουπας

Νερο μεχρι να γεμισει η κανατα ?

Το νερο στο κρυο ή το ζεστο ?

  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...