Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Την duo πάρε στα 40€ είναι η καλύτερη που υπάρχει.

Αθόρυβες είναι όλες μη σε αγχώνει ο θόρυβος.

Έριξα την παραγγελία για την duo.

Όταν έρθει και την τοποθετήσω θα σας επανέλθω να σας πω την διαφορά.

Α να ρωτήσω κάτι , βγάζω την παλιά ψυκτρα και κουμπωνω  κατευθείαν την καινούργια ή θα πρέπει να βγάλω την μητρική έξω?

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Aν σου δίνει χέρι από πίσω να βιδώσεις δεν χρειάζεται να βγάλεις την μητρική

Δεν θυμάμαι αν δίνει πρέπει να το δω και μακάρι να δίνει.  Κάτι τελευταίο, τα fan της ψυκτρας  πως πρέπει να κοιτάνε στο συγκεκριμένο κουτί?

Από μπροστά να ρουφάει αέρα και προς τα πίσω να βγάζει?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Εγώ σε παρόμοιο στήσιμο το έχω να σπρώχνει προς τα πίσω, στην "εξάτμιση"

κάπως έτσι

Ωραία και εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου.

Ευχαριστώ. 

Θα επανέλθω όταν το τοποθετήσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pavloa είπε

Έριξα την παραγγελία για την duo.

Όταν έρθει και την τοποθετήσω θα σας επανέλθω να σας πω την διαφορά.

Α να ρωτήσω κάτι , βγάζω την παλιά ψυκτρα και κουμπωνω  κατευθείαν την καινούργια ή θα πρέπει να βγάλω την μητρική έξω?

Ευχαριστώ.

Μητρική δεν βγάζεις, γιατί το κουτί στο σημείο του σοκετ έχει άνοιγμα για να μπορείς να αλλάζεις την ψύκτρα χωρίς να ξηλώσεις την μητρική.

Σε am4 έβγαλα το plate του socket που είναι πίσω απο τη μητρική  για να μπει η duo

Σε  socket 1200 δεν ξέρω τι χρειάζεται, ακολουθείς τις οδηγίες σαν ευαγγέλιο πάντως. Έχε ένα κινητό κοντά σου γιατί δεν υπάρχουν οδηγίες μέσα, σκανάρεις το barcode με το κινητό και τις βλέπεις online 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, pano είπε

Οταν την ξανατοποθέτησες έβαλες πάλι πάστα;

Δεν εχει σημασια για φρεσκια παστα, παιζει να δεις πολυ μικρες διαφορες, αν δεις κιολας.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Μητρική δεν βγάζεις, γιατί το κουτί στο σημείο του σοκετ έχει άνοιγμα για να μπορείς να αλλάζεις την ψύκτρα χωρίς να ξηλώσεις την μητρική.

Σε am4 έβγαλα το plate του socket που είναι πίσω απο τη μητρική  για να μπει η duo

Σε  socket 1200 δεν ξέρω τι χρειάζεται, ακολουθείς τις οδηγίες σαν ευαγγέλιο πάντως. Έχε ένα κινητό κοντά σου γιατί δεν υπάρχουν οδηγίες μέσα, σκανάρεις το barcode με το κινητό και τις βλέπεις online 

Ναι δίκιο έχεις έχει κενο σε εκείνο το σημείο οπότε δεν χρειάζεται να βγει η μητρική. οπότε θα ακολουθήσω τις οδηγίες. Ελπίζω να μην κολλήσω πουθενά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αχ οι εποχές που η στοκ ψυχτρα βάσταγε έχουν περάσει, λεει ο αλλος ελα μωρε 65w cpu είναι τι ανάγκη από αφτερμαρκετ ψυχτρα και κουραφέξαλα..

Ανοίγει το το μοβο τα PBO, τα limiter κτλ τα 65w πανε περίπατο (100w+). Είναι και τι θερμοκρασία δωματίου έχεις η αν αναπνευει το κουτι ( ροη αερα). Αμα εχει τπτ 30+ ambient και να βασταγε η στοκ ψυχτρα σε load ετσι δεν... Καλα εκανες και πηρες την duo, αν και overkill 210w tdp θα δουλευει το φαν σε χαμηλες στροφες ξεκουραστα.

Επεξ/σία από Apaleytos80
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πρόλαβα... Σύμφωνα με τον Άρη, η Shadow rock slim 2 είναι και πιο αθόρυβη και έχει καλύτερες επιδόσεις στην ίδια τιμή. 

* Δεν τεστάρει βέβαια τις ψύκτρες με επεξεργαστή, αλλά με ένα δικό του σύστημα εξομοίωσης, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα (χρήση σε επεξεργαστή)

1380621028_(42).png.fac37880f9b1fc94b0d9e1d53503df10.png

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε

Μάλλον δεν θα πάταγε καλα τι να πω.

Ο Μπο μια φορά ξέχασε να βγάλει το αυτοκολλητάκι από το heat spreader της ψύκτρας. Όταν είδε παράξενες θερμοκρασίες κατά τη μέτρηση κατάλαβε τι έγινε και το έβγαλε :X

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε

Η duo ειναι εως 210w TDP η bquiet 160w, δεν δικαιολογείται η διαφορά σε temps. Μάλλον δεν θα πάταγε καλα τι να πω.

Λόγω σώματος κι εγώ δεν νομίζω οτι περνάει την freezer, ωστόσο tdp, σε διαφορετικές εταιρίες, όταν δεν υπάρχει στάνταρ, δεν μπορείς να συγκρίνεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, pavloa είπε

Το δοκίμασα και πάλι στο foul δουλεύει το fan.

Θα παραγγείλω την ψύκτρα που μου πρότειναν πιο πάνω https://www.skroutz.gr/s/17624185/Arctic-Freezer-34-eSports-Duo-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-Διπλού-Ανεμιστήρα-για-Socket-AM4-1200-115x-Κόκκινη.html

αν και σκέφτομαι και για αυτήν https://www.skroutz.gr/s/23278630/Be-Quiet-Pure-Rock-2-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-για-Socket-AM4-1200-115x-AM3-AM3.html

Εγώ εχω την Be Quiet σε i5 10ης γενιάς με ιδια μητρικη Β560M DS3H

Δεν ακουγετε τιποτα και δεν εχω και κανένα  θέμα με θερμοκρασίες.

Επεξ/σία από kouross
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kouross είπε

Εγώ εχω την Be Quiet σε i5 10ης γενιάς με ιδια μητρικη Β560M DS3H

Δεν ακουγετε τιποτα και δεν εχω και κανένα  θέμα με θερμοκρασίες.

Έτσι και αλλιώς με αυτό το μομπο πρώτα θα είχε θέμα από vrms χωρίς limiter. Λογικα 65w τον τρέχεις κλειδωμένο. Αλλά και χωρίς limiter ανετά τον είχε σαν κουλερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...