Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Αν από το σπίτι φύγει ο ένοικος για κάμποσο καιρό, οι κοριοί με τι θα τρέφονται?

Τίποτα, μπορούν να ζήσουν για πάνω από χρόνο και χωρίς.

41 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πιο παλιά εγώ είχα θέμα με ψύλλους (τσιμπήματα random). Η μητέρα μου είχε πάρει τότε νομίζω από γεωπόνο κάτι που το αφήνεις και ρίχνει σκόνη σε όλο το σπίτι. Ανοίγεις συρτάρια κτλ. Μετά προφανώς έχει καθάρισμα και πλυσίματα. 

Δεν ξέρω αν θες να ψάξεις αυτό. Αλλά και εγώ συμφωνώ για κάποιον επαγγελματία τώρα που είναι νωρίς. 

Διατομική γη;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, scullyist είπε

Τίποτα, μπορούν να ζήσουν για πάνω από χρόνο και χωρίς.

Πέφτουν σε κάποιο είδος νάρκης ή εννοούμε ότι επιβιώνουν τα αβγά?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, scullyist είπε

Διατομική γη;

Μπα. Από ότι ρώτησα ήταν ένα μικρό κουτάκι σε ύψος λίγων πόντων που το άνοιξε από πάνω και απλά απλώθηκε η σκόνη. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Αν από το σπίτι φύγει ο ένοικος για κάμποσο καιρό, οι κοριοί με τι θα τρέφονται?

Μπαίνουν σε αναστολή λειτουργίας  και επανέρχονται μόλις μυρίσουν αίμα! 😈

Δημοσ.

υπαρχουν και απολυμαντικα, που ειναι σε συσκευασιες με αεριο, που δεν αφηνει κανενα υπολειμα. ομως αυτα θελουν σφραγισμα το σπιτι για καποιες ωρες.  

για οσους ξερουν... ειναι συσκευασιες, σαν  αυτα που βαζουμε στο αμαξι για καθαρισμο του A/C.  αλλα φυσικα με αλλες ουσιες..!!! 

Liqui Moly Klima Refresh 75gr

Δημοσ.

Οι κοριοι ειναι μικρα βαμπιρακια, γιατι απο οτι φαινεται δεν τους αρεσει το σκορδο, και βγαινουν βολτα το βραδυ, οποτε κρεμασε σκορδα, τρωγε συνεχεια βαρυ τζατζικι με σκορδο και βαλε συνεχεια Φαιη Σκορδα στην τηλεοραση να παιζει δυνατα (διωχνει και ενοχλητικους γειτονες).

Περα απο την πλακα, βγαλε τα στρωματα και κοιτα τις γωνιες των κρεβατιων απο πανω και απο κατω προσεκτικα με φακο να δεις αν βλεπεις κατι τετοια οπως στις φωτογραφιες. Εννοειται τα σεντονια πλυσιμο με καυτο νερο. Τα ποδια του κρεβατιου στο στρατο τα αλειφουν με πετρελαιο που τους απωθει και δεν ανεβαινουν, λογικα υπαρχουν παρομοια σπρει.

https://medlabgr.blogspot.com/2015/05/bedbugs.html#gsc.tab=0

Δημοσ.

Εντάξει είμαι σε απόγνωση και ψάχνω επαγγελματία.

Σημαντική απορία: Υπάρχει περίπτωση να τα μεταφέρω στην δουλειά και να γεμίσει όλη η εταιρεία;

Αυτός που με μόλυνε και η βαλίτσα του μπήκε και στο αυτοκίνητό μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιθανόν 

Δηλαδή πρέπει να συμβεί κάτι ανάλογο. Να πας μαζί με δικά σου πράγματα, να τα ανοίξεις,να κάνεις μια διανυκτέρευση κλπ.

Πλενε τα ρούχα σου σε υψηλή θερμοκρασία και φύλαγε τα σε αεροστεγής σάκους ώστε να μη τους μεταφέρεις. Τα λατρεμένα μέρη των κοριών είναι συρτάρια και ντουλάπια ρούχων, μετά το στρώμα - κρεβάτι 

Επεξ/σία από Maurikycli
Δημοσ.

Τί μπλέξιμο είναι αυτό.

Με τον εντομοκτόνο τουλάχιστον θα γίνει δουλειά άμεσα ή μπορεί να μην πιάσει και να θέλει ξανά και ξανά;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, funbreaker είπε

Τί μπλέξιμο είναι αυτό.

Με τον εντομοκτόνο τουλάχιστον θα γίνει δουλειά άμεσα ή μπορεί να μην πιάσει και να θέλει ξανά και ξανά;

Αναλόγως του μεγέθους της εισβολής. Αν το πρόλαβες νωρίς θα ξεμπερδέψεις με ένα. Αν έχει περάσει κανένα 20ημερο από την άφιξη των επισκεπτών σου, τότε θες και επαναληπτικά ψεκάσματα.

Σήμερα που θα πέσεις για ύπνο, μετακίνησε το κρεβάτι από τον τοίχο αν το έχεις εκεί, μήπως και γλυτώσεις κανένα τσίμπημα. Αν έχεις και καμία κολλητική διπλής όψης να το περάσεις περιμετρικά της βάσης του κρεβατιού ακόμα καλύτερα.

ΥΓ. Το χειρότερο με αυτά , είναι όταν πέφτεις για ύπνο και σου μένει έμμονη ιδέα ότι σε περπατάει κάτι. Μην το αφήσεις περαιτέρω. Άμεση εξουδετέρωση από αύριο.

Δημοσ.

Ότι σου είπαν, σε ειδικό χτες! Αν το αφήσεις κυριολεκτικά δεν ξεμπερδεύεις.

Το αν θα χρειαστείς παραπάνω από ένα είναι σχετικό. Δυστυχώς τα μαμήδια είναι από τα πιο δύσκολα έντομα για να εξοντώσεις. Φίλος από τον στρατό που τα είχε πάρει σπίτι χρειάστηκε 2 για να εξαφανιστούν + 1 ακόμα για σιγουριά + αλλαγή στρωμάτων, κάποιων επίπλων κ.α

Δημοσ.

Ισως ειναι στο στρώμα ψαξε αν εχει σχισμες στη ραφή περιμετρικά και θα εχει και σταγόνες με αίμα το σεντόνι σου χαμηλα στα ποδια,αν ειναι παλιό θελει πεταμα σιγουρα.Επισης κρυβονται και σε πρίζες κλπ

Παρε ενα φουσκωτο να βολευτεις για λιγο

Δημοσ.

Η φάση με τους κοριούς είναι πολύ άσχχημη και όντως σου γίνεται έμμονη ιδέα. Αρχικά πρέπει να δεις εάν είναι στο κρεβάτι σου ή σε άλλο σημείο. Η ταινία διπλης όψης και τα οι τάφροι στα πόδια του κρεβατιού ( μικρο και μεγάλο μπωλ το ένα μεσα στο άλλο και αναμεσα τους νερό) μπορεί να δουλέψουν. Έχει παρατηρηθεί μετά από τέτοιες λύσεις οι κοριοί να ανεβαίνουν στο ταβάνι και να αφήνονται να πέσουν στο θύμα.

Βγαίνουν το βράδυ, οπότε αναβεις απότομα το φως να δεις στο μαξιλάρι και το στρώμα εάν περπατάνε. Οι νεαροί σε ηλικία που είναι μαλακοί, όταν σου πίνουν το αίμα φουσκώνουν σαν μαλάκες, οπότε η φούσκα τους σπάει εύκολα και θα δεις κηλίδες αίματος στα σκεπάσματα. Νομίζω με τους ψύλλους δεν γίνεται αυτό.

Η θερμοκρασία που πεθαίνουν έντομα και αυγά είναι γύρω στους 50 για 20 λεπτά. Στην Αμερική που έχουν τεράστιο πρόβλημα, όταν φεύγεις απο ξενοδοχείο για να γυρίσεις σπίτι σου, βάζεις τα ρούχα σε θερμοθάλαμο για να σκοτωθουν όλα.

Επειδή είναι λίγο δύσκολο να καις το κρεβάτι σαν το στρατο, θα έβγαζα στρώμα στον ήλιο, και μετα θα γέμιζα ότι τρύπα έβλεπα στο κρεβάτι με κερι λιωμένο. Μπορεί αν δεις αυγά κλπ, εάν είναι ξύλινο δεν μπορεις να τα κάψεις. Γύρω απο τις τρύπες που έχουν τα αυγα, υπάρχουν και μαύρες κηλίδες από ακαθαρσίες.

Όσο είναι νωρίς πάρε μέτρα γιατί μετα θα τρέχεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Επικοινώνησα με κάποιες εταιρείες και με τον ιδιοκτήτη για να δω αν έχει ασφάλιση για έντομα (είμαι στο εξωτερικό). Οι διαδικασίες καθυστερούν αλλά εγώ στο μεσοδιάστημα καθαρίζω συνέχεια με τον ατμοκαθαριστη και δεν έχω νέο τσίμπημα εδώ και μια βδομάδα. Φυσικά υπάρχει ο κίνδυνος επώασης των αβγών. 

Λέτε να περιμένω να δω αν έχουμε όντως επώαση, που δεν είναι και σίγουρο ή να κάνω προκλητική απολύμανση; Επίσης η απολύμανση σκοτώνει αυγά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...