Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, stavagg31 είπε

Καποιος τροπος να γινει μετρητα το ποσο της καρτας δεν υπαρχει?

ε οι κλασικοί. Ή πουλάς το voucher σε κάποιον που θέλει να πάει διακοπές έτσι κι αλλιώς (εννοείται σε χαμηλότερη τιμή)

Ή κανονίζεις σε κάποιο ξενοδοχείο (το είχε κάνει γνωστός μου αυτό) σικέ διαμονή και σου επιστρέφει χρήματα. Εννοείται δε θα τα πάρεις όλα διότι ο ξενοδόχος θα φορολογηθεί, έχει ΦΠΑ, θα κρατήσει και κάτι για την εξυπηρέτηση, να βγάλει κέρδος (αλλιώς γιατί να το κάνει;)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexander098 είπε

Άμα δεν σκοπεύετε να πάτε διακοπές γιατί κάνετε αίτηση; Κάντο δώρο σε κάποιον φίλο. 

Μπορεί κάποιος να είχε υπολογίσει ότι θα πάει, και να του έτυχε κάτι και να μην μπόρεσε τελικά. Εγώ προσωπικά ήμουν επιτυχών στο περσινό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, έχω ακόμη την επιταγή η οποία είναι ενεργή, και υπολόγιζα ότι θα πήγαινα κάπου αλλά τελικά μπήκε στο νοσοκομείο ο πατέρας μου πριν λίγο καιρό και τώρα είναι κατάκοιτος και ο οποίος θέλει παρακολούθηση σε καθημερινή βάση οπότε τελικά δεν θα πάω κάπου αυτή την περίοδο. Αν προλάβω να πάω μέχρι τον Ιούνιο που θα λήξει έχει καλώς, αλλιώς τη χάνω την επιταγή.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gokuthelegend είπε

Μπορεί κάποιος να είχε υπολογίσει ότι θα πάει, και να του έτυχε κάτι και να μην μπόρεσε τελικά. Εγώ προσωπικά ήμουν επιτυχών στο περσινό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, έχω ακόμη την επιταγή η οποία είναι ενεργή, και υπολόγιζα ότι θα πήγαινα κάπου αλλά τελικά μπήκε στο νοσοκομείο ο πατέρας μου πριν λίγο καιρό και τώρα είναι κατάκοιτος και ο οποίος θέλει παρακολούθηση σε καθημερινή βάση οπότε τελικά δεν θα πάω κάπου αυτή την περίοδο. Αν προλάβω να πάω μέχρι τον Ιούνιο που θα λήξει έχει καλώς, αλλιώς τη χάνω την επιταγή.

Σίγουρα τυχαίνουν και τέτοια. Αλλά εδώ μιλάμε ότι πέρασαν 10 μέρες από τις αιτήσεις. Και φαίνεται η πρόθεση. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/3/2025 στις 1:24 ΠΜ, dimitris55555 είπε

Μόνο σε μένα δεν βάζει στην είσοδο της αίτησης; μου βγάζει το παρακάτω 

Αποτυχία στην Αυθεντικοποίηση του χρήστη!

Ενώ μπήκα κανονικά στο taxisnet το επόμενο λεπτό....

Προσπαθώ να μπω και μου πετάει ένα μήνυμα τύπου "Λυπούμαστε, σφάλμα" και σε ένα δευτερόλεπτο με πετάει στην αρχική σελίδα και πρέπει να ξανασυνδεθώ.

Υπάρχει πρόβλημα στην υπηρεσία?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, alexander098 είπε

Σίγουρα τυχαίνουν και τέτοια. Αλλά εδώ μιλάμε ότι πέρασαν 10 μέρες από τις αιτήσεις. Και φαίνεται η πρόθεση. 

Με όλη την καλή διάθεση, όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sherlock_7 είπε

0/4 φέτος από ό,τι έμαθα από γνωστούς μου. Κληρώθηκε κανένας;

Εγώ, πρώτη φορά, για την περίοδο υψηλής ζήτησης.

Δημοσ.

Ο πατέρας μου είναι στον προσωρινό πίνακα, να ελπίζει ή όχι? Υπάρχει ημερομηνία πότε θα ξέρει αν θα δικαιούται το ποσό?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/3/2025 στις 9:30 ΠΜ, Rebelos2018 είπε

Εγώ, πρώτη φορά, για την περίοδο υψηλής ζήτησης.

Σου ήρθε κάποιο mail ή sms: Γιατί εγώ το είδα από τον πίνακα και δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση . Είχα επιλέξει eurobank. 

Δημοσ.

Παιδια καθως ειμαι στρατο, αν υπαρχει καποιος για να περασουμε την καρτα και να κρατησει και αυτος κατι DM

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stavagg31 είπε

Παιδια καθως ειμαι στρατο, αν υπαρχει καποιος για να περασουμε την καρτα και να κρατησει και αυτος κατι DM

Δεν απαντάω ακριβώς στην ερώτησή σου, αλλά αφού είσαι στον στρατό μια ωραία ιδέα θα ήταν να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σε κάποιο ξενοδοχείο στην περιοχή που υπηρετείς, αν ποτέ θα έχεις άδεια θα μπορούσες να κλείσεις ξενοδοχείο για μερικές μέρες και να γυρίσεις με την ησυχία σου την περιοχή. Ή μια άλλη ιδέα θα ήταν να κλείσεις ξενοδοχείο για τους γονείς σου και να έρθουν να σε δουν.

Δημοσ.

Η συζυγος κληρώθηκε για καλοκαιρινή περίοδο, αλλά μόνο απο τον πίνακα το ειδαμε. Ούτε μήνυμα ουτε sms ούτε αλλη ειδοποίηση ήρθε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...