Basilhs23___ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Θέλω να πληρώσω κάποια ασφάλιστρα μέσω του web banking της τράπεζάς μου. Διαπίστωσα όμως πως ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής που δίνει η ασφαλιστική στην ειδοποίηση πληρωμής είναι 20ψήφιος ενώ η εφαρμογή της τράπεζας ζητάει 25ψήφιο κωδικό και δεν προχωράει. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο όσον αφορά διαδικασία πληρωμής με κωδικό είκοσι ψηφίων; Σκέφτομαι να πάω να δοκιμάσω σε ΑΤΜ πληρωμή μήπως μπορέσω από εκεί. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2022 από Basilhs23___
SilentVoice Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Θέλω να πληρώσω κάποια ασφάλιστρα μέσω του web banking της τράπεζάς μου. Διαπίστωσα όμως πως ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής που δίνει η ασφαλιστική στην ειδοποίηση πληρωμής είναι 20ψήφιος ενώ η εφαρμογή της τράπεζας ζητάει 25ψήφιο κωδικό και δεν προχωράει. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο όσον αφορά διαδικασία πληρωμής με κωδικό είκοσι ψηφίων; Σκέφτομαι να πάω να δοκιμάσω σε ΑΤΜ πληρωμή μήπως μπορέσω από εκεί. Επικοινώνησε με τον ασφαλιστή σου καλύτερα.
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Θέλω να πληρώσω κάποια ασφάλιστρα μέσω του web banking της τράπεζάς μου. Διαπίστωσα όμως πως ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής που δίνει η ασφαλιστική στην ειδοποίηση πληρωμής είναι 20ψήφιος ενώ η εφαρμογή της τράπεζας ζητάει 25ψήφιο κωδικό και δεν προχωράει. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο όσον αφορά διαδικασία πληρωμής με κωδικό είκοσι ψηφίων; Σκέφτομαι να πάω να δοκιμάσω σε ΑΤΜ πληρωμή μήπως μπορέσω από εκεί. Προφανώς δεν έχεις κάνει τη σωστή επιλογή στη λίστα πληρωμών της τράπεζας σου. Επίσης παίζει και το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη πληρωμή να μην υποστηρίζεται από την τράπεζα σου. Ακόμα και το σύστημα της τράπεζας μπορεί να έχει πρόβλημα, αν και κάτι τέτοιο είναι εντελώς απίθανο. Πάντως κανένας δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει μυρίζοντας τα νύχια του, θα χρειαστεί παραπάνω πληροφορίες πέρα από το πόσα είναι τα ψηφία του κωδικού πληρωμής σου. 1
prometheas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι κωδικοι ενιαιων πληρωμών ειναι 20ψήφιοι και τέτοιος ειναι ο κωδικός πληρωμής που σου εχουν δώσει. Στο web banking της τραπεζας σου θα επιλεξεις απο τις πληρωμές κάπου την επιλογή για πληρωμή με ενιαιο κωδικό (RF) Μαλλον η επιλογη που πας να βάλεις ειναι λανθασμένη όπως αναφέρθηκε παραπάνω.. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2022 από prometheas
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Έχω μιλήσει με ασφαλιστή όσο και με ασφαλιστική και έχω πέσει σε τοίχο. Μου έχουνε αναφέρει όλους τους τρόπους πληρωμής. Το συμβόλαιο είναι παλιό πρόγραμμα και η επιλογή του δεν συμπεριλαμβανεται στην λίστα του web banking της τράπεζας, εχει μόνο συγκεκριμένα προϊόντα της ασφαλιστικής και όχι το δικό μου. Από την σελίδα της ασφαλιστικής υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με καρτα αλλά δεν μπορώ να κάνω την συναλλαγή λόγω του ότι το ασφαλιστρο είναι υψηλότερο από το πλαφόν ηλεκτρονικων συναλλαγών που έχει η κάρτα, έτσι πήγα στην τράπεζα και αιτηθηκα αύξηση του ορίου το οποίο μου λένε θα πάρει κανένα 10ημερο για να εγκριθεί από τα κεντρικά της τράπεζας, εγώ όμως δεν μπορώ να περιμένω τόσο γιατί πρέπει να πληρωθεί. Ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής είναι 20 ψηφία (πέντε τετράδες) και το RF, αυτα δεν τα δέχεται το ebanking της τράπεζας Αττικής γιατι ζητάει 25 ψηφία και εγώ έχω 22. Θα δοκιμάσω αν μπορώ να κάνω κάτι από το ebanking της Eurobank μήπως μεταφερω τα λεφτά και πληρώσω από εκεί.
achilles_g_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Αν μιλάμε για χρεωστική, το ποσό των ηλεκτρονικών συναλλαγών το αλλάζεις στη στιγμή από το web banking
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα