Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :

Max 500€

Χρήση υπολογιστή :

Βασικές δουλειές γραφείου, ταινίες μουσική.Σολονοπισι με λίγα λόγια (με κλασσικό κουτί όμως!)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Κανένα 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Οχι θα συνδεθεί σε τηλεόραση.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Όχι, υπάρχουν.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Πειραιά 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Κατά προτίμηση από το ίδιο κατάστημα για να γίνει η συναρμολόγηση . Πάνε χρόνια που ασχολήθηκα 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Η συναρμολόγηση να γίνει από το κατάστημα 

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Όχι θα βάλω 10αρια.

Καθηλωμένος στο πατρικό λόγω καραντίνας (γ@μω τον covid) ψάχνω να αντικαταστήσω το οικογενειακό pc.Το μακρινό 2005 είχα πάρει έναν 775 αλλά πλέον ζοριζεται και στην αναπαραγωγή ταινιών!

Βασικά λόγω γήρατος όλα φαίνονται ψιλοακαταλαβίστικα.Τώ καιρώ εκείνο η επιλογή ήταν 386 ή 486?

Εφόσον τα παιχνίδια δεν ενδιαφέρουν καθόλου πάω σε επεξεργαστή με ενσωματωμένα γραφικά σωστά?(Vfm το θέλουμε)

Πάω σε AMD πχ 5600g ή σε Intel 10-11 γενιά?(Η 12 έχει ακριβές μητρικές)

16giga ram οπωσδήποτε.

Η μητρική να έχει 4 dimmακια για μελλοντική αναβάθμιση μνήμης.

Έναν 970 1T?!

Κουτάκι απλό χωρίς λαμπιόνια και μπιρμπιλόνια.Χαζευα κάτι ψιλοτετραγωνα που φέρνουν σε sub.Για την ομοιομορφία ρε γαμωτο.Αλλα να έχει καλό airflow για την ησυχία.

Το μόνο απαραίτητο είναι να παίζει 4Κ.

Ευχαριστώ και συγνώμη για το σεντόνι αλλά είπαμε βαριέμαι!

Δημοσ.

Για την χρήση που θες, πολλά δίνεις να ξέρεις.

Σύμφωνα με αυτά που σκέφτεσαι και με λογική εξάντλησης του budget, eshop καλή επιλογή για συναρμολόγηση, αφού διαθέτει τον 5600g αλλά και την tomahawk max σε καλή τιμή.

Στα γρήγορα...

Capture.PNG.9a47f6bf67cce3612d07a7417a4cfdc0.PNG

μένει να διαλέξεις ένα κουτί που σου αρέσει

Δε θεωρώ λογικές τις επιλογές σου, αφού πρακτικά το μηχάνημα θα παίζει με το ζόρι καμιά ταινία απ'οσο καταλαβαίνω, θα μπορούσες να δεις αρκετά πιο οικονομικό build, πχ με ένα i3 10105(βέβαια θα δυσκολευτείς να βρεις vfm μητρική με 4 ραμ σλοτ).

4κ video υποστηρίζουν όλοι οι σύγχρονοι επεξεργαστές με τα ενσωματωμένα τους.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, giannisp1977 είπε

Το μακρινό 2005 είχα πάρει έναν 775 αλλά πλέον ζοριζεται και στην αναπαραγωγή ταινιών!

Πιο συγκεκριμένα, τι parts έχει;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, Τέρης Α. said:

ακούς 775 και νιώθεις μια έλξη, είναι εσωτερική ανάγκη 😛

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Για την χρήση που θες, πολλά δίνεις να ξέρεις.

Σύμφωνα με αυτά που σκέφτεσαι και με λογική εξάντλησης του budget, eshop καλή επιλογή για συναρμολόγηση, αφού διαθέτει τον 5600g αλλά και την tomahawk max σε καλή τιμή.

Στα γρήγορα...

Capture.PNG.9a47f6bf67cce3612d07a7417a4cfdc0.PNG

μένει να διαλέξεις ένα κουτί που σου αρέσει

Δε θεωρώ λογικές τις επιλογές σου, αφού πρακτικά το μηχάνημα θα παίζει με το ζόρι καμιά ταινία απ'οσο καταλαβαίνω, θα μπορούσες να δεις αρκετά πιο οικονομικό build, πχ με ένα i3 10105(βέβαια θα δυσκολευτείς να βρεις vfm μητρική με 4 ραμ σλοτ).

4κ video υποστηρίζουν όλοι οι σύγχρονοι επεξεργαστές με τα ενσωματωμένα τους.

Σε ευχαριστώ.Η λογική είναι να βγάλει μια 5ετια...min.Σε κάτι τέτοιο θα καταλήξω.

1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Τώρα δεν έχω πρόσβαση αλλά αν θυμάμαι καλά

Core2Duo E8xxx

Asus p5kvm?!

2x2 giga ram

Nvidia gt 6xx

1 ώρα πριν, adtakhs είπε

Μια ιδέα.

A barebone PC like the ASRock DeskMini is a perfect first PC build -  Windows 11 Central

https://www.skroutz.gr/s/26631599/Asrock-Deskmini-X300-Barebone.html

Με έναν 5600G επάνω, 16GB RAM SO-DIMM DDR4 3200 και έναν NVME .

Η μητρική παίρνει 2 NVME και 2 HDD ταυτόχρονα.

Ευχαριστώ αλλά δεν θέλω mini pc.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, giannisp1977 είπε

Τώρα δεν έχω πρόσβαση αλλά αν θυμάμαι καλά

Core2Duo E8xxx

Asus p5kvm?!

2x2 giga ram

Nvidia gt 6xx

Α! Αν έχει αυτά είναι εποχής 2007-2008. Με ~50€ γίνεται πύραυλος γι' αυτά που θέλετε. Βάζετε ένα SSD στα 20€, αλλάζετε τον επεξεργαστή με ένα Q9450/ Q9500 ή κάποιο Xeon E5450/ L5430 με 20€ και προσθέτετε άλλα 2x2GB ραμ με 10-15€.

2 ώρες πριν, giannisp1977 είπε

Το μόνο απαραίτητο είναι να παίζει 4Κ.

Αυτό πάντως δεν πρόκειται να γίνει με την αναβάθμιση. Μέχρι 1080p 30fps.

* Από προσωπική δοκιμή.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Α! Αν έχει αυτά είναι εποχής 2007-2008. Με ~50€ γίνεται πύραυλος γι' αυτά που θέλετε. Βάζετε ένα SSD στα 25€, αλλάζετε τον επεξεργαστή με ένα Q9450/ Q9500 ή κάποιο Xeon E5450/ L5430 με 20€ και προσθέτετε άλλα 2x2GB ραμ με 10€.

Ssd έχω βάλει.Δυστυχώς έχει μόνο 2 dimms.(Εξού και η μητρική στο καινούργιο build πρέπει να έχει 4!) Τώρα για επεξεργαστή το είχα σκεφτεί παλιότερα αλλά νομίζω χρειάζεται φλασαρισμα η μητρική και δεν ξέρω αν την πάλευε και το τροφοδοτικό μου.

https://www.e-shop.gr/case-supercase-vogue-series-vg25m-micro-atx-black-p-PER.645149

Αυτό για κουτί λέει για την περίπτωση μου.

Οπτικα μου αρέσει που είναι μικρό.

Νομίζω δεν θα χρειαστεί ανεμιστήρες το build για την δουλειά που το θέλω.

Μηπως χρειαζομουν άλλη ψυκτρα για τον επεξεργαστή Όχι για θερμοκρασίες αλλά για να μην ακούγεται.

Τώρα έχω μια noctua γαϊδούρι στο 775 και είναι αθόρυβο.Βλεπω όμως ότι συνεχίζουν να είναι πανάκριβες.

Άραγε αν στον AMD έβαζα μια ψυκτρα σκέτη?! Χωρίς ανεμιστήρα!Θα είχε πρόβλημα?Για θέαση ταινιών.Αντε και να δουλεύει και κάνα 4 ωρο συνεχόμενα σε κάνα πάρτι για να κάνω πρόγραμμα στα πιτσιρίκια.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, giannisp1977 είπε

Δυστυχώς έχει μόνο 2 dimms

Άρα δεν είναι η P5K-VM. Μπορεί να είναι η P5KPL-VM. 

17 λεπτά πριν, giannisp1977 είπε

δεν ξέρω αν την πάλευε και το τροφοδοτικό μου.

Αφήστε το τότε...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giannisp1977 είπε

Ssd έχω βάλει.Δυστυχώς έχει μόνο 2 dimms.(Εξού και η μητρική στο καινούργιο build πρέπει να έχει 4!) Τώρα για επεξεργαστή το είχα σκεφτεί παλιότερα αλλά νομίζω χρειάζεται φλασαρισμα η μητρική και δεν ξέρω αν την πάλευε και το τροφοδοτικό μου.

https://www.e-shop.gr/case-supercase-vogue-series-vg25m-micro-atx-black-p-PER.645149

Αυτό για κουτί λέει για την περίπτωση μου.

Οπτικα μου αρέσει που είναι μικρό.

Νομίζω δεν θα χρειαστεί ανεμιστήρες το build για την δουλειά που το θέλω.

Μηπως χρειαζομουν άλλη ψυκτρα για τον επεξεργαστή Όχι για θερμοκρασίες αλλά για να μην ακούγεται.

Τώρα έχω μια noctua γαϊδούρι στο 775 και είναι αθόρυβο.Βλεπω όμως ότι συνεχίζουν να είναι πανάκριβες.

Άραγε αν στον AMD έβαζα μια ψυκτρα σκέτη?! Χωρίς ανεμιστήρα!Θα είχε πρόβλημα?Για θέαση ταινιών.Αντε και να δουλεύει και κάνα 4 ωρο συνεχόμενα σε κάνα πάρτι για να κάνω πρόγραμμα στα πιτσιρίκια.

Και που θα έχει 4 slot τι θα γίνει; 

Εχω  την MSI B450-A Pro Max  που έχει 4 slot  και δουλεύει με 2 X 8.  Αν προσθέσω  και άλλα  2 X 8 το πιο πιθανό είναι να χάσω τα 3200 που δουλεύει τώρα ... οπότε μονόδρομος  για να  αυξήσω την μνήμη είναι  αγοραστούν εκ νέου 2 Χ 16 .... και απ ότι κατάλαβα αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλές μητρικές.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, teot είπε

Και που θα έχει 4 slot τι θα γίνει; 

Εχω  την MSI B450-A Pro Max  που έχει 4 slot  και δουλεύει με 2 X 8.  Αν προσθέσω  και άλλα  2 X 8 το πιο πιθανό είναι να χάσω τα 3200 που δουλεύει τώρα ... οπότε μονόδρομος  για να  αυξήσω την μνήμη είναι  αγοραστούν εκ νέου 2 Χ 16 .... και απ ότι κατάλαβα αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλές μητρικές.

Παλίκαρε αν διάβαζες το thread θα έβλεπες ότι δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια.

Το κυρίως πρόβλημα στο σύστημα που έχω τώρα είναι η έλλειψη μνήμης.Ποσοτικά όχι ποιοτικά.

Για αυτό θέλω μητρική με 4 dimms.Σε 10χρονια να μπορώ να βάλω άλλα 16giga ίσα να τσουλάει!

Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.Μπορεί να πετάξω τα 2x8 και να βάλω 2x16.Μια δυνατότητα που τότε δεν υπήρχε.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη είναι.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Α! Αν έχει αυτά είναι εποχής 2007-2008. Με ~50€ γίνεται πύραυλος γι' αυτά που θέλετε. Βάζετε ένα SSD στα 20€, αλλάζετε τον επεξεργαστή με ένα Q9450/ Q9500 ή κάποιο Xeon E5450/ L5430 με 20€ και προσθέτετε άλλα 2x2GB ραμ με 10-15€.

Αυτα...-σχεδον- εχω κι εγω σε ενα HTPC, που εχω φτιαξει σε ενα Fujitsu Esprimo E5730e, δλδ Q9400+4gb RAM+SSD και μολις πριν λιγες μερες του προσθεσα μια NV GT710 για να παιζει ανετα τα βιντεο-ταινιες.  Βεβαια εχω ακομα 1080p τηλεοραση, αλλα θελω να το τεσταρω και σε 4Κ, καθως η 710 λεει οτι υποστηριζει 4Κ/24-30ΗΖ....!!!!!  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, giannisp1977 είπε

Παλίκαρε αν διάβαζες το thread θα έβλεπες ότι δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια.

Το κυρίως πρόβλημα στο σύστημα που έχω τώρα είναι η έλλειψη μνήμης.Ποσοτικά όχι ποιοτικά.

Για αυτό θέλω μητρική με 4 dimms.Σε 10χρονια να μπορώ να βάλω άλλα 16giga ίσα να τσουλάει!

Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.Μπορεί να πετάξω τα 2x8 και να βάλω 2x16.Μια δυνατότητα που τότε δεν υπήρχε.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη είναι.

Το πρόβλημα που έχεις στο σημερινό σου σύστημα είναι ο παλίας σχεδίασης επεξεργαστής. Οποτε για να ανταποκριθεί (όσο μπορει) παιζει στο φούλ και χρησιμοποιεί και τις μνήμες στο φουλ. Οι νεοι επεξεργαστες δεν θελουν τοση μνημη για να κανουν την ιδια δουλεια. Την κανουν πιο ξεκουραστα χωρις επιπλεον resources απλα διοτι ειναι σχεδιασμενοι εξ αρχης για να την κανουν.

Ειδικά για όσα κανεις δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω απο ενα low level επεξεργαστή και 8gb μνημης. Τα νέα dimακια βγαινουν πολλαπλάσια των 8gb (εαν χρειαζεσαι) οποτε σαφεστατα βολευεσαι με δυο (ακομη και με ενα! πχ 1Χ32gb). Δεν ειναι περιοριστικός παραγοντας αυτο.

Στα MAX 500 ευρω δεν μπορεις εννοειται να βρεις τα παντα ολα σε αποδοση, ποιοτητα και features. 

Ολοι μα ολοι οι νεας γενιας επεξεργαστες (για σταθερο ή για mobile) υποστηρίζουν 4K αναπαραγωγη με τα ενσωματωμενα γραφικα. Οι περισσοτεροι υποστηρίζουν και 4Κ σε τουλαχιστον 2 οθονες.

Η δικη μου προταση ειναι ενα μινι PC οπως αυτό που προτάθηκε ή ακόμη πιο μικρό με mobile επεξεργαστη και στην πραξη αθορυβο. Πιο ποιοτικές επιλογες ειναι τα Asus Vivo Mini και Intel NUC (barebones που διαλεγεις το μοντελο με τον επεξεργαστη που θελεις και απλα προσθετεις σκληρο και μνημη, 2dimm μνημης συνηθως εως 64GB και Μ2+SATA για σκληρους). Εναλλακτικα για κατι ετοιμο εντελως κοιτα τα Beelink (που ειναι απο τα αξιοπιστα υπολοιπα) οπως αυτο πχ (εχει και φθηνοτερα ή ακριβοτερα μοντελα):

https://www.amazon.de/Beelink-SER3-Windows-Computer-Graphics/dp/B09JVTCHNX/ref=sr_1_22_sspa?crid=30SZ0UB4BSNPJ&keywords=mini+pc+asus&qid=1654328306&sprefix=mini+pc+asus%2Caps%2C74&sr=8-22-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUFOUE1JSlVUWDZSNEYmZW5jcnlwdGVkSWQ9QTA5NjAxMzRZSkYwNEVaNkNPVzEmZW5jcnlwdGVkQWRJZD1BMDEwODA0OTM5N0pQWlZGWUhSUEQmd2lkZ2V0TmFtZT1zcF9idGYmYWN0aW9uPWNsaWNrUmVkaXJlY3QmZG9Ob3RMb2dDbGljaz10cnVl

Beelink SER3 Mini PC AMD Ryzen 7 3750H 4C/8T Windows 10 Pro Mini Office Computer, 16GB RAM + 512GB SSD, Radeon RX Vega 10 Graphics, Dual HDMI and USB-C 4K@60Hz Output, Dual WiFi-BT, Car Power on

4K@60Hz triple display output via two HDMI and USB-C ports that allow you to easily multitasking. Stream 4K video, edit media.

2x SODIMM slot, can be upgraded to 64GB), installed 512GB M.2 NVMe SSD (up to 2TB) and can expand the storage via 2.5 inch SATA HDD slot for your personal needs.

Best Value for Money για την δουλεια που ο θελεις, ενα ακομη πιο compact & low specs αλλα που κανει ακριβως αυτο που θελεις. Στα περιπου 150 ευρω (οσο και οι επιπλεον μνημες που θα αγοαραζες) και οσο κρατησει κρατησε. Minimum 5 χρονια που το θελεις. Ενδεικτικα ως παραδειγμα και μονο (υπαρχουν απειρα πολλα):

https://www.amazon.de/-/en/Computer-Processor-Ethernet-Integrated-Graphics/dp/B09JBWKH5K/ref=sr_1_3?crid=1D8JPHHKGP21A&keywords=Mini-PC&qid=1654329511&sprefix=mini%2Bpc%2Caps%2C101&sr=8-3&th=1

Για να μην παρεξηγηθώ τα παραπανω ειναι με βαση την χρηση που θελεις. 

Εννοειται οτι εαν εχεις για τους δικους σου λογους αποφασισει οτι θελεις Tower ειναι απολυτως σεβαστο.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Το πρόβλημα που έχεις στο σημερινό σου σύστημα είναι ο παλίας σχεδίασης επεξεργαστής. Οποτε για να ανταποκριθεί (όσο μπορει) παιζει στο φούλ και χρησιμοποιεί και τις μνήμες στο φουλ. Οι νεοι επεξεργαστες δεν θελουν τοση μνημη για να κανουν την ιδια δουλεια. Την κανουν πιο ξεκουραστα χωρις επιπλεον resources απλα διοτι ειναι σχεδιασμενοι εξ αρχης για να την κανουν.

Ειδικά για όσα κανεις δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω απο ενα low level επεξεργαστή και 8gb μνημης. Τα νέα dimακια βγαινουν πολλαπλάσια των 8gb (εαν χρειαζεσαι) οποτε σαφεστατα βολευεσαι με δυο (ακομη και με ενα! πχ 1Χ32gb). Δεν ειναι περιοριστικός παραγοντας αυτο.

Στα MAX 500 ευρω δεν μπορεις εννοειται να βρεις τα παντα ολα σε αποδοση, ποιοτητα και features. 

Ολοι μα ολοι οι νεας γενιας επεξεργαστες (για σταθερο ή για mobile) υποστηρίζουν 4K αναπαραγωγη με τα ενσωματωμενα γραφικα. Οι περισσοτεροι υποστηρίζουν και 4Κ σε τουλαχιστον 2 οθονες.

Η δικη μου προταση ειναι ενα μινι PC οπως αυτό που προτάθηκε ή ακόμη πιο μικρό με mobile επεξεργαστη και στην πραξη αθορυβο. Πιο ποιοτικές επιλογες ειναι τα Asus Vivo Mini και Intel NUC (barebones που διαλεγεις το μοντελο με τον επεξεργαστη που θελεις και απλα προσθετεις σκληρο και μνημη, 2dimm μνημης συνηθως εως 64GB και Μ2+SATA για σκληρους). Εναλλακτικα για κατι ετοιμο εντελως κοιτα τα Beelink (που ειναι απο τα αξιοπιστα υπολοιπα) οπως αυτο πχ (εχει και φθηνοτερα ή ακριβοτερα μοντελα):

https://www.amazon.de/Beelink-SER3-Windows-Computer-Graphics/dp/B09JVTCHNX/ref=sr_1_22_sspa?crid=30SZ0UB4BSNPJ&keywords=mini+pc+asus&qid=1654328306&sprefix=mini+pc+asus%2Caps%2C74&sr=8-22-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUFOUE1JSlVUWDZSNEYmZW5jcnlwdGVkSWQ9QTA5NjAxMzRZSkYwNEVaNkNPVzEmZW5jcnlwdGVkQWRJZD1BMDEwODA0OTM5N0pQWlZGWUhSUEQmd2lkZ2V0TmFtZT1zcF9idGYmYWN0aW9uPWNsaWNrUmVkaXJlY3QmZG9Ob3RMb2dDbGljaz10cnVl

Beelink SER3 Mini PC AMD Ryzen 7 3750H 4C/8T Windows 10 Pro Mini Office Computer, 16GB RAM + 512GB SSD, Radeon RX Vega 10 Graphics, Dual HDMI and USB-C 4K@60Hz Output, Dual WiFi-BT, Car Power on

4K@60Hz triple display output via two HDMI and USB-C ports that allow you to easily multitasking. Stream 4K video, edit media.

2x SODIMM slot, can be upgraded to 64GB), installed 512GB M.2 NVMe SSD (up to 2TB) and can expand the storage via 2.5 inch SATA HDD slot for your personal needs.

Best Value for Money για την δουλεια που ο θελεις, ενα ακομη πιο compact & low specs αλλα που κανει ακριβως αυτο που θελεις. Στα περιπου 150 ευρω (οσο και οι επιπλεον μνημες που θα αγοαραζες) και οσο κρατησει κρατησε. Minimum 5 χρονια που το θελεις. Ενδεικτικα ως παραδειγμα και μονο (υπαρχουν απειρα πολλα):

https://www.amazon.de/-/en/Computer-Processor-Ethernet-Integrated-Graphics/dp/B09JBWKH5K/ref=sr_1_3?crid=1D8JPHHKGP21A&keywords=Mini-PC&qid=1654329511&sprefix=mini%2Bpc%2Caps%2C101&sr=8-3&th=1

Για να μην παρεξηγηθώ τα παραπανω ειναι με βαση την χρηση που θελεις. 

Εννοειται οτι εαν εχεις για τους δικους σου λογους αποφασισει οτι θελεις Tower ειναι απολυτως σεβαστο.

Εντέλει δεν είναι κακή ιδέα η αγορά mini pc!

Αν καταφέρω να ξεπεράσω το ψυχολογικό φραγμό ότι δεν θα μπορώ να του βάλω χέρι αφενός και αφετέρου ότι αυτά τα ανεμιστηράκια συνήθως κάνουν μια υψηλής συχνότητας φασαρία.

Θα το ψάξω.Σ'ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...