Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Τελικά συνδέθηκα και γράφει ότι θα εκδοθει κάρτα, έχω επιλέξει χειμερινη περίοδο 

Τελικά συνδέθηκα και γράφει ότι θα εκδοθει κάρτα, έχω επιλέξει χειμερινη περίοδο εχω επιλέξει άλφα αλλά δεν έχω λογαριασμό, πώς θα εκδοθεί η κάρτα;

Ισως χρειαστει να κατεβασεις την εφαρμογη τους και να συνδεθεις εκει με καποια προσωρινα στοιχεια. Δεν τη θυμαμαι τη διαδικασια γιατι πανε χρονια, αλλα θυμαμαι οτι δε χρειαζοταν να εχεις λογαριασμο για να λαβεις την καρτα. Θα σου ερθουν ομως οδηγιες οταν ερθει η ωρα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχάριστη έκπληξη.Ενω δεν είχα κληρωθει στο αρχικό στάδιο μου ήρθε σημερινό email και μήνυμα από τη eurobank ότι έχω κληρωθει.Απορησα ,έψαχνα να δω αν είναι καμία απάτη αλλά όλα οκ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά λόγου κάποιον προσωπικών προβλημάτων δεν πρόλαβα να κλείσω κάποιο ξενοδοχείο με την κάρτα κ λήγει τον Σεπτέμβριο, μπορώ να την αξιοποιήσω σε κάποιο καλό εστιατόριο ξενοδοχείου; Είχα διαβάσει ότι γίνεται, αλλά πήγα σε καφετέρια ξενοδοχείου δοκιμαστικά κ έφαγα άκυρο πάντως.  

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Metaksas είπε

Παιδιά λόγου κάποιον προσωπικών προβλημάτων δεν πρόλαβα να κλείσω κάποιο ξενοδοχείο με την κάρτα κ λήγει τον Σεπτέμβριο, μπορώ να την αξιοποιήσω σε κάποιο καλό εστιατόριο ξενοδοχείου; Είχα διαβάσει ότι γίνεται, αλλά πήγα σε καφετέρια ξενοδοχείου δοκιμαστικά κ έφαγα άκυρο πάντως.  

30 Σεπτεμβρίου λήγει. Έχεις ακόμα αρκετό καιρό. 

Δημοσ.

Δεν περνάει σε εστιατόριο ξενοδοχείου εκτός αν έχει το ίδιο μηχάνημα με την Reception . πράγμα δύσκολο. 

Μπορείς όμως να κάνεις κράτηση τηλεφωνικά όποια εποχή θέλεις  και να δώσεις την κάρτα για προκαταβολή .

Έτσι έκανα πρόπερσι, πλήρωσα Ιούνιο και πήγα τον Οκτώβριο.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasileios-gr είπε

Δεν περνάει σε εστιατόριο ξενοδοχείου εκτός αν έχει το ίδιο μηχάνημα με την Reception . πράγμα δύσκολο. 

Μπορείς όμως να κάνεις κράτηση τηλεφωνικά όποια εποχή θέλεις  και να δώσεις την κάρτα για προκαταβολή .

Έτσι έκανα πρόπερσι, πλήρωσα Ιούνιο και πήγα τον Οκτώβριο.

Η κάρτα σου όμως πότε έληγε; 

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σίγουρα θα έχει απαντηθεί. 

Πληρωμή, τηλεφωνική μπορεί να γίνει; 

Χωρίς την κάρτα δηλαδή, μπορούμε με κάποιο τρόπο να πληρώσουμε το κατάλυμα; 

Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης, έχω κληρωθεί για την περίοδο υψηλής ζήτησης που λήγει 30/09.

Η κάρτα όμως παύει να ισχύει 31/12.

Αν πάω να πληρώσω τον Οκτώβριο, θα φάω άκυρο ή όχι; 

Κάποιος που το δοκίμασε στο παρελθόν μονάχα. 

Σας ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε

Επίσης, έχω κληρωθεί για την περίοδο υψηλής ζήτησης που λήγει 30/09.

Η κάρτα όμως παύει να ισχύει 31/12.

Αν πάω να πληρώσω τον Οκτώβριο, θα φάω άκυρο ή όχι; 

Κάποιος που το δοκίμασε στο παρελθόν μονάχα. 

Σας ευχαριστώ. 

Η κάρτα ασχέτως που έχει ημερομηνία λήξης 12/25 μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 30/09 (εφόσον είναι με τα 200 ευρώ για την περίοδο υψηλής ζήτησης)

Μπορείς είτε να τη δώσεις σε κάποιον άλλον και να σου δώσει ένα ποσό στο χέρι ή να πας σε ένα ξενοδοχείο και να ρωτήσεις αν μπορούν να στην "εξαργυρώσουν" , δλδ να σου χρεώσουν όλο το ποσό της κάρτας και να σου δώσουν πίσω ένα μερίδιο στο χέρι. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, afentiko είπε

Η κάρτα ασχέτως που έχει ημερομηνία λήξης 12/25 μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 30/09 (εφόσον είναι με τα 200 ευρώ για την περίοδο υψηλής ζήτησης)

Μπορείς είτε να τη δώσεις σε κάποιον άλλον και να σου δώσει ένα ποσό στο χέρι ή να πας σε ένα ξενοδοχείο και να ρωτήσεις αν μπορούν να στην "εξαργυρώσουν" , δλδ να σου χρεώσουν όλο το ποσό της κάρτας και να σου δώσουν πίσω ένα μερίδιο στο χέρι. 

Διάβασα εδώ μέσα πως γίνεται και τηλεφωνική χρέωση της κάρτας. Ισχύει ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rebelos2018 είπε

Διάβασα εδώ μέσα πως γίνεται και τηλεφωνική χρέωση της κάρτας. Ισχύει ;

Γίνεται, να πάρεις τηλ να κλείσεις στο ξενοδοχείο και να πεις στον υπάλληλο προφορικά τα πλήρη στοιχεία της κάρτας (αριθμό,CV,ημερομηνία λήξης) για να στη χρεώσει χειροκίνητα από εκεί. Αυτό εμένα με τρομάζει σαν ιδέα αλλά αφού δεν είναι κανονική/μόνιμη κάρτα μπορείς να το κάνεις 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, afentiko είπε

Γίνεται, να πάρεις τηλ να κλείσεις στο ξενοδοχείο και να πεις στον υπάλληλο προφορικά τα πλήρη στοιχεία της κάρτας (αριθμό,CV,ημερομηνία λήξης) για να στη χρεώσει χειροκίνητα από εκεί. Αυτό εμένα με τρομάζει σαν ιδέα αλλά αφού δεν είναι κανονική/μόνιμη κάρτα μπορείς να το κάνεις 

Σε ευχαριστώ πολύ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...