Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ribopaido είπε

Ποσο καιρο εκανε να σου ρθει?

Δε θυμαμαι μαν μου,πανε πολλα χρονια που ειχα λαβει εκεινη την καρτα.
Μετα αλλαζα σπιτια,δεν ειχα ασχοληθει καθολου καθως δε χρησιμοποιουσα την εθνικη για τιποτα.

Δημοσ.
Στις 20/7/2022 στις 8:44 ΜΜ, Joshua21 είπε

Είναι θέμα ταχυδρομείου, μπορεί να κάνει 5 μέρες, μπορεί να κάνει και πάνω από 20.

Εχεις δικιο ακομα τη πιστωτικη περιμένω γμτ! 5η μερα σημερα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Εχεις δικιο ακομα τη πιστωτικη περιμένω γμτ! 5η μερα σημερα

Υπομονή...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/6/2022 στις 5:03 ΜΜ, nikosggg3 είπε

Καλησπέρα. Tην προηγουμένη βδομάδα περασα απο την εθνική τράπεζα και έβγαλα μια χρεωστική καρτα και κωδικούς ebanking. μου ειπαν οτι θα την στείλουν στην διεύθυνση μου σε 1 με 2 βδομάδες. Θελω να ρωτήσω. Οταν μου στείλουν την καρτα θα εχει και το pin μεσα στο φάκελο? η πρέπει να παω παλι στην τράπεζα?. Μηπως γίνεται να παρω το PIN και απο το ebanking για να μη τρέχω παλι στην τράπεζα?

Είχες κάποια χρέωση;

Δημοσ.

Η κάρτα θα έρθει σε φάκελο, που δεν έχει κανένα χαρακτηριστικό της Εθνικής. Οπότε κοίτα προσεχτικά τους φακέλους που θα παραδωθούν, για να εντοπίσεις το δικό σου. Αυτό γίνεται επίτηδες, ώστε να μην δίνουν στόχο, και κλαπούν.

Απο εκεί και πέρα, μέσα έχει ένα χαρτί με διάφορους αριθμούς. Μόλις το πάρεις, μπαίνεις στο web banking, και κάνεις έκδοση PIN. Οπότε εκείνη την στιγμή βλέπεις απευθείας ποιές είναι οι θέσεις που σου δίνουν το PIN.

Τέλος, πας σε ένα ATM, βάζεις την κάρτα και επιλέγεις ενεργοποίηση.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

η καρτα ήρθε σε μια βδομάδα περίπου, κατόπιν πιστοποίησης στο 21 0484 8484 λαμβάνεις SMS στο κινητό, αποκωδικοποιείς το τετραψήφιο PIN  μέσο θέσεων σε πινακάκι που αναγράφεται στο έντυπο του φακέλου που έχεις λάβει.
προσπαθείς διαδικτυακά για ενεργοποίηση χωρις αποτέλεσμα, μετα διαβάζεις παρακάτω στη παράγραφο 3. (έπρεπε να ήταν το 1. με BOLD γραμματοσειρά ) ότι η αρχική ενεργοποίηση πρέπει να γίνει μόνο μέσο  ΑΤΜ κι όχι με ένα "CLICK" όπου ο αρχικός παράγων εκπρόσωπος στο 21 0484 8484 δεν στο αναφέρει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

το ερωτω εδω να μην ανοιγω νεο τοπικ.αν παρω τις καταθεσεις μου απο μια τραπεζα και τις παω σε μια αλλη και ακυρωσω την χρεωστικη καρτα μου σαυτην την τραπεζα,μετα απο ποσα χρονια μπορω να παω ξανα εκει στην ιδια τραπεζα που εφυγα και να βγαλω νεα χρεωστικη καρτα ΔΩΡΕΑΝ ανοιγοντας ενα νεο μικρο λογαριασμο? καπου το ειχα δει οτι το συζητησαν καποιοι αλλα δεν το βρισκω.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε

αν παρω τις καταθεσεις μου απο μια τραπεζα και τις παω σε μια αλλη και ακυρωσω την χρεωστικη καρτα μου σαυτην την τραπεζα,μετα απο ποσα χρονια μπορω να παω ξανα εκει στην ιδια τραπεζα που εφυγα και να βγαλω νεα χρεωστικη καρτα ΔΩΡΕΑΝ ανοιγοντας ενα νεο μικρο λογαριασμο? 

Και θα κάνεις όλο αυτό για να γλιτώσεις 6 ευρώ στα 5 χρόνια?

Δημοσ.

οχι απλα θελω να εχω μια καρτα οχι 2 .εχω μια απο μισθοδοσια ,τωρα αχρησιμοποιητο αλλα εδω εχω και web banking και μια απο ανοιγμα καταθεσεως για προθεσμιακα,τοτε παλια τις καλες εποχες που την ψαχναμε.δεν ειμαι των πολλων καρτων.οποτε αφου θελω να εχω παρε δωσε μονο με μια τραπεζα,το τερπον μετα του ωφελιμου.και σιγα το ολο αυτο οπως το λες.2 κλικ ειναι.μεταφορα και κλεισιμο.τα φερνω στον μισθοδοσιας μου η' ανοιγω σαυτην την τραπεζα αλλον ενα και το συνδεω μαυτην την καρτα.μετα βλεπουμε,τα μαζευω και παω αλλου.

γνωριζεις τελικα τιποτα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, megapaixtaras είπε

το ερωτω εδω να μην ανοιγω νεο τοπικ.αν παρω τις καταθεσεις μου απο μια τραπεζα και τις παω σε μια αλλη και ακυρωσω την χρεωστικη καρτα μου σαυτην την τραπεζα,μετα απο ποσα χρονια μπορω να παω ξανα εκει στην ιδια τραπεζα που εφυγα και να βγαλω νεα χρεωστικη καρτα ΔΩΡΕΑΝ ανοιγοντας ενα νεο μικρο λογαριασμο? καπου το ειχα δει οτι το συζητησαν καποιοι αλλα δεν το βρισκω.

και αν δεν είναι δωρεάν τότε ο λογαριασμός τι θα κάνεις;

Δημοσ.
10 hours ago, megapaixtaras said:

Όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα αλλάξει κάτι, η χρεωστική κάρτα που θα σου ξαναβγάλουν στην ίδια τράπεζα δεν θα είναι η πρώτη άρα δεν θα είναι δωρεάν.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

και αν δεν είναι δωρεάν τότε ο λογαριασμός τι θα κάνεις;

απλο,δεν θα πω,θα μεινω εκει που ειμαι .

8 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα αλλάξει κάτι, η χρεωστική κάρτα που θα σου ξαναβγάλουν στην ίδια τράπεζα δεν θα είναι η πρώτη άρα δεν θα είναι δωρεάν.

αφορμη γιαυτο που ρωτησα ,οπως γραφω ,ειναι οτι εχει συζητηθει οτι μετα απο καποια χρονια γινεται,απλα ειναι τοσα πολλα τα τοπικ που δνε βρηκα σε ποιο αναφερθηκε.δεν πρεπει να ηταν ολοκληρο το θεμα που να αφορουσε αυτην την συζητηση γιαυτο ειναι δυσκολο να βρεθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...