Προς το περιεχόμενο

Κατέρρευσε το Bitcoin, με την αξία του να διαμορφώνεται πλέον κοντά στα $21.000


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα κρυπτονομίσματα είναι το μέλλον και όσα μεγάλα ψάρια διατείνονται οτι είναι κατά να έχετε υπόψη σας οτι αγοράζουν όσο μπορούν περισσότερο. Ιδίως σε αυτή τη φάση. Πάντα να κάνετε το αντίθετο από αυτό που σας λανσάρουν τα mainstream media. Οπότε το λέω άλλη μία και τελευταία φορά και όποιος με ακούσει. Πάρτε SOLANA. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 hours ago, dieksodo said:

Το κερδος ειναι η ασφαλεια και ανεξαρτησια συναλλαγων.

Ασφάλεια συναλλαγών στα κρυπτο με τις απάτες να έχουν γίνει πιο εύκολες από ποτέ, το ανέκδοτο της ημέρας.

Ανεξαρτησία συναλλαγές με τα exchanges, 10 φορές χειρότερα σε εξασφάλιση συναλλαγών και διαφάνειας από τις κανονικές τράπεζες, άλλο ανέκδοτο αυτό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, makis269 είπε

να επενδύσω τώρα η θα πέσει και άλλο ?

Μισό λεπτό να κοιτάξω την κρυστάλλινη μπάλα μου. Σε αυτή τη φάση λόγω πολέμου, φόβου, αβεβαιότητας και αμβιβολίας είναι σε ετήσιο ιστορικό χαμηλό. Προσωπικά αγοράζω σε τέτοιες καταστάσεις και πουλάω σε καταστάσεις ευφορίας. 

Επεξ/σία από b0netruper
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, b0netruper είπε

Μισό λεπτό να κοιτάξω την κρυστάλλινη μπάλα μου. Αλλά σε αυτή τη φάση λόγω πολέμου, φόβου, αβεβαιότητας και αμβιβολίας είναι σε ετήσιο ιστορικό χαμηλό. Προσωπικά αγοράζω σε τέτοιες καταστάσεις και πουλάω σε καταστάσεις ευφορίας. 

φοβάμαι ότι σε καμιά εβδομάδα θα είναι κάτω από τα 10.000

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα σχολιάσω όσους βρηκαν ευκαιρεία να τρολάρουν. Θα πω μόνο ότι το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από τα κρύπτο και ότι καμία φούσκα δεν έσκασε. Αντιθέτως η παγκόσμια οικονομία είναι σε κίνδυνο, αφού οι ανίκανοι της FED ετοιμάζουν την ύφεση του αιώνα. Με την αύξηση που θα πάρουν οι τιμές και η ανεργία τα επόμενα χρόνια το btc θα είναι το τελευταίο μας πρόβλημα.

2 ώρες πριν, cocotsak είπε

Χαμηλο iq να νομίζει κάποιος ότι για όλα αυτά ευθύνεται ενας πολεμος και όχι το γεγονός ότι κάποιος πληρώνει εκατομμύρια για μια εικόνα μαϊμούδων η 20000 ευρώ για ένα αόρατο άγαλμα. Το ξαναέγραψα πριν καιρό. Φορέστε μπουφαν έρχεται χειμωνας... 

Επίσης αφελές να νομίζεις ότι το πρόβλημα είναι οι μαιμούδες. Ο άλλος ξοδεύει τα λεφτά εκεί επειδη έχει τόσο χρήμα που δεν έχει τί να το κάνει. Όταν κυκλοφορεί τόσο χρήμα είναι λογικό να δημιουργουνται νέα asset class. Το πρόβλημα είναι γιατί έχει τόσο χρήμα? Μήπως γιατί κάποιος το τύπωσε ανεξέλεκτα κάτι μήνες πριν? Μήπως είναι αυτό το πρόβλημα?

Επίσης να πω ότι χρωστάμε ένα ευχαριστώ στο metaverse και τις μαιμούδες που λες. Με τόσο χρήμα που τυπώθηκε ευτυχώς απορρόφησε ένα μεγάλο ποσοστό. Σκέψου πού θα ήταν η ακρίβεια και ο πληθωρισμός αν όλο αυτό κυκλοφορούσε στην αγορά...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 ώρες πριν, Hetfield είπε

Φιλοι μου κρυπταδες, ηρθε η ωρα να καταλαβετε ορισμενα πραγματα.

Παρτε το μαθημα σας και αλλη φορα πριν επενδυσετε σε ενα τομεα, να εχετε παντα κατα νου το προϊον που επενδυετε να εμπνεει εμπιστοσυνη, να υπαρχει υλικη υποσταση και προοπτικη.

Νομιζετε πως ειναι χαζοι αυτοι που επενδυουν υπερογκα ποσα σε επενδυσεις με πενιχρες αποδοσεις κι εσεις οι εξυπνοι; Αμ δε.

Δυστυχως οι μερες που ερχονται θα ειναι σκληρες, θα χασετε υπερογκα ποσα, θα πεσετε σε καταθλιψη αλλα τουλαχιστον να κρατησετε τα διδαγματα.

Υπαρχουν τοσοι και τοσοι τομεις να επενδυσετε (ΑΠΕ, ηλεκτροκινηση, εφαρμογες βιωσιμης αναπτυξης κοκ) και να βγαλετε αξιοσεβαστο κερδος.

Τα κρυπτος δεν ηταν επανασταση, μοδα ειναι και θα περασει (ή μαλλον, θα διορθωθει). Οι ΑΠΕ, η ηλεκτροκινηση, οι εφαρμογες βιωσιμης αναπτυξης εχουν προοπτικες.

Στα κρυπτο βγαλανε λεφτα αλλα τα μεγαλα κεφαλια.Υπηρχε κλειστο VIP community που αποφασιζαν ποιο κρυπτονομισμα να ανεβαζαν επενδυοντας και οταν αυτο ανεβαινε το εβλεπε ο απλος κοσμος και εριχνε λεφτα και μετα αυτοι σε χρονο dt το πουλαγαν οταν ειχε ανεβει βγαζοντας εκατομυρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
1 ώρα πριν, spectaculator είπε

Μα ο πληθωρισμός δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα crypto! 'Εχεις καμιά ιδέα για την έννοια του πληθωρισμού και πως επιλέγονται οι δείκτες που τον καθορίζουν; Τα crypto δεν έχουν καμιά σχέση με τον πληθωρισμό και αυτό ήταν κι ένα από τα πλεονεκτήματά τους.

Η φύση των crypto είναι τόσο ρευστή που τα καθιστά ευάλωτα ακόμα και σε "παπαγαλάκια" (π.χ. Elon).

Αυτό το "στρατηγική εξευτέλισης ενός τεχνολογικού άλματος ήταν πάντα υπαρκτή. Βλέπε έκρηξη Ίντερνετ όταν οι ίδια η Wall Street και μερικοί μεγιστάνες το έθαβαν για να αγοράζουν κρυφά οι ίδιοι μέχρι που κεφαλοποιησεν το 99% για τον εαυτό τους. Μπορώ να σου παράσχω και βίντεο αποδεικτικό. " δεν στέκει! Είναι το ποιο κουφό που άκουσα μέχρι τώρα. Μάλλον δεν γνωρίζεις και τόσο το πως γεννήθηκε το Internet και την ιστορία του μέσα στον χρόνο. Ίσα-ίσα που την ανεξέλεγκτη εξέλιξή του προσπαθούν να περιορίσουν τώρα και μάλιστα άγαρμπα.

Όπως νομίζεις. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αληθεια ειναι οτι αν ο κορονοιος μας εμαθε κατι ειναι ποσο ειναι το μεγεθος βλακειας που ειναι  σφηνωμενη στο κεφαλι καποιων.

Μιλαμε πια δεν μπορει να σε εκπληξει σχεδον τιποτα , απλα γελας και πας παρακατω .

Χα, Χα, Χα λοιπον .adios τρομολαγνοι γειτονες δεν σας εφταιξε σε τιποτα η κατσικα μου !

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

24 λεπτά πριν, mariosraptor1984 είπε

Όπως νομίζεις. 

Δεν είναι ότι νομίζει κανείς. Διάβασε για αρχή το τι είναι ο πληθωρισμός πριν πεις οτιδήποτε:

https://www.google.com/search?nomo=1&gws_rd=ssl&site=webhp&source=hp&safe=off&newwindow=1&pws=0&urlfixed=1&q=πληθωρισμός+ορισμός

Ενδεικτικά για τον πληθωρισμό:

Ορισμός: Πληθωρισμός είναι η αύξηση του μέσου (γενικού) επιπέδου των τιμών.
Πληθωρισμός και χρήμα: Ο πληθωρισμός μειώνει την αγοραστική δύναμη του χρήματος. Σε περιόδους
πληθωρισμού, με το ίδιο χρηματικό ποσό αγοράζεται ολοένα και μικρότερη ποσότητα αγαθών και
υπηρεσιών.

O δείκτης τιμών δε, ορίζεται με βάση το εθνικό νόμισμα που δεν έχει την παραμικρή σχέση με

Πηγή: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, Πολιτική Οικονομία Ι.

Επίσης, φαντάζομαι πως διάβασες αρκετές φορές το πως ο Elon με μια δυο κουβέντες επηρέασε προς τα πάνω ή κάτω το Bitcoin. Δεν είναι κάτι που το νομίζω εγώ:

Elon Musk Tweet Prompts Bitcoin Selloff - WSJ

Chart: How bitcoin prices move with Elon Musk's tweets - Vox

Θέλεις κι άλλα; Να για το Dogecoin που πάτωσε μετά από tweet του Elon.

Μην λέμε ότι να ναι.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 ώρες πριν, Hetfield είπε

Οχι, μιλησα συγκεκριμενα για ηλεκτροκινηση.

Ολος ο συγχρονος κοσμος, με αφορμη τον πολεμο και την μοχλευση της αγορας ενεργειας στρεφεται στις ΑΠΕ και την ηλεκτροκινηση. Ηταν αναποφευκτο αλλα ο πολεμος επιταχυνε αυτη την εξελιξη.

Η μη-επαφη με την πραγματικοτητα, το να μην εχουμε αντιληψη του τι επεται στο μελλον ειναι αλλο ενα (αρνητικο) χαρακτηριστικο των "μεγαλοεπενδυτων" των cryptos.

O σύγχρονος κόσμος στρέφεται στις ΑΠΕ καμιά 20αρια χρόνια πριν τον πόλεμο και πιο εντατικά τα τελευταία 10.
Μην κοιτάς οτι τώρα το δέιξανε τε ΜΜΕ...
Έλα να δεις την εταιρεία που δουλεύω που έχει βάλει φωτοβολταικό μέχρι και στην τελευταία στέγη των γραφείων
και πουλάει το ρεύμα χρυσάφι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 15/6/2022 στις 1:57 ΜΜ, Fotis_Greece είπε

Και μας τα ειχανε ζαλισει οι καθηγητες\αναλυτες\επενδυτες του forum εδω.

Ειχα προτεινει τοσες φορες να απογορευσει δια ροπαλου το Insomnia συζητησεις περι crypto & mining γιατι παιρνουνε πολυ κοσμο στο λαιμο τους.

Να το κρατήσουμε αυτό ως screenshot όταν ξαναφτάσει τα 50.000? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την εποχη της μεγαλης ανοδου ου χρηματιστηριου Αθηνων, δουλευα σε μεγαλη χρηματιστηριακη των Αθηνων στην stock αγορα και μετα στα παραγωγα.Ακομη και σημερα, αν γκουγκλαρει καποιος θα βρει δεκαδες Ελληνες και ξενους γκουρου που υποσχονται να οικονομησετε με...μαγικα συστηματα για traders.Σας λεω μετα λογου γνωσης, ΚΑΝΕΝΑΣ trader, ιδιως βραχυχρονιων συναλλαγων δεν εβγαλε ποτε χρηματα.Θυμαμαι, μονο οσοι την περιοδο ανοδου του ΧΑ ειχαν αναγκη και εβγαλαν καποια χρηματα εκτος χρηματιστηριου, κερδισαν.Ουδεις αλλος.Μπορω να γραψω απειρους λογους αλλα θα γραψω σεντονι.Και δεν λεει.Οσο για τα κρυπτο,οντως καλη ιδεα.Αν δεν καταληξει πυραμιδα.Ποτε κανενας δεν προεβλεψε την αγορα.Κανεις.Και προκαλω οποιον πιστευει το αντιθετο να του το αποδειξω.Αυτα και συμπαθατε με αν πικραινω καποιους.

  • Like 3
  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...