Axelq Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Ήρθε η ώρα να αλλάξει επιτέλους ο θείος μου το Mercedes ML320 CDi, καθώς έφτασε και η ώρα του τούρμπο να χαλάσει, που ήταν ένα από τα λίγα πράγματα που δούλευαν ακόμα στο αυτοκίνητο 😅. Λόγω του ότι δε χρειάζεται πάλι τόσο μεγάλο SUV αλλά του αρέσει η αίσθηση του "jeep", αποφασίσαμε να πάρει ένα crossover, που είναι και της μόδας τελευταία.. Χαρακτηριστικά: Χρονολογία από το 2015, πετρέλαιο, αυτόματο σασμάν, μέχρι 2000 κυβικά και τιμή έως 20.000€ Από μια μικρή έρευνα που έκανα είδα πως το Renault Captur έχει όλα τα παραπάνω, αν και δε γνωρίζω τίποτα για τη μηχανή ή το αυτόματο κιβώτιο του. Όποιος έχει εμπειρία με το Captur να βοηθήσει αν και είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις επιλογές.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Πες του θειου σου να μείνει στην Μερσεντές γιατί αν μπει σε άλλο θα νομίζει ότι οδηγεί κουβα, και συνήθως οι άνθρωποι ανεβαίνουν επίπεδο στα αυτοκίνητα δεν κατεβαίνουν, εκτος αν φτωχινε😁 2
paylidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Πες του θειου σου να μείνει στην Μερσεντές γιατί αν μπει σε άλλο θα νομίζει ότι οδηγεί κουβα, και συνήθως οι άνθρωποι ανεβαίνουν επίπεδο στα αυτοκίνητα δεν κατεβαίνουν, εκτος αν φτωχινε😁 συμφωνω, μετα απο το ML αν δεν ανεβει επιπεδο θα του φαινεται σαν να οδηγαει κουβα Δες και τα crossover της Volvo, ισως V40 ?
Axelq Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το ML τα τελευταία χρόνια το έχει οδηγήσει περισσότερο ο μάστορας παρά ο θείος μου, οπότε δεν τον πειράζει πολύ. Προφανώς τώρα δε θέλει να δώσει τόσα για αυτοκίνητο και για καινούργια που ρωτήσαμε, η παράδοση είναι πάνω από 1 χρόνο, αυτός το χρειάζεται άμεσα. Το Volvo είναι χαμηλό, ουσιαστικά έγραψα crossover γιατί θέλει κάτι πιο ψηλό, δεν τον πειράζει που δε θα έχει την άνεση του ML. Στο budget δε θα κολλήσουμε, αν αξίζει κάτι θα δώσει και παραπάνω. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από Axelq 1
Nabuko Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εκτός από crossover μπορεί να πάει και σε κάτι τέτοιο VW Tiguan ιδιώτης με λίγα χλμ Jeep Renegade Ford Kuga Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από Nabuko
doctorkostis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Το προηγούμενο Sportage, μοντέλο 17-18, πετρέλαιο, 1.7 αυτόματο 140 άλογα. Αν δε χρειάζεται τετρακίνηση είναι μια χαρά λύση.
paylidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, Axelq είπε Το ML τα τελευταία χρόνια το έχει οδηγήσει περισσότερο ο μάστορας παρά ο θείος μου, οπότε δεν τον πειράζει πολύ. Προφανώς τώρα δε θέλει να δώσει τόσα για αυτοκίνητο και για καινούργια που ρωτήσαμε, η παράδοση είναι πάνω από 1 χρόνο, αυτός το χρειάζεται άμεσα. Το Volvo είναι χαμηλό, ουσιαστικά έγραψα crossover γιατί θέλει κάτι πιο ψηλό, δεν τον πειράζει που δε θα έχει την άνεση του ML. Στο budget δε θα κολλήσουμε, αν αξίζει κάτι θα δώσει και παραπάνω. To Volvo είναι όμως αυτό που ονομάζεται crossover. Μήπως ψάχνεις suv?
Axelq Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Εκτός από crossover μπορεί να πάει και σε κάτι τέτοιο VW Tiguan ιδιώτης με λίγα χλμ Jeep Renegade Ford Kuga Ωραίο το Tiguan, θα το ψάξω και εγώ περισσότερο, απλά ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι το αυτόματο σασμάν. 3 ώρες πριν, doctorkostis είπε Το προηγούμενο Sportage, μοντέλο 17-18, πετρέλαιο, 1.7 αυτόματο 140 άλογα. Αν δε χρειάζεται τετρακίνηση είναι μια χαρά λύση. Τετρακίνηση δε χρειάζεται, το Sportage πιο πολύ σε SUV μου πηγαίνει εμένα και το άλλο θέμα είναι πως με πετρέλαιο και αυτόματο σασμάν υπάρχουν πολύ λίγα. 2 ώρες πριν, paylidis είπε To Volvo είναι όμως αυτό που ονομάζεται crossover. Μήπως ψάχνεις suv? Ίσως εγώ να κάνω λάθος στην έννοια του "crossover", αυτό που ήθελα να πω είναι ένα υπερυψωμένο hatchback. Δε θέλει ξανά SUV γιατί κατεβαίνει στην πόλη και δε χρειάζεται να κουβαλάει πολλά πράγματα στο πορτ παγκαζ. Βάζω στη λίστα και το Opel Mokka που είδαμε σήμερα και μας άρεσε. 1
paylidis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Κ το μοκα και το Tiguan suv είναι κανονικά. Μάλλον αυτό που θέλεις/θέλει ένα ένα μετρημένου μεγέθους suv (μικρότερο από το ml). To Tiguan το θεωρω γενικά καλή επιλογή αρκει να πάρει το τελευταίο μοντέλο (μέτα το 17-18) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα