solution1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Για την ιστορία, γράψε και το μοντέλο της μηχανής 1
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Φτιάχνεις ένα email και το στέλνεις στην εταιρία.Θα λες ότι ακριβώς γίνεται ,εγω θα εστίαζα στο πόσο επικίνδυνο είναι να έχεις τα μαχαίρια να γυρνάνε κοντά στα χέρια σου για να ξεμπλοκάρεις τους τροχους,όπως και τον κίνδυνο να πεταχτεί καποια πέτρα και να χτυπήσει κάποιον. 2
Pwpwpw Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φτιάχνεις ένα email και το στέλνεις στην εταιρία.Θα λες ότι ακριβώς γίνεται ,εγω θα εστίαζα στο πόσο επικίνδυνο είναι να έχεις τα μαχαίρια να γυρνάνε κοντά στα χέρια σου για να ξεμπλοκάρεις τους τροχους,όπως και τον κίνδυνο να πεταχτεί καποια πέτρα και να χτυπήσει κάποιον. Σκέφτομαι να περιμενω λίγο να δω την απάντηση που θα μου δώσει αυτός από το κατάστημα που το αγόρασα, ειπε ότι θα επικοινωνήσει με την αντιπροσωπεια, αν μου πει τα ίδια πάλι ( πιστευω ότι δεν θα έρθει καν σε επικοινωνία με αντιπροσωπεια, μου δινει την εντύπωση ότι δεν θέλει να ασχοληθεί, μακαρι να κάνω λάθος βέβαια) θα στείλω email στην αντιπροσωπεια που θα εξηγώ το πρόβλημα που παρουσιάζει η μηχανή. Εάν δεν βρω ούτε εκει λύση, (θέλω να πιστεύω ότι θα βρω άκρη ) το επόμενο βήμα μετά είναι να προχωρήσω σε καταγγελία στον ΣτΚ. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από Pwpwpw
haris_216 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Φτιάχνεις ένα email και το στέλνεις στην εταιρία.Θα λες ότι ακριβώς γίνεται ,εγω θα εστίαζα στο πόσο επικίνδυνο είναι να έχεις τα μαχαίρια να γυρνάνε κοντά στα χέρια σου για να ξεμπλοκάρεις τους τροχους,όπως και τον κίνδυνο να πεταχτεί καποια πέτρα και να χτυπήσει κάποιον. Αν και ένα μηχάνημα πρέπει να δουλεύει σωστά, άσχετα αν τίθεται θέμα ασφάλειας ή όχι, η πρόταση του φίλου είναι πολύ καλή. Το να τονίσεις (@ ts) στην επικοινωνία σου τους κινδύνους ίσως κινητοποιήσει τους ενδιαφερόμενους που μπορεί να φοβηθούν ατύχημα ή ακόμα και θέματα αποζημιώσεων. 2
Pwpwpw Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Αν και ένα μηχάνημα πρέπει να δουλεύει σωστά, άσχετα αν τίθεται θέμα ασφάλειας ή όχι, η πρόταση του φίλου είναι πολύ καλή. Το να τονίσεις (@ ts) στην επικοινωνία σου τους κινδύνους ίσως κινητοποιήσει τους ενδιαφερόμενους που μπορεί να φοβηθούν ατύχημα ή ακόμα και θέματα αποζημιώσεων. Εχεις δικαιο θα το αναφερω και αυτο στο mail που θα συνταξω.
tasanton Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Στην ψύχρα, επικοινωνία με την αντιπροσωπεία όπου θα τονίσεις το πρόβλημα, τη συμπεριφορά του εμπόρου, τους κινδύνους από την προτεινόμενη "λύση" και άμεση διευθέτηση του θέματος καθώς είσαι σε εγγύηση. 1
Pwpwpw Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tasanton είπε Στην ψύχρα, επικοινωνία με την αντιπροσωπεία όπου θα τονίσεις το πρόβλημα, τη συμπεριφορά του εμπόρου, τους κινδύνους από την προτεινόμενη "λύση" και άμεση διευθέτηση του θέματος καθώς είσαι σε εγγύηση. Χθες που που ειχα παει απο το καταστημα αγορας, η τελευταια κουβεντα του εμπορου ηταν οτι θα επικοινωνησει με την αντιπροσωπεια, αλλα οπως ειπε "τα ιδια θα πουνε και αυτοι".Αν συνεχιζει να λεει τα ιδια, το επομενο βημα μου ειναι επικοινωνια με την αντιπροσωπεια. Πιθανον να μην ερθει καν σε επικοινωνια με αντιπροσωπεια γιατι φαινεται οτι ο τυπος δεν θελει να ασχοληθει μετα απο τα παραλογα που ελεγε, οτι "δεν υπαρχει βλαβη στο να φρεναρουν οι τροχοι στο εδαφος, επειδη οταν σηκωνεις την μηχανη στο αερα και γυρισεις με τα χερια τους τροχους ξεμπλοκαρουν, αν ειχε βλαβη ελεγε θα μενανε μπλοκαρισμενες και στο αερα, τονιζοντας μου μαλιστα οτι ειναι μηχανολογος μηχανικος και ξερει τι λεει".Λες και μας ενδιαφερει τι κανουν οι τροχοι στον αερα, στο εδαφος ειναι η θεση τους ρε αεροπλανο πηγα να του πω, με το ζορι κρατηθηκα. Να χεσ@ την επιστημη του.Ειναι σαν να πας καινουργιο αμαξι στην στην αντιπροσωπεια να τους λες γυρναω το κλειδι και δεν παιρνει μπρος και να σου λενε δοκιμασες να το σπρωξεις? Εφοσον παιρνει μπρος αμα το σπρωχνεις δεν υπαρχει καποια βλαβη για επισκευη, αφου μπρος παιρνει. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από Pwpwpw
Pwpwpw Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Σημερινο update Ειχαμε μεινει στο "θα επικοινωνησω με την αντιπροσωπεια και θα σε καλεσω για ενημερωση" , την περασμενη Πεμπτη αυτο. Επειδη μεχρι και σημερα δεν με καλεσε, επικοινωνησα εγω μαζι του, ξανα με δικια μου πρωτοβουλια τηλεφωνικα αυτη την φορα. Η απαντηση του ηταν οτι μιλησε με αντιπροσωπεια, τους εξηγησε τι ειδε αυτος και τι βλεπω εγω (2 τροχοι που πηγαινουν φρεναριστα ενω θα επρεπε να τσουλανε ειναι το προβλημα, πραγματικα δεν ξερω τι εννοουσε με το τι ειδε αυτο και τι βλεπω εγω, ειναι τοσο συγκεκριμενο το προβλημα που δεν γινετε να εχει 2 διαφορετικες μεταφρασεις), μου ειπε οτι εχει λυσει ηδη τους τροχους και το συστημα μεταδοσης κινησης της μηχανης και περιμενει ξανα απαντηση απο αντιπροσωπεια και μου ειπε οτι υπαρχει ενδεχομενο να σταλει ολοκληρη η μηχανη στην αντιπροσωπεια.Μου ειπε για οτι νεοτερο θα με παρει τηλεφωνο(παλι εγω βλεπω να παιρνω). Νομιζω οτι υπαρχει προοδος? Το "δεν βλεπω βλάβη" εγινε ελυσα το συστημα μεταδοσης κινησης και πιθανον να σταλει η μηχανη στον αντιπροσωπεια. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από Pwpwpw
haris_216 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Είσαι σε καλό δρόμο (μάλλον) Το επικοινωνιακό σίγουρα δεν είναι το δυνατό σημείο της συγκεκριμένης επιχείρησης. Είναι πάντα καλύτερο να πάρεις εσύ τον πελάτη, ακόμα και αν δεν έχεις νέα λέγοντας πχ "δυστυχώς ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει". Το να περιμένεις να σε πάρει ένας πελάτης, που προφανώς αδημονεί και μετράει τις ώρες, σίγουρα δεν είναι καλό για την εικόνα της όποιας επιχείρησης (έχω υπάρξει και από τις δύο πλευρές, όχι απαραίτητα στο συγκεκριμένο αντικείμενο, κι έτσι θεωρώ ότι μπορώ να καταλάβω το πως σκέφτεται ο καθένας) 2
Pwpwpw Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, haris_216 είπε Είσαι σε καλό δρόμο (μάλλον) Το επικοινωνιακό σίγουρα δεν είναι το δυνατό σημείο της συγκεκριμένης επιχείρησης. Είναι πάντα καλύτερο να πάρεις εσύ τον πελάτη, ακόμα και αν δεν έχεις νέα λέγοντας πχ "δυστυχώς ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει". Το να περιμένεις να σε πάρει ένας πελάτης, που προφανώς αδημονεί και μετράει τις ώρες, σίγουρα δεν είναι καλό για την εικόνα της όποιας επιχείρησης (έχω υπάρξει και από τις δύο πλευρές, όχι απαραίτητα στο συγκεκριμένο αντικείμενο, κι έτσι θεωρώ ότι μπορώ να καταλάβω το πως σκέφτεται ο καθένας) Θα δειξει η πορεια, μπορει να ειμαι οντως σε καλο δρομο, αλλα μπορει και να ειναι η αρχη της ταλαιπωριας, θελω να πιστευω στο θετικο σεναριο παντως. Οσο αφορα το επικοινωνιακο κομματι, προφανως δεν ειναι καλη εικονα. Ειναι εντελως αντιεπαγγελματικο και δειχνει οτι γραφεις στα παλια σου υποδηματα τον πελατη. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από Pwpwpw
Menelaos83 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Νομιζω οτι υπαρχει προοδος? Το "δεν βλεπω βλάβη" εγινε ελυσα το συστημα μεταδοσης κινησης και πιθανον να σταλει η μηχανη στον αντιπροσωπεια. Οπως το λες, απο το δεν εχει τπτ στο ελυσα την μηχανη ,οποτε σιγουρα ειναι προοδος.
kostasbm Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 πες και το μοντελο της συγκκριμενης αφου μπηκες στο κοπο να γραψεις μην την πατησει και καποιος αλλος
Menelaos83 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, kostasbm είπε πες και το μοντελο της συγκκριμενης αφου μπηκες στο κοπο να γραψεις μην την πατησει και καποιος αλλος Τι εννοεις να την πατησει, το οτι εχει προβλημα αυτη που αγορασε δεν σημαινει οτι ολες ειναι προβληματικες. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από Menelaos83
kostasbm Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Menelaos83 είπε Τι εννοεις να την πατησει, το οτι εχει προβλημα αυτη που αγορασε δεν σημαινει οτι ολες ειναι προβληματικες. αν πει τον τυπο ξερουμε και την αντιπροσωπεια απλα πραγματα....κακο service υποστηριξη= μακρυα και αλαργα..... αλλοιμονο αν ολες ηταν προβληματικες.....
dtzgr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Το "δεν βλεπω βλάβη" εγινε ελυσα το συστημα μεταδοσης κινησης και πιθανον να σταλει η μηχανη στον αντιπροσωπεια. Καλά μην το δένεις και κόμπο αυτό, αν δεν το έχεις δει ο ίδιος με τα μάτια σου. Μπορεί και να το έκανε, όπως μπορεί και απλά να λέει μούσια μόνο και μόνο για να νομίζεις ότι κάτι γίνεται και στο τέλος να σου πει "το τράβηξα όσο πάει, δεν γίνεται τίποτα", ενώ δεν έκανε απολύτως τίποτα. Το έχω δει να συμβαίνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα