apostolos_36 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, makis269 είπε υπάρχει ακόμα κάποιος που αγοράζει σεατ ? Ναι το Leon είναι το 4o πανευρωπαϊκά μοσχοπουλημένο hatchback στην κατηγορία του (C-segment mainstream) είπες κάτι; 6
unforgiven Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, makis269 είπε υπάρχει ακόμα κάποιος που αγοράζει σεατ ? Όποιος ξέρει. 3 2
sphinxgr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Οι ακυρώσεις είναι μεγάλη χαρά για τις αντιπροσωπείες, γιατί εχουν όχημα κλεισμένο να έρχεται σύντομα και να το πουλήσουν σε μεγαλύτερη τιμή απ οτι θα το πουλαγαν στον πελάτη που το είχε ήδη κλείσει. 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Τα χρήματα της προκαταβολής επιστρέφονται άμεσα μέσα σε 24 ώρες. Ειναι μια κατάσταση που συμβαίνει πλέον καθημερινά μιας και οι αντιπροσωπείες μετακινούν συνεχώς την ημερομηνία παράδοσης, αναπροσαρμόζοντας ταυτοχρονα προς τα πάνω την τελική τιμή… 3
gbras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Ironside είπε Πότε το παρήγγειλες και από που; Αρχες ιουνιου απο Μητροπουλο στο Ιλιον
sellsoap Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Ειναι πολυ ρευστα τα πραγματα σε ολα τα εργοστασια και αλλαζουν ανα εβδομαδα. Επισης, οι τιμες πλέον υπολογίζονται ανά μηνιαία παραγωγή. Οι αντιπροσωπείες δεν ξέρουν ή έχουν κανένα έλεγχο στην ημερομηνία παράδοσης, παρά μόνο οι εισαγωγικές βάση εργοστασίων. Αυτό που λέω και υπογράφω σε όποιον θέλει να πάρει ή έχει ήδη κλείσει, είναι ότι οι αυξήσεις & οι μεγάλοι χρόνοι Παράδοσης θα είναι τουλάχιστον έως τις αρχές 2024, για σχεδόν όλες τις εταιρείες (καλό σενάριο όχι worst case). Οπότε εάν έχεις κλείσει & ακυρώσεις για να ξανακλείσεις άλλο αυτοκίνητο, κατά 95%, η Παράδοση & η τιμή θα είναι χειρότερη. Ουτως ή άλλως όπως έγραψα πριν, δε χάνεις κάτι, αν περιμένεις αφού έχεις πάντα το δικαίωμα να ακυρώσεις και να σου επιστραφούν τα χρήματα. Τα θέματα έλλειψης semiconductors, ακριβότερων μεταφορικών, έλλειψης υλικών (αλουμίνιο, πλαστικά, καλώδια, κ.ά) εντείνουν όλο το θέμα Παγκόσμια. Π.χ. στην Ουκρανία υπάρχουν 38 εργοστάσια που φτιάχνουν ανταλλακτικά για όλες τις εταιρείες (από ΤΟΥΟΤΑ μέχρι PORSCHE) και έχουν όλα κλείσει. Η ΒΜW παραδίδει πλέον στην Αμερική χωρίς καμμία οθόνη και χωρίς συστήματα ασφαλείας. Και πολλά άλλα τέτοια............ Ολο και χειρότερα για τα αυτοκίνητα...... 2
HALF EVIL Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Ρε τι πάθαμε. Να κολυμπάμε στο χρήμα και να μην μπορούμε να πάρουμε μια πόρσε της προκοπής. 2
e-k Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, piiii είπε Πωπω... Θυμήθηκα εποχές 2005 που είχα πάρει το octavia μου και τότε η παραγγελία έπαιζε μεταξύ 3μηνου και 6μηνου max. Χαλάστηκα πολύ τότε, και πήρα ένα ετοιμοπαράδοτο που είχαν στην έκδοση που ήθελα μετά απο μερικές μέρες και γειά σας... Ακου εκεί 2 χρόνια... Εδώ δεν ξέρουμε αν θα ζούμε σε 1 μήνα... Φαντάζομαι θα το πήρες με δόσεις... 72 (6 χρόνια), σωστά; 🤣
harris78 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, makis269 είπε υπάρχει ακόμα κάποιος που αγοράζει σεατ ? Αν δεις τις πωλήσεις της ναι υπάρχουν πολλοί... 1 1
piiii Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, e-k είπε Φαντάζομαι θα το πήρες με δόσεις... 72 (6 χρόνια), σωστά; 🤣 Close but no cigar.... Να ναι καλά η συγχωρεμένη η μάνα μου. Εχωσα μόνο 1500 προκαταβολή απο τα δικά μου μάνια και τα υπόλοιπα τα έδωσε εκείνη(κάποια μετρητά) και τα υπόλοιπα σε δόσεις αλλά αν θυμάμαι καλά το ξόφλησε σε 2 χρόνια. 1
giwrgosd21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σιγουρα μπορεις ο dealer θα βρει να το δωσει αμεσως με το που πατησει πελατης και του πει εχω ακυρωση και παραδωση αυγουστο θα πεταξει απο τη χαρα του. Για μενα μην ακυρωσεις εκτος και αν τελικα πας σε αλλο μοντελο, Edit:τον περασμενο αυγουστο εκανα παραγγελια ενα corolla και ειχα παραδωση για νοεμβρη απο νοεμβρη με πηγαν για μαρτη (οταν τους ειπα οτι πολυ πιθανο να ακυρωσω μου ειπαν κανεα προβλημα περαστε να το μαγαζι να κανονισουμε να σας βαλουμε και την προκαταβολη, εν τελη περιμενα και το παρελαβα τον Μαρτιο οπου και ειπα ευτυχως που δεν ακυρωσα γτ πλεον οι παραγγελιες πανε χρονο ++ Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από giwrgosd21
e-k Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, piiii είπε Close but no cigar.... Να ναι καλά η συγχωρεμένη η μάνα μου. Εχωσα μόνο 1500 προκαταβολή απο τα δικά μου μάνια και τα υπόλοιπα τα έδωσε εκείνη(κάποια μετρητά) και τα υπόλοιπα σε δόσεις αλλά αν θυμάμαι καλά το ξόφλησε σε 2 χρόνια. Και πως και πήρατε τέτοια δύσκολη απόφαση για 24 δόσεις αφού όπως είπες και εσύ πριν "Ακου εκεί 2 χρόνια... Εδώ δεν ξέρουμε αν θα ζούμε σε 1 μήνα..." Ελπίζατε ότι μπορεί να πεθάνετε και να γλιτώσετε την εξόφληση; 1 1
vaggos231 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, e-k είπε Και πως και πήρατε τέτοια δύσκολη απόφαση για 24 δόσεις αφού όπως είπες και εσύ πριν "Ακου εκεί 2 χρόνια... Εδώ δεν ξέρουμε αν θα ζούμε σε 1 μήνα..." Ελπίζατε ότι μπορεί να πεθάνετε και να γλιτώσετε την εξόφληση; εγω δεν θα ηλπιζα , θα ευχομουν.
AntiCambeR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Εγώ είχα τσακωθεί με τους γονείς μου, γιατί ήθελαν να μου αγοράσουν την απλή έκδοση αλλά δεν τους πέρασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα