Nikos Chatzoglou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, Χρειάζεται να πάω στο Μαυροβούνιο αλλά δεν παίζει αυτή τη στιγμή να πάω με δικό μου όχημα. Οι δύο άμεσες λύσεις που σκέφτηκα είναι το αεροπλάνο αλλά δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις, μόνο transit και είναι πολύ ακριβές (πάει άνετα 500-600€ μόνο το πήγαινε). Η δεύτερη λύση είναι το γκρουπ με αυτοκίνητο (όπως είναι το blablacar) αλλά δε βρήκα κάποιο δρομολόγιο. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το blablacar που μου διαφεύγει; Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε; πχ λεωφορείο, τραίνο κλπ Αν όχι Μαυροβούνιο, τότε Κόσοβο.
greekfragma Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Ο φθηνότερος είναι από Θεσσαλονίκη με λεωφορείο για Σκόπια και από εκεί 2ο λεωφορείο για Κόσοβο. 1
haris_216 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αεροπορικά, όπως είπες, ακριβά και χρονοβόρα. Συνήθως μέσω Βελιγραδίου ή Κωνσταντινούπολης. Αν έχεις χρόνο/όρεξη να ταλαιπωρηθείς, λεωφορείο Αθήνα (δεν ξέρω αν είσαι Αθήνα) Σκόδρα (Αλβανία) και μετά mini bus ή ταξί (το ταξί καμιά 50άρα, εκτός αν "το 'χεις" με τα παζάρια) για Πόντγκοριτσα. Υπάρχει και λεωφορειακή γραμμή Σκόδρα-Ulcin αν προτιμάς (δεν είπες που στο Μαυροβούνιο θέλεις να πας) Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από haris_216
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Eυχαριστώ και τους δύο. Είμαι από βόρεια Ελλάδα, ξέχασα να το πω. Όντως το Θεσσαλονίη-ΣΚόπια είναι εύκολο με λεωφορείο. Θα κοιτάξω τώρα αν υπάρχει κάτι από εκεί για Ποντγκόριτσα.
truman2193 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Με λεωφορειο μεχρι Σκοπια αφου εισαι απο Β. Ελλαδα και ειναι διπλα, και μετα παλι λεωφορειο Σκοπια-Πριστινα-Ποντγκοριτσα και μετα απο εκει στον προορισμο σου(αν δεν εφτασες ηδη).. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2022 από truman2193
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Στις 12/7/2022 στις 10:29 ΜΜ, truman2193 είπε Με λεωφορειο μεχρι Σκοπια αφου εισαι απο Β. Ελλαδα και ειναι διπλα, και μετα παλι λεωφορειο Σκοπια-Πριστινα-Ποντγκοριτσα και μετα απο εκει στον προορισμο σου(αν δεν εφτασες ηδη).. Ευχαριστώ (αν και καθυστερημένα). Για κάποιο λόγο δεν υπάρχει σύνδεση με λεωφορείο Σκόπια-Πρίστινα ή Πρίστινα-Ποντγκορίτσα (δεν ξέρω γιατί). Πρέπει να πας μέσω Τιράνων. Πήγα τελικά Σκόπια-Ποντγκόριτσα αλλά έχει μόνο ένα λεωφορείο την ημέρα στις 21:00 και έκανε 7,5 ώρες. 2
djcat Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Στις 14/8/2022 στις 11:58 ΠΜ, Nikos Chatzoglou είπε Ευχαριστώ (αν και καθυστερημένα). Για κάποιο λόγο δεν υπάρχει σύνδεση με λεωφορείο Σκόπια-Πρίστινα ή Πρίστινα-Ποντγκορίτσα (δεν ξέρω γιατί). Πρέπει να πας μέσω Τιράνων. Πήγα τελικά Σκόπια-Ποντγκόριτσα αλλά έχει μόνο ένα λεωφορείο την ημέρα στις 21:00 και έκανε 7,5 ώρες. ωραία ήταν; άξιζε το ταξίδι;
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 19 ώρες πριν, djcat είπε ωραία ήταν; άξιζε το ταξίδι; Μ' άρεσε πάρα πολύ. Τη γύρισα γενικά τη χώρα (δεν έμεινα μόνο στα τουριστικά μέρη). Έχει και βουνό και θάλασσα η χώρα και απίστευτη θέα σε πολλά μέρη. Εντάξει σε θέμα παραλιών δεν είναι όπως η Ελλάδα (πραγματικά νομίζω ότι είμαστε top σε παραλίες) αλλά αξίζει πολύ το Μαυροβούνιο κατά τη γνώμη μου. Τα μέρη που μου άρεσαν πιο πολύ ήταν το Kotor και το Ulcinj. 1
DrLo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Στις 9/7/2022 στις 12:12 ΜΜ, greekfragma είπε Ο φθηνότερος είναι από Θεσσαλονίκη με λεωφορείο για Σκόπια και από εκεί 2ο λεωφορείο για Κόσοβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα