Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δωρεάν για 7 μέρες ΕΟΝ TV με αθλητικά.

Απο Τρίτη 28/6-Δευτέρα 4/7.

Πληροφορίες και εγγραφή:

https://eon.nova.gr/

Νομίζω είχε τρέξει και πριν κάποιους μήνες κάτι αντίστοιχο.

• Like 6
  • Thanks 4
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά από λίγες μέρες μ έπαιρναν τηλέφωνο και δεν το σήκωνα για 10 μέρες σερί να δω αν θα σταματησουν. Δεν σταμάτησαν μέχρι που το σήκωσα και είπα δεν ενδιαφέρομαι. Για όποιον το θέλει, είναι απλή διαδικασία, αν είσαι και διακοπές σε συνδυασμό με τα απεριόριστα δεδομένα, είναι ωραία προσφορά 

Δημοσ.

Απλά δηλώστε ένα fake ή ακόμα καλύτερα έναν αριθμό που ξέρετε ότι δεν είναι ενεργός. Έρχονται και στο mail οι κωδικοί.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν το σκέφτηκα αυτό με τον ψεύτικο αριθμό.. Έδωσα έναν δεύτερο που έχω cu,ευτυχώς είναι καινούργιος και δεν τον χρησιμοποιώ πολύ.. Όσο για την προσφορά μια χαρά είναι.

Δημοσ.
Στις 22/6/2022 στις 12:29 ΜΜ, thodoris_9 είπε

Μετά από λίγες μέρες μ έπαιρναν τηλέφωνο και δεν το σήκωνα για 10 μέρες σερί να δω αν θα σταματησουν. Δεν σταμάτησαν μέχρι που το σήκωσα και είπα δεν ενδιαφέρομαι. Για όποιον το θέλει, είναι απλή διαδικασία, αν είσαι και διακοπές σε συνδυασμό με τα απεριόριστα δεδομένα, είναι ωραία προσφορά 

Το έχω ξαναγράψει σε παλιότερο thread του ίδιου θέματος. Όποιος δεν θέλει να τον σπαμμάρουν με προσφορές σε κινητό και email χρησιμοποιεί temp email και νούμερα τα οποία δεν είναι έγκυρα όπως το 6900000000, 6900000001, 6900000002 κλπ . 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Μόνο τα αθλητικά περιλαμβάνονται ή γενικά όλο το περιεχόμενο;

Αν είναι όπως τις προηγούμενες φορές τότε πρόκειται για όλο το περιεχόμενο.

Δημοσ.
Στις 24/6/2022 στις 3:40 ΜΜ, bigLITTLE είπε

Το έχω ξαναγράψει σε παλιότερο thread του ίδιου θέματος. Όποιος δεν θέλει να τον σπαμμάρουν με προσφορές σε κινητό και email χρησιμοποιεί temp email και νούμερα τα οποία δεν είναι έγκυρα όπως το 6900000000, 6900000001, 6900000002 κλπ . 

Done! Ευχαριστώ!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το ειχα δοκιμασει την προηγουμενη φορα και ισως δεν το βαλω ακομα και τσαμπα που ειναι για την εβδομαδα της προσφορας, ο λογος ειναι οτι ειχε για τα γουστα μου πολυ χαμηλο bitrate και επομενως ποιοτητα εικονας. ΑΝ ομως πω οτι το βαζω και αυτη τη βδομαδα ετσι απλα για να δω 1-2 ταινιες, γινεται ή επειδη εχει ξαναμπει στην ιδια tv δεν θα μπορεσει να γινει; Εννοειται με αλλο mail και τηλεφωνο (για να προλαβω απαντησεις). Το εχει κανει καποιος 2 φορες στην ιδια tv;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Το ειχα δοκιμασει την προηγουμενη φορα και ισως δεν το βαλω ακομα και τσαμπα που ειναι για την εβδομαδα της προσφορας, ο λογος ειναι οτι ειχε για τα γουστα μου πολυ χαμηλο bitrate και επομενως ποιοτητα εικονας. ΑΝ ομως πω οτι το βαζω και αυτη τη βδομαδα ετσι απλα για να δω 1-2 ταινιες, γινεται ή επειδη εχει ξαναμπει στην ιδια tv δεν θα μπορεσει να γινει; Εννοειται με αλλο mail και τηλεφωνο (για να προλαβω απαντησεις). Το εχει κανει καποιος 2 φορες στην ιδια tv;

Αφού σού δίνει άλλο username/password, δε βλέπω το λόγο να μη γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/6/2022 στις 6:51 ΜΜ, matrixxx είπε

Καλημέρα, μπορείς να ξανά πάρεις την προσφορά δεν υπάρχει πρόβλημα. Ανοίξαμε την πρόσβαση σε όλους για να δουν την εθνική. Δυστυχώς δεν περιλαμβάνονται ούτε τα κανάλια novacinema ούτε και τα on demand. Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση.

14 ώρες πριν, tiniakos είπε

Σε μια μόνο συσκευή μπορούν να μπουν οι κωδικοί; 

Ναι

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...