Miatakias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, ekrepali είπε Άκυρο αυτό που είπα, είχα να διαβάσω τους όρους από πρόπερσι... βλέπω ότι έχουν αλλάξει τα πάντα. Κάνε αμφισβήτηση κανονικά... Ok.. thanks!
teot Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, Miatakias είπε Δεν το ηξερα αυτο , παντως ειναι με viva wallet mastercard και οχι απο viva app/λογαριασμο αν λεει κατι αυτο... Ειναι με viva wallet mastercard πληρωμενο Οκ θα προχωρησω σε καταγγελια στον συνηγορο του πολιτη αρχικα .. Συνήγορο του καταναλωτή. Ο συνήγορος του πολίτη ασχολείται με άλλα θέματα.... θέματα που έχουν σχέση με την δημόσια διοίκηση 5 1
csontheline Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, teot είπε Συνήγορο του καταναλωτή. Ο συνήγορος του πολίτη ασχολείται με άλλα θέματα.... θέματα που έχουν σχέση με την δημόσια διοίκηση Άσε τον καταναλωτή. Στο γραφείο του πρωθυπουργού απευθείας πρέπει να πάει. Δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα. 1
chipakos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, Miatakias είπε Πιστευετε οτι πρεπει να προχωρησω αμεσα σε καταγγελια? Ειχε κανενας ποτε αναλογη εμπειρια? Υπαρχει περιπτωση να βρω καμια ακρη και να παρω πισω τα λεφτα ? Ευτηχως το ποσο ειναι μικρο , τουλαχιστον πηρα ενα μαθημα να μην προπληρωνεις ποτε στο ιντερνετ αν δεν παραλαβεις τα προιοντα.. Οχι καλέ μην κάνεις καταγγελία. Αστο κάνα τρίμηνο ακόμη μήπως ανοίξει και πάλι το κατάστημα.Μα ρωτάς κι όλας?? Η μεταφορά χρημάτων και η ακύρωση παραγγελίας θέλει 15 δευτερόλεπτα κι εσύ αφήνεις τρεις μήνες έτσι....??και ρωτάς αν πρέπει να κάνεις καταγγελία?? 2
Doubt Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, Miatakias είπε Ok.. thanks! + https://www.mindev.gov.gr/προστασία-του-καταναλωτη/ 1
dimitris_sal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Bitbit είπε Την κάνανε για Βραζιλία Μπορεί να έχουν πάει να φέρουν τον καφέ του op
Miatakias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, teot είπε Συνήγορο του καταναλωτή. Ο συνήγορος του πολίτη ασχολείται με άλλα θέματα.... θέματα που έχουν σχέση με την δημόσια διοίκηση Ναι του καταναλωτη εννοω , μπερδευτηκα.. 9 ώρες πριν, johnfree είπε ειναι στο σκρουτζ αυτο το μαγαζι? Ηταν πριν κανεναν χρονο αλλα μετα δεν το εβγαζε.. 1
agnostos13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα χθες και καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή από αύριο. Είναι τα μόνα που σε συμφέρει να κάνεις εφόσον έχεις χρόνο να ασχοληθείς. 1 1
bitmk2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Στις 5/6/2022 στις 5:43 ΜΜ, NikosKallithea είπε Ή πανε αυτα ή κανεις αμφισβήτηση στην τράπεζα και παίρνεις τα χρήματα σου πίσω Το έχεις κάνει; Εγώ το είχα πράξει σε πολύ λιγότερο από το 3μηνο που γράφει εδώ ο φίλος και το αποτέλεσμα ήταν η eurobank να βγάλει την ουρά της απέξω και να μου κλείσουν και το τλφ. Οι τράπεζες ξέρουν μονο να κρατάνε προμήθειες. 1
czarjuly Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 35 λεπτά πριν, bitmk2 είπε Το έχεις κάνει; Εγώ το είχα πράξει σε πολύ λιγότερο από το 3μηνο που γράφει εδώ ο φίλος και το αποτέλεσμα ήταν η eurobank να βγάλει την ουρά της απέξω και να μου κλείσουν και το τλφ. Οι τράπεζες ξέρουν μονο να κρατάνε προμήθειες. σε αυτο εχεις καποιο δικιο κι εγω οταν πηρα την τραπεζα μου τα μασαγανε μολις ομως τους ειπα οτι υπαρχει καταγγελια στο υπουργειο αναπτυξης και απο εκει με συμβουλεψαν να κανω αμφισβητηση συναλλαγης αλλαξαν πορεια 180 μοιρες και σε δυο μηνες πηρα τα χρηματα μου πισω..... και κατι αλλο ,ενα χρονο μετα επικοινωνησε ο δικηγορος αυτου που ειχε το μαγαζι και μου ζηταγε αριθμο λογαριασμου να μου επιστρεψει τα χρηματα-αφου ειχαν προηγηθει η καταγγελια και η αμφισβητηση-του εξηγησα ευγενικα οτι εχω κανει αμφισβητηση και εχω παρει τα λεφτα μου πισω και εκτοτε δεν με ξαναενοχλησε...προσοχη σε αυτα γιατι μπορει να ειναι και παγιδες 1
SabotazNic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Στις 5/6/2022 στις 7:50 ΜΜ, Miatakias είπε Ειναι με viva wallet mastercard πληρωμενο Υπαρχει λογος για viva? Φοβασαι να χρησιμοποιησεις την χρεωστικη σου καρτα μην τυχων σου κλεψουν τα στοιχεια? Τουλαχιστον επελεξε ειτε καποια προπληρωμενη και φορτωνε μεγαλο ποσο (για να μειωνεις την χασουρα της φορτωσης) ή βγαλε revolut. Αν κανεις αμφισβητηση και δεν αντιμετωπισεις θεμα στην διαδικασια και στο αποτελεσμα, ε οκ μεινε οπως εισαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα