Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, 

Για όποιον έχει ζήσει τον άλιμο/καλαμάκι ήθελα μια συμβουλή. 

Εχω βρει 2 διαμερίσματα σε 2 διαφορετικές περιοχές στο καλαμάκι , που μαρέσουν και οι 2 αποτι έχω γρυρίσει, αλλά θα ήθελα και τη γνώμη απο κάποιον που γνωρίζει την περιοχη.  Η μία είναι δεξιά απο τη καλαμακίου και η άλλη απο αριστερα

Ευχαριστώ πολυ

image.png.5269263c65710b505893df070026c7ad.png

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε, γούστα είναι αυτά, εγω θα προτιμούσα δεξιά καθώς θεωρώ είναι λίγο πιο ήσυχα και φαντάζομαι θα είναι και λίγο πιο φθήνα. Μικρη διαφορά έχουν πάντως οι δυο αυτές περιοχές.

Δημοσ.

χρονια ζουσα στο πανι που ειναι κοντα σε ολα πηγα σε αλλη περιοχη και μιλω για αποσταση 4 χμ και τοτε γλυτωσα 2 κατοσταρικα κ το σπιτι ηταν κλασσεις ανωτερο.Η περιοχη ξαναλεω ειναι τελεια αλλα αν το δεις κ απο θεμα υγιεινης θαλασσα δε προκειται να πας ειναι βρωμικη,θαλλασα εκει π κοιτας ουτε σαν θεα δεν εχει,ενω υπαρχουν εξισου καλυτερα κ φθηνοτερα σπιτια σε ηλιουπολη,αργυρουπολη αγ δημητριο κλπ.Καλη επιτυχια!

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι η δεξιά είναι πιο ήσυχη και πιο κοντά σε αυτό που νομίζει ο κόσμος για τον Άλιμο. Πρέπει να είναι και πιο υπερυψωμένη από την αριστερή.

Δημοσ.

Η δεξιά είναι πιο ήσυχη με περισσότερο χώρο στάθμευσης και όντως πιο υπερυψωμένη. Εκεί έμενα και θα ξαναπήγαινα.

Δημοσ.

Δεξια πολυ καλυτερα. Αριστερα οι καθετοι οδοι της Νικης ειναι αποτομες κατηφορες. Επισης υπαρχει θεμα παρκινγκ εκει και οι δρομοι ειναι πιο στενοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...