9-11 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 https://www.paragon-software.com/hdm-25-anniversary/ 64-bit Windows Installer [το link ενδέχεται να αλλάξει] Virus Total [περισσότερο για να δούμε πόσο παλιό είναι γιατί υποψιάζομαι πως η προσφορά δεν αφορά την τρέχουσα εκδόση / δεν βρίσκω πουθενά το changelog] Γνωστή στο χώρο η εταιρεία , αλλά προσωπικά γνωρίζω μόνο ένα άτομο που να δουλεύει λογισμικό της - το δείγμα είναι μικρό. Και σε αυτό το σημείο επεμβαίνετε εσείς 😉 για να παραθέσετε τις εμπειρίες -θετικές ελπίζω- που είχατε με το Hard Disk Manager και να μας διαφωτίσετε. 12 9
triplex1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, 9-11 είπε https://www.paragon-software.com/hdm-25-anniversary/ 64-bit Windows Installer [το link ενδέχεται να αλλάξει] Virus Total [περισσότερο για να δούμε πόσο παλιό είναι γιατί υποψιάζομαι πως η προσφορά δεν αφορά την τρέχουσα εκδόση / δεν βρίσκω πουθενά το changelog] Γνωστή στο χώρο η εταιρεία , αλλά προσωπικά γνωρίζω μόνο ένα άτομο που να δουλεύει λογισμικό της - το δείγμα είναι μικρό. Και σε αυτό το σημείο επεμβαίνετε εσείς 😉 για να παραθέσετε τις εμπειρίες -θετικές ελπίζω- που είχατε με το Hard Disk Manager και να μας διαφωτίσετε. Το δουλευω γυρω στα 20 χρονια και ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα........μολις γνωρισες και 2ο ατομο και αν απαντησουν κι αλλοι θα γινουμε πολλοι να το ξερεις. 3
thodoris20s Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μόνο backup παίρνει παιδιά ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για partitions κλπ;
djuan1988 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Μόνο backup παίρνει παιδιά ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για partitions κλπ; Αν ανοίξεις το λινκ θα δεις ότι το κάνει. Εμένα δε μου δίνει κλειδί πάντως. Μου βγάζει "Registration failed. Please try again." Η εταιρεία είναι γνωστή πάρα πολλά χρόνια. Προσωπικά έχω αγοράσει το Paragon NTFS for Mac εδώ και χρόνια.
triplex1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Μόνο backup παίρνει παιδιά ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για partitions κλπ; Ολα τα κανει
sortie Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 ωωω μερεεενταααααα, Φοβερό εργαλείο, ευχαριστούμε!
triplex1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, sortie είπε ωωω μερεεενταααααα, Φοβερό εργαλείο, ευχαριστούμε! Είσαι ο μερέντας?
9-11 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 18 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Αν ανοίξεις το λινκ θα δεις ότι το κάνει. Εμένα δε μου δίνει κλειδί πάντως. Μου βγάζει "Registration failed. Please try again." Η εταιρεία είναι γνωστή πάρα πολλά χρόνια. Προσωπικά έχω αγοράσει το Paragon NTFS for Mac εδώ και χρόνια. Αλήθεια; Γιατί σε εμένα θα έλεγα πως παραήταν relaxed καθώς δέχθηκε disposable e-mail που συχνά κόβεται από τα φίλτρα εταιρειών. Και έλαβα τα "Activation details" άμεσα. Δεν το έχω εγκαταστήσει ακόμα πάντως (άρα δεν μπορώ να πω με 100% βεβαιότητα πως το Serial Number θα γίνει αποδεκτό), περιμένω από την κοινότητα να τοποθετηθεί για την αξία του. Είναι και 1η του μηνός σήμερα, το απόγευμα/βράδυ θα πάρω full backup με AOMEI (σε SSD) και EaseUS (σε HDD). Θα ήθελα να δω τι ψάρια πιάνει κι αυτό...
9-11 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε 32bit έκδοση υπάρχει; Υπάρχει, αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει ο License Code της δωρεάν επετειακής έκδοσης. https://dl.paragon-software.com/esd/795_PEU/17.10.12/hdm17advanced_x86_trial.exe @triplex1 Σε γνωστό ρωσικό site διάφορα μέλη εκφράζουν την απογοήτευσή τους για τις νεότερες εκδόσεις του προγράμματος ισχυριζόμενοι πως παλιότερα ήταν ταχύτερο. Εσύ, που το χρησιμοποιείς 2 ολόκληρες δεκαετίες, έχεις παρατηρήσεις τέτοιες διαφορές; Στο ίδιο site υπάρχει και post από τον Αύγουστο το 2020 με την ίδια προσφορά/links. Πόσα χρόνια γιορτάζουν την 25ετή επέτειο από την ίδρυση αυτοί οι τύποι ρε; Γιατί κι εδώ βλέπεις να κόβουν βασιλόπιτες τέλη Μαρτίου, αλλά τουλάχιστον είναι του ίδιου έτους. 😋 Επιβεβαιώνεται λοιπόν η υποψία μου πως είναι outdated. Και αν κρίνω από τη digital signature, πολύ... Ελπίζω η δωρεάν άδεια να επιτρέπει ενημερώσεις - Λογικά θα δέχεται minor version updates. 1
triplex1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μολις ξηλωσα το 15 που ειχα ,θα εχετε νεα μου καποια στιγμη αν ειναι καλυτερο ή οχι και αν παιρνει και updates οπως ειπωθηκε πριν .......παντως με ξηλωσε και βαλε ολα μπηκαν κανονικοτα 1
Rattlehead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, triplex1 είπε Ολα τα κανει Εκτός από clone(μερικές φορές βασικό). Αντίθετα με τα παιδιά από εδώ, με τον Ρώσο βρήκα την υγειά μου 1
triplex1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Εκτός από clone(μερικές φορές βασικό). Αντίθετα με τα παιδιά από εδώ, με τον Ρώσο βρήκα την υγειά μου Ετσι.....αυτο & το Easy us δουλευω , αλλα καποια στιγμη μια βερσιον που δουλεψα με αναγκασε να γυρισω πισω , οποτε μην αποκλειεις τιποτα
9-11 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ετσι.....αυτο & το Easy us δουλευω , αλλα καποια στιγμη μια βερσιον που δουλεψα με αναγκασε να γυρισω πισω , οποτε μην αποκλειεις τιποτα Το πρόβλημα είναι πως οι Κινέζοι της EaseUS δεν είναι τόσο ανοιχτοχέρηδες όσο οι [δεν γνωρίζω εθνικότητα] ομόλογοί τους στην AOMEI ή οι Ρώσοι της Paragon. Μια φορά στα 3 χρόνια θα δώσουν κάτι δωρεάν και αν! Η έκδοση 13.5 του Todo Backup Home που τσίμπησα σε προσφορά τον περασμένο Νοέμβριο (αν δεν απατώμαι) με έχει βολέψει πολύ. Και έχει μακράν το πιο ευανάγνωστο GUI. Σε αντίθεση με την AOMEI που επιμένει να μας ταλαιπωρεί με μικροσκοπικούς χαρακτήρες [το πρόβλημα παρουσιάζεται σε συστήματα με custom scaling size τα οποία μόνο λίγα δεν είναι] Προς τα τέλη του 2021 αποφάσισαν να καταργήσουν την αρίθμηση για τα Home προϊόντα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια σύγχυση. Παράλληλα ανανεώθηκε ριζικά και το interface. Αν έχει δουλέψει κάποιος την Todo Backup Home 2022, ας γράψει τις εντυπώσεις του.
triplex1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Advanced το home που λες δεν αξιζει , εχει βγει update σε 14.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα