Silverage Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Πήρα έναν καινούριο ανεμιστήρα δαπέδου και έχει κουμπωμένο ένα πλαστικό διακόπτη όπως τον λέει στις οδηγίες που πρέπει να βγεί για να βάλω τα φτερά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βγαίνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όσο και αν το τραβάω ή το γυρνάω. Είμαι έτοιμος να βγάλω κάναν γνωνιακό τροχό και να τα ξεσκίσω όλα. Καμιά ιδέα;
Mr_Terror Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) αυτα ειναι βιδωτα συνηθως και ξεδιδωνουν απο τα δεξια Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από Mr_Terror
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, Silverage είπε Πήρα έναν καινούριο ανεμιστήρα δαπέδου και έχει κουμπωμένο ένα πλαστικό διακόπτη όπως τον λέει στις οδηγίες που πρέπει να βγεί για να βάλω τα φτερά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βγαίνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όσο και αν το τραβάω ή το γυρνάω. Είμαι έτοιμος να βγάλω κάναν γνωνιακό τροχό και να τα ξεσκίσω όλα. Καμιά ιδέα; Όπως φαίνεται και στο σχέδιο είναι βιδωτός, και ξεβιδώνει αντίθετα από το "παξιμάδι ασφάλισης".
Mr_Terror Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 ναι ετσι ειναι σε ολους ξεβιδωνει αντιθετα.Και προσοχη οχι ζορι στο σφίξιμο σπανε για πλακα.Απαλα με το χερι μετα το βιδωνεις μεχρι να τερματισει απαλα ομως με το χερι.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε ναι ετσι ειναι σε ολους ξεβιδωνει αντιθετα.Και προσοχη οχι ζορι στο σφίξιμο σπανε για πλακα.Απαλα με το χερι μετα το βιδωνεις μεχρι να τερματισει απαλα ομως με το χερι. Eχει βάλει ήδη πένσα. Και ξεβιδώνει αντίθετα ώστε να μην ξεβιδώσει όπως γυρνάει ο άξονας.
Silverage Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Eχει βάλει ήδη πένσα. Και ξεβιδώνει αντίθετα ώστε να μην ξεβιδώσει όπως γυρνάει ο άξονας. Τελικά πράγματι το ξεβίδωνα λάθος. Όταν το γύρισα απο την άλλη βγήκε αμέσως. Είχε και κάτι λουκετάκια που δείχναν με βέλος τη φορά που ξεβιδώνει αλλά απο τα σημάδια της πένσας δεν φαίνονταν. Ήμουν όμως αποφασισμένος να το διαλύσω και να πάρω άλλο αν δεν τα κατάφερνα να το βγάλω. Ο ανεμιστήρας δουλεύει πάντως. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από Silverage 1
Nabuko Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, Silverage είπε Τελικά πράγματι το ξεβίδωνα λάθος. Όταν το γύρισα απο την άλλη βγήκε αμέσως. Δυνατός παίχτης 😅
tigergreg Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 1978...ΜGB του 74 μονομπουλονο με ακτινωτες ζαντες οι 2 δεξιοι τροχοι ξεβιδωναν αναποδα.....😍 αθανατοι εγγλεζοι... 1
Helionar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, tigergreg είπε 1978...ΜGB του 74 μονομπουλονο με ακτινωτες ζαντες οι 2 δεξιοι τροχοι ξεβιδωναν αναποδα.....😍 αθανατοι εγγλεζοι... εκει πας ψιλιαζμένος για αναποδιές επειδή είναι αγγλικο! 1
tigergreg Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, G.TH. είπε Τον αγοράζεις για δροσιά και βγάζεις 2 κιλά ιδρώτα Ε για να τον ευχαριστηθεις καλυτερα μετα.....🤣
AntiCambeR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, G.TH. είπε Τον αγοράζεις για δροσιά και βγάζεις 2 κιλά ιδρώτα Θα έχεις ανεμιστήρα για να δροσίζεσαι, αλλά θα ιδρώνεις. 😅
czarjuly Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Silverage είπε Τελικά πράγματι το ξεβίδωνα λάθος. Όταν το γύρισα απο την άλλη βγήκε αμέσως. Είχε και κάτι λουκετάκια που δείχναν με βέλος τη φορά που ξεβιδώνει αλλά απο τα σημάδια της πένσας δεν φαίνονταν. Ήμουν όμως αποφασισμένος να το διαλύσω και να πάρω άλλο αν δεν τα κατάφερνα να το βγάλω. Ο ανεμιστήρας δουλεύει πάντως. χα ετσι την πατησα κι εγω προχτες που μονταρα το δικο μου ανεμιστηρα αλλα το πηρα χαμπαρι οτι ξεβιδωνει αντιστροφα(κι ειχε και σχεδιακι επανω)
StamTheMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, Silverage είπε Είμαι έτοιμος να βγάλω κάναν γνωνιακό τροχό και να τα ξεσκίσω όλα. Ετσι που τον καταντησες παντως δεν θα τον εμπιστευομουν. Ειναι πολλα πραματα που εχουν αναποδες στροφες,ακριβως επειδη περιστρεφονται. Μου κανει εντυπωση που δε γραφει ξεκαθαρα οτι πρεπει να ξεβιδωθει με αναποδες στροφες. Εδω στην Αμερικανία εχουν πινακιδες για οποιαδηποτε απλη βλακεια μπορεις να φανταστεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις