telis Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ξέρει κάποιος εγκαταστάτη συστημάτων ήχου και οθονών με μεγάλα καλαμπαλίκια που να ξέρει την δουλειά του για να πάω να μου ελέγξει την εγκατάσταση και την οθόνη που έβαλε άλλος? Η οθόνη είναι pioneer, δεν είναι κινεζιά του κώλου, αλλά τόσο ο ήχος όσο και η λειτουργία της είναι χάλια. Για Αθήνα λέω Επεξ/σία 2 Μαϊου από telis
john1987 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Εγώ έβαλα ηχεια στο Q3 στο κατάστημα ALFA SOUND (Αργυρούπολη) και είμαι τρομερά ευχαριστημένος. Ο κύριος Νικος είναι γνώστης του ήχου και πολύ καλός άνθρωπος. 1
john1987 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Ρε παιδιά έχει κανείς αποψη για το ηχοσυστημα Sonos 3d της Audi; το πρότειναν σε ένα φίλο για το Α3 (+800 ευρώ). 1
gmts Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 37 minutes ago, john1987 said: Ρε παιδιά έχει κανείς αποψη για το ηχοσυστημα Sonos 3d της Audi; το πρότειναν σε ένα φίλο για το Α3 (+800 ευρώ). Κι εγώ το έχω βάλει αλλά περιμένω να έρθει το αμάξι. Νομίζω καλά λόγια έχουν ακουστεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις