Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, karydis είπε

Μπορεις να αναπτύξεις την θεωρία σου αν θες.. 

το έχω ήδη προτείνει ακριβώς αυτό χωρίς αποτλεσμα δυστυχώς!

από την στιγμή που δεν θέλει και έχει λήξει το συμβόλαιο είναι δικαίωμά του ,

δεν το κατάλαβα με το ζόρι θα του κάνεις κουμάντο στην περιουσία του επειδή δεν θες να ξεβολευτείς .

υπάρχει η λύση της φύλαξης από την μεταφορική είναι η μόνη λύση που σου δίνεται αφού δεν μετακομίζεις στο νέο σπίτι άμεσα ,

αλλά και αυτό δεν το θες ,

η εμμονή σου να περάσει το δικό σου με το έτσι θέλω είναι αυτό που έχει ξενερώσει τον παλιό σου ιδιοκτήτη και δεν θέλει ούτε δεκαπλό ενοίκιο για να μείνεις ακόμα δεκαπέντε μέρες.

σου ανέπτυξα την θεωρία μου .

Επεξ/σία από makis269
  • Like 3
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, makis269 είπε

από την στιγμή που δεν θέλει και έχει λήξει το συμβόλαιο είναι δικαίωμά του ,

δεν το κατάλαβα με το ζόρι θα του κάνεις κουμάντο στην περιουσία του επειδή δεν θες να ξεβολευτείς .

υπάρχει η λύση της φύλαξης από την μεταφορική είναι η μόνη λύση που σου δίνεται αφού δεν μετακομίζεις στο νέο σπίτι άμεσα ,

αλλά και αυτό δεν το θες ,

η εμμονή σου να περάσει το δικό σου με το έτσι θέλω είναι αυτό που έχει ξενερώσει τον παλιό σου ιδιοκτήτη και δεν θέλει ούτε δεκαπλό ενοίκιο για να μείνεις ακόμα δεκαπέντε μέρες.

σου ανέπτυξα την θεωρία μου .

Η θεωρία σου στο οτι κατάλαβες για ποιο λόγο είμαστε τσακωμένοι ειναι αυτό που έγραψες? Η "εμμονη" μου είναι αυτή που σε εκανε να καταλάβεις το τι εχει συμβεί? 

Η λυση της μεταφορικής είναι η απάντηση σου στο ερώτημα μου? αν ναι σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου στο νήμα ήταν καταλυτική!

Δημοσ.

Πολύ απλά θα πληρώσεις όλο τον μήνα και θα φύγεις στις 15.

Δεν πρόκειται να μπει σε δικαστικές ενέργειες για 15 μέρες που τις έχει πληρωθεί x2. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, karydis είπε

Η λυση της μεταφορικής είναι η απάντηση σου στο ερώτημα μου? αν ναι σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου στο νήμα ήταν καταλυτική!

ο ιδιοκτήτης δε μπορεί να σε πετάξει έξω . Χρειάζεται διαδικασία (δυστυχώς) μέχρι να έρθει δικαστικός επιμελητής οπότε προλαβαίνεις .

Επίσης δεν μπορεί και να πετάξει τα πράγματά σου στο δρόμο ,  έχει υποχρέωση να τα κρατήσει για ένα διάστημα (6 μήνες)

Φυσικά δε θα το έκανα ούτε για αστείο αν ήμουν στη θέση σου , μιας και θα αμφέβαλα για την υγιεινή όλων των πραγμάτων

Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα είναι ψυχοφθόρο για τον ιδιοκτήτη και για σένα . Το ποιος φταίει για την κατάσταση το ξέρεις ο ίδιος και η μεταφορική (με αποθήκευση) είναι η μόνη σωστή λύση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...