Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tzotzo είπε

Δεν ξέρω που πήγες στρατό και τι σου έδωσαν. Εμένα ήταν απαράδεκτη η ποιότητα σε όλα. Η σκελεα δε, στο πρώτο φόρεμα έγινε τρία νούμερα μεγαλύτερη. Το μπουφάν, φορούσα ακόμα ένα από μέσα μπας και ζεσταθώ 

Eγώ πήγα στρατό το '12... τα χιτώνια και τα παντελόνια ήταν και super ποιότητα. Καλοκαίρι με 40 βαθμούς και τα ένιωθες δροσερά πάνω σου... το ύφασμα έμοιαζε με σκληρό τεντόπανο. Με σκελέα και 2ο ισοθερμικό από κάτω βγήκαν σκοπιές με -20 βαθμούς και δε κατάλαβα τίποτα από κρύο... μάλιστα τον σκελέα τον φόρεσα κι ένα χειμώνα στο μαγαζί όταν είχε χαλάσει το κλιμαστικό. Το τζάκετ μέχρι και πρόπερσι το φορούσε ο παππούς μου και πήγαινε για κυνήγι... τα άρβυλα τα έχω ακόμα και τα φοράω όταν χιονίζει. Τις φόρμες και τα αθλητικά παπούτσια τα φοράω όταν βάφω. Τίποτα δε πήγε χαμένο, μέχρι και το σόβρακο χρησίμευσε για το Μ-71 και το φανελάκι που κόπηκε λωρίδες καθάριζε τέλεια το G3.😅

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, moure είπε

Και που να δεις η στρατιωτική η σαγιονάρα τι ανθεκτική που είναι,καμία σχέση με Hawaianas και ipanema που θέλεις κάθε χρόνο καινούριες!🤮

76DBBB9F-55DD-424E-8A50-0F24FF0E701A.jpeg.58847c3100df9ea9a68239500e205bc8.jpeg

Δεν ξέρω αν εσύ το είπες για αστείο γελάσανε κάποιοι στις αντιδράσεις, εγώ δεν τις πρόλαβα αυτές (καλά εγώ πήγα και πολύ αργότερα λόγω σπουδών) ο αδερφός μου όμως και ο ξάδερφος μου (ίδια ηλικία με τον αδερφό μου) αυτές είχαν και αν και τις πετάξανε πλέον, δεν τις πετάξανε επειδή χαλάσανε απλά επειδή δεν τις φορούσανε για ένα διάστημα όμως όταν εγώ ήμουν ~14 μέχρι και μέχρι να τελειώσω λύκειο θυμάμαι κανονικά να τις φοράνε το καλοκαίρι (καλά όχι στην παραλία λόγω εμφάνισης υποθέτω, στο χωριό όμως σχεδόν καθημερινά = μεγαλύτερη καταπόνηση) και δεν καταλάβανε τίποτα. 

Και γενικά έχω δει αρκετό κόσμο να τις φοράει στον δρόμο σε χωριά ειδικά. 

Υ.Γ μίλησα για την εμφάνιση αλλά δεν ήταν τόσο άσχημες εγώ τις θυμάμαι κάπως έτσι:
ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΣΤΡΑΤΟΥ EXPANSO - Slipperland - Τα πάντα για την  παντόφλα

Τώρα έχουν κάτι τέτοιες (όχι ίδιες απλά δεν βρίσκω φωτό αλλά τέτοιου "τύπου" πάντως )

Σαγιονάρες-Παντόφλες

Αυτές ειναι η αλήθεια δεν βγήκαν καλές μάλλον, γιατί ξεκολλάει το "βραχιόλι" απο τα πλάγια σε εμένα και σε κανα 2 άλλους που ξέρω τουλάχιστον. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε

Έχω φιλο εποπ με ειδικότητα ας πούμε ράφτη.  Φτιάχνονται ραβονται όπως θες πεστο για όλα τα σώματα μονο στο Κερατσίνι και αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορεί να πάρει ή να τον διώξουν με μετάθεση. 

Στο 700 ΣΕ στην Δραπετσώνα , δυνατό βύσμα ο φίλος σου :P

Τα 2 μπλουζάκια που πηρα το 2009 αντεξαν μια δεκαετια μεχρι να λιωσουν, οτι πηρα απο πρατηριο στα 2 χρόνια τα φτυσαν, οπως και το παντελονι και τα δυο μεχρι να τελειωσω τη θητεια ειχαν ξεθωριασει ενω σε φίλο μου κανα δυο σειρες πριν που το ταμπελακι ελεγε 700 ΣΕ κρατησαν 4 5 χρονια με χρηση σε παραλία, αγγαριες κλπ (για προχειρα δλρ)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosno1com είπε

Στο 700 ΣΕ στην Δραπετσώνα , δυνατό βύσμα ο φίλος σου :P

Τα 2 μπλουζάκια που πηρα το 2009 αντεξαν μια δεκαετια μεχρι να λιωσουν, οτι πηρα απο πρατηριο στα 2 χρόνια τα φτυσαν, οπως και το παντελονι και τα δυο μεχρι να τελειωσω τη θητεια ειχαν ξεθωριασει ενω σε φίλο μου κανα δυο σειρες πριν που το ταμπελακι ελεγε 700 ΣΕ κρατησαν 4 5 χρονια με χρηση σε παραλία, αγγαριες κλπ (για προχειρα δλρ)

Ναι αυτά στο πρατήριο (τουλάχιστον στην κω) μάλλον ειναι εισαγωγές κινεζιές  χάλια μαύρα και σίγουρα όχι 100% βαμβακερά. Ίδιες ή χειρότερες με αυτές των σούπερ (αν και πιο φθηνές τουλάχιστον) 

Το goodstuff μάλλον ειναι απο το Κερατσίνι θα πάρω τηλέφωνο την δευτέρα να μάθω αν ελβιτέξ έχει ίδιες που πρότεινε ο Nabuko.

Όχι μόνο συγκρίνονται σε ποιότητα και άνεση με φανελάκια του 30ευρου επόνυμα (για να μην πω πάλι καλύτερα ειναι) αλλά θα μείνουν και τα λεφτά στην Ελλάδα. 

Δημοσ.

Λεφτα δεν θα μεινουν στην Ελλαδα ουτε ειναι συλλογιστικη αυτη. Αλλα δεν ειναι του παροντος.
Νομίζω πως είτε έχετε πολυ χαμηλα στάνταρ σχετικα με την ποιότητα ή δεν ξέρετε να την αναγνωρίζετε. Τα αρβυλα του στρατου ειναι ότι πιο προβληματικο υπάρχει για το πέλμα. Δεν ειναι τυχαιο που οι μόνιμοι αγοράζουν άλλα άρβυλα. Επίσης οτι δεν χαλαει κάτι δεν ειναι ενδεικτικο ποιότητας. Τα φανελακια του στρατου κομπιάζουν. Έχω μπλουζακι timberland απο το 16 και δεν έχει κάνει κιχ ουτε η αποχρωση, ούτε οι ραφές ουτε κόμπιασε, ουτε εφυγε η στάμπα.  Οποιοδήποτε βαμβακερο μακό κανει δουλεια και αντέχει. Ειπαμε η καλη ποιοτητα σε sol's, teac, gildan's. 
6€ εχουν απο το να ψαχνεις απο εδω και απο εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Λεφτα δεν θα μεινουν στην Ελλαδα ουτε ειναι συλλογιστικη αυτη.

Είναι η συλλογιστική που θα έπρεπε να είχε κάθε ενσυνείδητος Έλληνας πολίτης ειδικά τις δύσκολες μέρες που ζούμε, εφόσον βέβαια δεν γίνονται παραχωρήσεις στην ποιότητα ή την χρήση τους πχ θα προτιμήσω προϊόν made in greece  αν και εφόσον δεν ειναι πολύ ακριβότερο απο το εισαγόμενο και αν και εφόσον η ποιότητα ειναι εφάμιλλη. 

Αν ειναι ίδιας τιμής αλλά αρκετά υποδεέστερης ποιότητας δεν θα το προτιμήσω. 

Αν είναι ίδιας ποιότητας αλλά το δίνουν σε αρκετά υψηλότερη τιμή δεν θα το προτιμήσω. 

Αν όμως συμπέσει κάπου στην χρυσή τομή όπου ποιότητα και τιμή ειναι εφάμιλλα τότε σίγουρα θα το προτιμήσω. 

. Τα φανελακια του στρατου κομπιάζουν

Εμένα δεν κόμπιασε κανένα που να έχω ίσως έχει να κάνει με το τρόπο/ρυθμίσεις που τα πλένεις/πλυντήριο σου ή με το στεγνωτήριο σου. 

Ειπαμε η καλη ποιοτητα σε sol's, teac, gildan's. 
6€ εχουν απο το να ψαχνεις απο εδω και απο εκει.

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ το υπογράφω ειδικά στα 6 ευρώ  εδώ αυτά που πάνε στα 15 -25 ευρώ ειναι σε μεγάλο ποσοστό πολυεστέρας... Ανακυκλωμένα πλαστικά σκουπίδια δηλαδή(στην κυριολεξία) που μεταποιήθηκαν σε συνθετικό νήμα.  Εσύ μάλλον δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιότητα και αίσθηση ενός ρούχου αν ειναι να συγκρίνεις τα μπλουζάκια του στρατού με τέτοια πράγματα.  Δεν έχω δει σχεδόν ποτέ μπλουζάκι σε τέτοια τιμή να μην ειναι συνθετικό. 

Επίσης και βαμβακερό να λέει πως είναι αν και δεν είμαι κλωστοϋφαντουργός για να μπορέσω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες για το γιατί συμβαίνει αυτό αλλά σαν καταναλωτής μπορώ με βεβαιότητά να πω ότι σίγουρα και μεταξύ των βαμβακερών υπάρχει διαφορετική ποιότητα/διαλογή δεν ειναι όλα τα βαμβακερά το ίδιο. 

Είσαι σίγουρος ότι έχεις φορέσει μπλουζάκια του στρατού; Μήπως και εσύ μιλάς για ένα Χ μπλουζάκι που απλά έχει παραλλαγή ; 

Βέβαια, μπορεί να άλλαξαν τι να πω αν πήγες τώρα κοντα στρατό, ή μπορεί συγκεκριμένα η προμήθεια στην μονάδα σου για κάποιους λόγους να ήταν διαφορετική. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.

Ειπαμε Gildan's, Sol's, και TEAC. Αυτές τις εταιρίες τις χρησιμοποιουν για διαφημιστικα εταιριες οπως durostick, lafarge κλπ που προοριζονται για μάστορες.
Κανε μια δοκιμη δεν θα χασεις. 

Screenshot_4.jpg

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Ειπαμε Gildan's, Sol's, και TEAC. Αυτές τις εταιρίες τις χρησιμοποιουν για διαφημιστικα εταιριες οπως durostick, lafarge κλπ που προοριζονται για μάστορες.
Κανε μια δοκιμη δεν θα χασεις. 

Screenshot_4.jpg

Ναι και στο site 

image.png.d5d4896379ef78acfed495192c5a2fb6.png

μόνο 1 είναι 99% βαμβακερό (και όπως είπα βαμβακερό απο βαμβακερό έχει διαφορά) 

η συντριπτική πλειοψηφία 50%-50%

και το βάρος(GSM) μου φαίνεται λίγο off οπότε δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ τις προδιαγραφές αυτές εξ αρχής όσο αφορά την ακρίβεια τους. 

Τέσπα προτιμώ να πάω στα σίγουρα αν βρώ αυτά του στρατού δηλαδή, αν και για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου κάποια διαφημιστικά t-shirt είναι όντως καλά θυμάμαι η εταιρία που δούλευε ο πατέρας μου είχε δώσει κάτι φανελάκια με το Logo της εταιρίας και αυτά ναι όντως ήταν πολύ καλά σαν του στρατού βέβαια απο την άλλη μεριά έχω φορέσει άλλα διαφημιστικά που ήταν της πλάκας. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Είναι η συλλογιστική που θα έπρεπε να είχε κάθε ενσυνείδητος Έλληνας πολίτης ειδικά τις δύσκολες μέρες που ζούμε, εφόσον βέβαια δεν γίνονται παραχωρήσεις στην ποιότητα ή την χρήση τους πχ θα προτιμήσω προϊόν made in greece  αν και εφόσον δεν ειναι πολύ ακριβότερο απο το εισαγόμενο και αν και εφόσον η ποιότητα ειναι εφάμιλλη. 

Αν ειναι ίδιας τιμής αλλά αρκετά υποδεέστερης ποιότητας δεν θα το προτιμήσω. 

Αν είναι ίδιας ποιότητας αλλά το δίνουν σε αρκετά υψηλότερη τιμή δεν θα το προτιμήσω. 

Αν όμως συμπέσει κάπου στην χρυσή τομή όπου ποιότητα και τιμή ειναι εφάμιλλα τότε σίγουρα θα το προτιμήσω. 

Εμένα δεν κόμπιασε κανένα που να έχω ίσως έχει να κάνει με το τρόπο/ρυθμίσεις που τα πλένεις/πλυντήριο σου ή με το στεγνωτήριο σου. 

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ το υπογράφω ειδικά στα 6 ευρώ  εδώ αυτά που πάνε στα 15 -25 ευρώ ειναι σε μεγάλο ποσοστό πολυεστέρας... Ανακυκλωμένα πλαστικά σκουπίδια δηλαδή(στην κυριολεξία) που μεταποιήθηκαν σε συνθετικό νήμα.  Εσύ μάλλον δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιότητα και αίσθηση ενός ρούχου αν ειναι να συγκρίνεις τα μπλουζάκια του στρατού με τέτοια πράγματα.  Δεν έχω δει σχεδόν ποτέ μπλουζάκι σε τέτοια τιμή να μην ειναι συνθετικό. 

Επίσης και βαμβακερό να λέει πως είναι αν και δεν είμαι κλωστοϋφαντουργός για να μπορέσω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες για το γιατί συμβαίνει αυτό αλλά σαν καταναλωτής μπορώ με βεβαιότητά να πω ότι σίγουρα και μεταξύ των βαμβακερών υπάρχει διαφορετική ποιότητα/διαλογή δεν ειναι όλα τα βαμβακερά το ίδιο. 

Είσαι σίγουρος ότι έχεις φορέσει μπλουζάκια του στρατού; Μήπως και εσύ μιλάς για ένα Χ μπλουζάκι που απλά έχει παραλλαγή ; 

Βέβαια, μπορεί να άλλαξαν τι να πω αν πήγες τώρα κοντα στρατό, ή μπορεί συγκεκριμένα η προμήθεια στην μονάδα σου για κάποιους λόγους να ήταν διαφορετική. 

Πάμε ενα ένα, τα λεφτα πάνε εξω γιατι δεν έχουμε υφάσματα και κλωστουφαντουργία. Κοινως εισάγουμε υφάσματα. Δευτερον ακομα και Ελλαδα να φτιάχνεται πως εισαι σίγουρος οτι το φτιάχνουν έλληνες, ασφαλισμένοι και με εναν αξιοπρεπή μισθο. 

Αλήθεια ωρα προκειμενου να δικαιολογησεις την δήθεν ποιοτητα θα το ρίξεις οτι δεν πηρα τα ίδια με εσενα; Τα φανελακια του στρατου τα πηρε και αλλος μετα απο εμενα. Μαζι με τα παντελονια και μαζι με τι επιπλέον κάλτσες που ειχα παρει καθως οι μάλλινες οι "ελληνικες" βρωμιζαν το ποδι πριν της φορεσεις. Το ένα σετ αρβυλα το εχω καινουριο. Αν θες στο δινω να χαλάσεις τα ποδια σου. Το 2008 πηγα και τα ρουχα που μας εδωσαν ήταν στις αποθηκες τουλαχιστον μια δεκαετια. Σκονισμενα με δεκα κιλα σκονη και αλλα δεκα ναφθαλινη.

Ειναι άλλο πράγμα να λέμε οτι ειναι vfm ενα προιον, και αλλο ποιοτικο. Δεν συμβαδίζουν ποτε αυτες οι έννοιες. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης, όσο και διαφορα να έχουν οι ποιοτητες βαμβακερου, δεν υπάρχει λόγος να χαλασεις τοσο φαια ουσια για κάτι τοσο ευτελες. Δωσε 30 €  και παρε 10 του στρατου. Δωσε 60 και παρε 10 διαφημιστικα. Δωσε 250 και παρε 10 "μαρκα".  Ειναι απλά τα πράγματα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Αλήθεια ωρα προκειμενου να δικαιολογησεις την δήθεν ποιοτητα θα το ρίξεις οτι δεν πηρα τα ίδια με εσενα; Τα φανελακια του στρατου τα πηρε και αλλος μετα απο εμενα. Μαζι με τα παντελονια και μαζι με τι επιπλέον κάλτσες που ειχα παρει καθως οι μάλλινες οι "ελληνικες" βρωμιζαν το ποδι πριν της φορεσεις. Το ένα σετ αρβυλα το εχω καινουριο. Αν θες στο δινω να χαλάσεις τα ποδια σου. Το 2008 πηγα και τα ρουχα που μας εδωσαν ήταν στις αποθηκες τουλαχιστον μια δεκαετια. Σκονισμενα με δεκα κιλα σκονη και αλλα δεκα ναφθαλινη.

Καλά όλα αυτά που λες μου ακούγονται τραγικά αρνητικά οπότε χωρίς παρεξήγηση δεν παίρνω στα σοβαρά την άποψη σου αν και σέβομαι το δικαίουμαι σου την έχεις όπως έχω εγώ την δική μου.

Ενδεικτικά να πω ότι τα άρβυλα του στρατού (αν και μια χαρά για χωράφια ) δεν ειναι φτιαγμένα για ορειβασία κτλ τόσο είναι περισσότερο φτιαγμένα για παρέλαση απο εκει και πέρα εγώ (αν και η αλήθεια είναι ακούγοντας αρνητικά σχόλια το έκανα preemptively μη δοκιμάζοντας τους μαμά πάτους) είχα αλλάξει πάτους και δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα άρβυλα και δεν ήμουν βύσμα απο ΤΑΕ σε ΤΑΕ πήγαινα και άσκηση έχω πέσει να κάνω και το στρατόπεδο μου είχε μεγάλη έκταση και έπρεπε να κάνουμε κυριολεκτικά χιλιόμετρα κάθε φορά που έπεφτε η σειρά μας και δεν είχα κανένα θέμα έχω σκάψει αρκετά μέτρα μαζί με άλλους για να περαστούν κάτι καλώδια σε λόφο (οπότε το πόδι για ώρα εκείνες τις μέρες ήταν σε κλίση) .

Ξέρω σίγουρα ότι τα άρβυλα φτιάχνονται απο ΕΠΟΠ στο κερατσίνι γιατί έχω γνωστό μου εκει για τα ρούχα δεν ξέρω αν και άλλος χρήστης μου είπε εδώ αν δεις σε ποστ ότι και αυτά εκει φτιάχνονται. 

Δημοσ.

Ναι μην παίρνεις σοβαρά την άποψη μου. Δεν χρειάζεται. Ας πάρουμε σοβαρά την άποψη ότι το καλύτερο μπλουζάκι που υπάρχει είναι ένα που κάνει 3€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Ναι μην παίρνεις σοβαρά την άποψη μου. Δεν χρειάζεται. Ας πάρουμε σοβαρά την άποψη ότι το καλύτερο μπλουζάκι που υπάρχει είναι ένα που κάνει 3€.

Που ξέρεις πόσο κάνει;

Εγώ πιστεύω ότι θα κοστίζει γύρω στα 10 ευρώ. 

Εσύ πριν έβγαλες καλά μπλουζάκια που κάνουν 5,5 ευρώ τελική δηλαδή  που συμπεριλαμβάνουν κέρδος εργοστασίου, μεταφορικά στην ελλάδα, τελωνείο,ΦΠΑ, κέρδος πωλητή.

Τα ρούχα να ξέρεις γενικά δεν έχουν μεγάλο κόστος ακόμη και τα πολύ ακριβά το μεγαλύτερο κόστος που πληρώνεις ειναι η διαφήμιση του brand τα λογιστικά κόστη (σαν αυτά που ανέφερα πιο πάνω) και το υπερκέρδος της εταιρίας. 

Αν φτιάχνονται κατευθείαν σε βιοτεχνία στην ελλάδα και δεν προορίζονται άμεσα για μεταπώληση λιανικής γιατί τα κάνει ο ίδιος ο στρατός ή η βιοτεχνία έχει τον στρατό για βασικό πελάτη τότε αμέσως αμέσως τα περισσότερα "καπέλα" στην τιμή έφυγαν. 

Να είσαι σίγουρος ότι μπλουζάκια σαν αυτό https://www.muststore.gr/product/004123-blue-polo-shirt-me-armani-exchange-mple/?skr_prm=WyJhYTJkNTlhOS01MGE4LTQ1OWMtOGU0NC01ODAyOWNmZjkyNmMiLDE2NTQ0OTMzNzM1MTkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Δεν έχουν κόστος κατασκευής ούτε κοντά στο 1/3 της τελικής τους τιμής 

Πιο συγκεκριμένα η armani exchange φτιάχνει τα μπλουζάκια της στην Τυνησία και την Ινδία κατα πάσα πιθανότητα με παιδάκια που πληρώνονται σε τροφή αντί σε χρήμα 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.

Αν το βρεις, πιστευεις ότι θα κάνει 10€. Μάλιστα. Χωρίς τα καπέλα των μεσαζόντων και της διαφημισης.

Εγώ λέω να συνέλθουμε λίγο και να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη πραγματική τους βάση. Η sol's για παράδειγμα βγάζει εκατομμύρια φανελάκια και τυπώνουν άπειρες εταιρείες. 

Τώρα πως μπορεί να έχει τα ίδια μηχανηματα και την ίδια δυναμική παραγωγής μια βιοτεχνία που ΙΣΩΣ παράγει μερικές χιλιάδες φανελάκια ετησιως με μια πολυεθνική που παράγει εκατομμύρια ενας θεός ξέρει.

Screenshot_20220606-092357_Brave.jpg

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Ξέρω σίγουρα ότι τα άρβυλα φτιάχνονται απο ΕΠΟΠ στο κερατσίνι γιατί έχω γνωστό μου εκει για τα ρούχα δεν ξέρω αν και άλλος χρήστης μου είπε εδώ αν δεις σε ποστ ότι και αυτά εκει φτιάχνονται. 

700 ΣΕ (στρατιωτικό εργοστάσιο) (αλλιώς Κοπή) όπως γράφτηκε σωστά, είχα υπηρετήσει εκεί μερικούς μήνες Π.Ε. (προ ευρώ) στη Δραπετσώνα.

Δεν αρκεί η παραγωγή για τις ανάγκες του στρατού και γίνονται προμήθειες από άλλα, ιδιωτικά, εργοστάσια. Κάποτε θυμάμαι υπήρχαν άρβυλα 700ΣΕ και από Ξάνθη (δεν θυμάμαι τη μάρκα). Εννοείται με προδιαγραφές του στρατού αυτά.

Η παραγωγή (700ΣΕ) έφευγε με νταλίκα του στρατού και πήγαινε σε τεράστιες αποθήκες στην Αυλώνα.

Anyway... Δεν συμμερίζομαι την προσκόλληση στα ρούχα/υποδήματα του στρατού, εγώ όταν απολύθηκα δεν ασχολήθηκα ποτέ ξανά μαζί τους.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Αν το βρεις, πιστευεις ότι θα κάνει 10€. Μάλιστα. Χωρίς τα καπέλα των μεσαζόντων και της διαφημισης.

Εγώ λέω να συνέλθουμε λίγο και να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη πραγματική τους βάση. Η sol's για παράδειγμα βγάζει εκατομμύρια φανελάκια και τυπώνουν άπειρες εταιρείες. 

Τώρα πως μπορεί να έχει τα ίδια μηχανηματα και την ίδια δυναμική παραγωγής μια βιοτεχνία που ΙΣΩΣ παράγει μερικές χιλιάδες φανελάκια ετησιως με μια πολυεθνική που παράγει εκατομμύρια ενας θεός ξέρει.

Screenshot_20220606-092357_Brave.jpg

Έλα είσαι εκτός θέματος είπαμε ειναι διαφορετικά αυτά επειδή έχει παραλλαγή δεν σημαίνει ότι ειναι οι ίδιες φανέλες αυτό λέμε ακόμη και στα πρατήρια μέσα στις μονάδες δεν πουλάνε τις ίδιες... 

Εδώ στο ίδιο σου το screenshot η κάθε μπλούζα ειναι διαφορετική με την άλλη τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή "ελληνικού στρατού" μάλλον εννοούν ότι το μοτίβο της παραλλαγής μπορεί να φορεθεί μέσα στο στρατόπεδο χωρίς να σου πούν κάτι (ή απλά γράφουν μαμακίες δεν αποκλείεται αλλά μάλλον ειναι το πρώτο) . 

5 λεπτά πριν, Doubt είπε

700 ΣΕ (στρατιωτικό εργοστάσιο) (αλλιώς Κοπή) όπως γράφτηκε σωστά, είχα υπηρετήσει εκεί μερικούς μήνες Π.Ε. (προ ευρώ) στη Δραπετσώνα.

Δεν αρκεί η παραγωγή για τις ανάγκες του στρατού και γίνονται προμήθειες από άλλα, ιδιωτικά, εργοστάσια. Κάποτε θυμάμαι υπήρχαν άρβυλα 700ΣΕ και από Ξάνθη (δεν θυμάμαι τη μάρκα). Εννοείται με προδιαγραφές του στρατού αυτά.

Η παραγωγή (700ΣΕ) έφευγε με νταλίκα του στρατού και πήγαινε σε τεράστιες αποθήκες στην Αυλώνα.

Anyway... Δεν συμμερίζομαι την προσκόλληση στα ρούχα/υποδήματα του στρατού, εγώ όταν απολύθηκα δεν ασχολήθηκα ποτέ ξανά μαζί τους.

ναι λάθος μου εκ παραδρομής  όχι ότι ήξερα που ακριβώς ειναι απλά είπα Κερατσίνι επειδή ο γνωστός (συμμαθητής του λυκείου δεν έχουμε πια πολλές επαφές λόγω απόστασης) έμενε στο Κερατσίνι τουλάχιστον εκείνο το διάστημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...