Προς το περιεχόμενο

Hdmi capture device Και παράλληλο streaming


ΜΑΝΩΛΗΣ1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. 

Επειδή έχω μπλέξει με εναν πελάτη και δεν ξέρω να τον βοηθήσω γιατι μάλλον ούτε αυτός ξέρει πως να το κάνει. 

Φέρνουμε μια συσκευή σχετικά φτηνή η οποία ειναι usb 3.0 σε Hdmi για να κάνεις capture μια έξοδο Hdmi και να την ¨πάρεις¨ στο pc

Αυτός έχει μια φωτογραφική μηχανή η οποία έχει μια έξοδο Hdmi mini. Αν και έχουν περάσει χρόνια που έπιασα ψηφιακή μηχανή στα χέρια μου θυμάμαι ότι αυτές έχουν διάφορα Modes οπου στην περιπτωση μας μπορείς να δείξεις με ενα καλώδιο hdmi mini σε Hdmi τις φωτογραφίες πχ η τα video σου σε μια εξωτερική οθόνη

Αυτός θέλει να κάνει capture την έξοδο οπότε του έχω δώσει και καλώδιο Hdmi Mini σε Hdmi , αλλά παράλληλα να κάνει και streaming?

Η συσκευή που φέρνουμε συνεργάζεται με πάρα πολλά προγραμματα οπως vlc και αλλα τα οποία δεν τα θυμάμαι αλλά μπορεί να το κάνει αυτό?

Μήπως εξαρτάται από το πρόγραμμα? Του ειπα οτι δεν ξέρω τεχνικά να τον βοηθήσω , πρέπει να το ψάξω , πρέπει να το δοκιμάσω πχ με ένα dvd player (δουλειά για το σπίτι) . Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να κάνεις capture στην φωτογραφική αν και λογικά γινεται γιατι το hdmi που έχει ειναι έξοδος (πηγή δηλαδή)

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εάν ο driver της εν λόγω συσκευής την κάνει να συμπεριφέρεται σαν μία οποιαδήποτε άλλη USB Video Capture (UVC) συσκευή όπως είναι π.χ. μία webcam, τότε σίγουρα εξαρτάται από την εφαρμογή που χρησιμοποιείς για capture. Αν το PC έχει μία σχετικά σύγχρονη κάρτα γραφικών, ίσως να μην χρειάζεται καν έξτρα λογισμικό, π.χ. σε AMD Adrenalin drivers η λειτουργία "Record & Stream":

amd-record-and-stream.png

 

Για dedicated εφαρμογή, το OBS είναι πολύ δημοφιλές σε streamers και σίγουρα το υποστηρίζει:

https://www.google.com/search?q=obs+record+and+stream+at+the+same+time

 

Υ.Γ.: Επειδή πριν κάποια χρόνια έκανα παρόμοια δουλειά σε εισαγωγική εταιρεία, ειλικρινά σου εύχομαι ο συγκεκριμένος πελάτης να μην απαιτήσει να του εγγυηθείς 100% συμβατότητα μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής του και της συσκευής που εμπορεύεσαι. Γιατι στην πράξη θα είναι σα να σου ζητάει να εγγυηθείς για functionality εξοπλισμού που ήδη διαθέτει χωρίς να τον έχει προμηθευτεί από εσένα, να μυρίσεις τα νύχια σου δηλαδή και να πεις και μερικές προσευχές από πάνω. Ας μην πιάσουμε το θέμα του που σταματάει η πώληση και που αρχίζει η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, πόσο συμφέρον είναι να κάνεις το δεύτερο και να πληρώνεσαι μόνο για το πρώτο κλπ κλπ.

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστώ , 

Σε εισαγωγέα ειμαι και εγώ, τεχνική υποστήριξη και presales αλλα δεν γίνεται να τα ξέρουμε και ολα. Ισως να πάω αυριο να δοκιμάσω με το dvd player αν και κανονικά θα πρεπει να του πω να δοκιμάσει με το obs . Πιθανόν θα τον έχουν χώσει και αυτόν να τραβήξει καμιά διαδικασία παραγωγής (πουλάνε 3d metal printers κλπ) και θα θέλουν να το κάνουν live streaming 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...