Dr_Pepper Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 21/6/2022 στις 5:21 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Αν χαλάσει μετά από 1,5-2 χρόνια τότε τι γίνεται; Πας και γράφεις ένα τζόκερ Χωρίς πλάκα δεν θυμάμαι τελευταία φορά πότε ήταν που άκουσα για χαλασμένο επεξεργαστή (με εξαίρεση αλλά και αυτή αρκετά σπάνια των DoA που εξ ορισμού δεν ειναι δίκαιο/έχει σημασία να τους συμπεριλάβω) Μόνο απο κάνα κεραυνό ή φωτιά ή να σου έχει πέσει απο τα χέρια δηλαδή να χαλάσει επεξεργαστής που δούλευε ή καμιά άλλη χαζομάρα κάνα τρελό overvolting όταν έκανε κάποιος OC Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από Dr_Pepper
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 18 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε δεν θυμάμαι τελευταία φορά πότε ήταν που άκουσα για χαλασμένο επεξεργαστή Κάνε μια αναζήτηση στα θέματα, δεν πάει ούτε μήνας.
Dr_Pepper Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 27 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Κάνε μια αναζήτηση στα θέματα, δεν πάει ούτε μήνας. και δεν ανήκει σε μια απο τις κατηγορίες που ανέφερα;
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Όχι. Αυτούς τους αναφέρω σε άλλες περιπτώσεις.
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Κάνε μια αναζήτηση στα θέματα, δεν πάει ούτε μήνας. Τούτο δω λες @Τέρης Α.; :
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Κι άλλο θέμα ε;... Γι' αυτό έλεγα: Και παλιότερα:
fotaras76 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πήρα το πρώτο μου pc πριν 30+ χρόνια και δεν μου έχει χαλάσει ποτέ cpu όπως επίσης δεν έχω κάνει ποτέ overclock. Τώρα στο θέμα box ή tray θα έλεγα box αν η διαφορά τιμής είναι μικρή. Προσωπικά στο καλό μου pc τον ryzen 5 3600 τον πήρα σε tray επειδή είχα ήδη καλή ψυκτρα και η στοκ του 3600 είναι για τα μπάζα. Η διαφορά τιμής ήταν περίπου στα 30 ευρώ. Αν δεν είχα από πριν ψυκτρα και έβαζε η AMD μια αξιοπρεπή στοκ ψυκτρα θα έπαιρνα τον box. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από fotaras76 1
Dr_Pepper Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 20/7/2022 στις 2:49 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Κι άλλο θέμα ε;... Γι' αυτό έλεγα: Και παλιότερα: 1) Δείχνεις 3 μηνύματα που δημιουργήθηκαν μέσα σε 3 χρόνια εγώ αυτό (κρίνοντας απο το traffic του insomnia που ειναι αρκετές χιλιάδες καθημερινά) το κρίνω σαν κάτι αρκετά σπάνιο. 2) Στο 2ο και 3ο δεν ξέρουμε λεπτομέρειες δηλαδή θα μπορούσαν όντως να ανήκουν σε μια απο τις περιπτώσεις που ανέφερα όσο για το 1ο δεν αποκλείεται κάτι να έγινε ενώ "μεταφέρθηκε" η CPU απο την μια μητρική στην άλλη εσύ μου είπες για περίπτωση φίλου σου που άλλαξε ψύκτρα ας πούμε και χάλασε τα traces της μητρικής... δεν ξέρεις λοιπόν τι μπορεί να έγινε + ότι με μια γρήγορη ανάγνωση διάβασα πως η CPU δουλεύει και πως ακόμη και η igpu δούλευε (πριν πει να βάλει drivers) δούλευε δηλαδή με τα generic των windows (αλλιώς πως έβλεπε σήμα στην οθόνη για να εγκαταστήσει τους άλλους; ) οπότε δεν ειναι 100% σίγουρο ότι έστω η igpu "πέθανε" . Στις 20/7/2022 στις 4:13 ΜΜ, fotaras76 είπε Πήρα το πρώτο μου pc πριν 30+ χρόνια και δεν μου έχει χαλάσει ποτέ cpu όπως επίσης δεν έχω κάνει ποτέ overclock. Αυτό λέω και εγώ, συνάδελφος 30 χρόνια και εγώ απο το πρώτο PC αλλά κάνω και OC και δούλεψα ένα φεγγάρι τεχνικός και δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που άκουσα να ψόφησε CPU απο "γεράματα" ενώ δούλευε κανονικά πριν δηλαδή (εκτός απο τις υποπεριπτώσεις που ανέφερα) Δεν το αποκλείω να έτυχε να το ακούσω ή όταν ήμουν τεχνικός αλλά ειλικρινά δεν θυμάμαι αν έγινε. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από Dr_Pepper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα