Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να βρω τι ακριβώς έχει μέσα ο υπολογιστής μου ( όλα τα parts με κωδικούς) χωρίς να ανοίξω το καπάκι? Μέσω κάποιας εφαρμογής?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeMastro96 είπε

Πως μπορώ να βρω τι ακριβώς έχει μέσα ο υπολογιστής μου ( όλα τα parts με κωδικούς) χωρίς να ανοίξω το καπάκι? Μέσω κάποιας εφαρμογής?

Πόσα χρόνια έχεις να ανοίξεις το καπάκι γιατί εκτός απο hardware μπορεί να έχει και αράχνες μέσα :P 

Δημοσ.

Μέσω κάποιας εφαρμογής?

Το HWinfo (επιλέγω τη portable έκδοση που δεν χρειάζεται εγκατάσταση και όταν κατέβει αποσυμπιέζω τον φάκελο και πατώντας την ''HWiNFO64'' εφαρμογή, στο παραθυράκι που εμφανίζει επιλέγω την δεύτερη επιλογή και μετά ''Run'').

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Πόσα χρόνια έχεις να ανοίξεις το καπάκι γιατί εκτός απο hardware μπορεί να έχει και αράχνες μέσα :P 

Μπορει να μη ξερει πως ανοιγει το καπακι

Aida Extreme για να τα δεις ολα , αν και θα σε παρει πιο λιγο χρονο να ανοιξεις και να δεις αυτοκολλητα με κωδικους απο μητρικη , ραμ , καρτα γραφικων και σκληρο δισκο

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Μπορει να μη ξερει πως ανοιγει το καπακι

2 ώρες πριν, GeorgeMastro96 είπε

Αν δεν ξέρει να ανοίγει το καπάκι τότε νομίζω το speccy που πρότεινε ο greekfragma ειναι πιο φιλικό ως προς τον χρήστη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...