insoholic Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου On 26/07/2022 at 12:44, kazakosc said: Ξέρει κάποιος να μας πει τι ακριβός είναι αυτό που βάλανε στην κολόνα της ΔΕΗ? Poweline. Θα προσφερουν ιντερνετ μεσω του δικτυου ρευματος που εχουν ηδη 🤣🤣🤣🤣🤣
jkoukos Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 17 ώρες πριν, Karanikolis είπε Τι φάση;; Και εμείς που έχουμε ενεργοποιηθεί ήδη με την προηγούμενη τιμή;; Ααα δεν μαρεσει αυτό.. ελπίζω να μας φτιάξ ουν στην ίδια τιμή 18 λεπτά πριν, Karanikolis είπε Εγώ πήρα τηλ και ζήτησα από τα 500 με 27€ να πάω στο 1gbps με τα 20€ και μου είπαν οκ γίνεται. Και περιμένω να γίνει η αλλαγή 😛 Σε σχετικό ερώτημα γνωστού μου του είπαν ότι όλοι θα γυρίσουν στις νέες τιμές ανάλογα το πακέτο που έχουν. Και αυτός έκανε αίτημα αναβάθμισης στο Gigabit. 1
MaxHeadroom_2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 3 ώρες πριν, dmx13 είπε Ξερει κανενας αν εχουν προβλημα με τη ΔΕΗ οσοι κατεβαζουν torrent? βάλε vpn, nordvpn ultra ή bitdefender total security +vpn 1
Sarandis Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Με πήραν τηλ μόνοι τους πριν λίγο χωρίς να αιτηθώ τίποτα, οτι αλλάζει η τιμή απο 33.50 σε 19.90 😁 3
dmx13 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 7 ώρες πριν, dmx13 είπε Υπαρχει περιπτωση να μου εχουν βαλει ont στο σπιτι, θα σας στειλω το απογευμα φωτο να δειτε. Ξερουμε τι ειναι το μικρο κουτάκι;
Sarandis Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, dmx13 είπε Ξερουμε τι ειναι το μικρο κουτάκι; OTO, optical termination outlet ή αλλιώς πρίζα. 1
Ola150 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου ΜΩΡΗ ΔΕΗ, ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ 500 ΜΕΤΡΑ ΜΑΜΩ ΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ 2
vasilismi35 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Με για μας ρε παιδιά! + ΠΟΙΟ φτινουλες γραμμές εγώ οπότε θα βάλουν τα κουτάκια θα βάλω 100 της 100
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 5 hours ago, insoholic said: Poweline. Θα προσφερουν ιντερνετ μεσω του δικτυου ρευματος που εχουν ηδη 🤣🤣🤣🤣🤣 2.5Gbps και μελλοντικά 10 over powerline? 😛 Κανονικές οπτικές έιναι. 1
lafayetter Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μετά απο πολλά που εχω γράψει για την ΔΕΗ και για την πορεία της αίτηση μου στις 17/02/2025 ακομα άκρη δεν έχει βγει, επίσης με αφορμή της νέες τιμές θα αναφερθώ τι εγινε και δεν εχω ακόμα ΤΙΠΟΤΑ! Ξεκινάμε. 15/02 Κάνω αίτηση online αφού ειδα οτι επιτέλους μετα απο χρόνια εχω διαθεσιμότητα σε ενα και μοναδικό πάροχο, την ΔΕΗ. 16/02 Με καλούν απο τον τηλ κέντρο και μου αποστέλνονται τα δικαιολογητικά προς υπογραφή 17/02 Αποστέλλω τα δικαιολογητικά μεσο email και ολα καλα μεχρι εδω. Στις 25 αν θυμάμαι καλά ...(έχουν περάσει και 4 μήνες🥲) με καλούν οι τεχνικοί της ΔΕΗ για επιθεώρηση. Ολα καλά, καπου στης 04/3 έρχονται κανουν αυτοψία το πρωι κανουν αυτοψία και φευγουν κατευθείαν γιατι ενημερώθηκαν απο τον διαχειριστη οτι δεν εχει γινει συνέλευση στην πολυκατοικία, αλλα δεν ενημερώθηκα απο κανέναν οτι χρειάζεται. Αργότερα καπου 11-12/3 έγινε συνέλευση και 100% ολοι συμφώνησαν να μπει. Δίνω τα στοιχεία του διαχειριστή την επόμενη ήμερα στο τηλ κεντρο για να τον καλέσουν και να προχωρήσει σε εκ νεου ραντεβου για επιθεώρηση απο τους τεχνικούς. Μετα απο εκει ΧΑΟΣ! Ερχόντουσαν μηνύματα οτι η αίτηση σας προχωράει κλπ αν τακτα διαστήματα... περναει ο καιρός ρωτάω τον διαχειριστή τι εγινε με την ΔΕΗ... δεν ειχε καταλάβει με ποιο τρόπο θα στείλει την υπογραφή ηλεκτρονικά ή απο κοντά σε ραντεβού καποιο μπέρδεμα μάλλον με το συνεργείο απο οτι κατάλαβα ... επειδή απουσίαζε το διάστημα 20/03 ο διαχειριστής. Εγω καλούσα μια φορα την εβδομάδα και με τα ποιο συχνα για να μάθω γιατι καθυστερούν οι απαντήσεις τους ηταν ... το κοιτάζουμε... ο διαχειριστής το ενα το αλλο και αλλα που δεν θυμάμαι (ειχα συγχυστεί πολυ τότε και τωρα λίγο)... μετα απο αλλεπάλληλα τηλεφωνα και ειδοποίησης, πάντως δεν ξανά ήρθαν για αυτοψία του χώρου. παίρνω πριν τρις βδομάδες και μου λεει μια κοπέλα ο διαχειριστείς ακύρωσε το τελευταίο ραντεβού και το προηγούμενο, λεω κατι θα έγινε. Πάω ρωτάω λεει ο διαχειριστής εχω στείλει απο 14/04 την υπογραφή σε email τελευταία επικοινωνία με τους τεχνικούς 02/05 που ακυρώθηκε ενω ο διαχειριστής δεν έκανε τιποτα ο άνθρωπος μου το ειπε. Φτάνουμε στο σήμερα... ξανα καλώ εκνευρισμένος και λεω κάποιος με δουλεύει ή η ΔΕΗ ή ο διαχειριστής. Μου κανει ο κυριος στο τηλ κεντρο, η αίτηση σας λογο οτι πέρασε πολύς καιρός ακυρώθηκε αυτόματα!!!! Και δεν με ειδοποιήσατε? δηλαδή αν δεν καλούσα θα περίμενα ακόμα? Μου κάνει ξανα κάντε παλι αίτηση! Φτου απ την αρχή, κανω αίτηση σήμερα ειδοποιώ τον διαχειριστή παλι και του κανω κανε μου μια εξουσιοδότηση να μπω εγω ως υπεύθυνος για την διαδικασία. Και to be continued... Επεξ/σία 11 Ιουνίου από lafayetter
Stamitz Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Παίδες δεν βρίσκω την επιλογή να βάλω σε bridge mode το zte που δινουν. Οι ρυθμίσεις κατω απο το wan ειναι γκριζαρισμένες. Κάποιος που το έχει κάνει?
MaTrOx Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 10 ώρες πριν, Stamitz είπε Παίδες δεν βρίσκω την επιλογή να βάλω σε bridge mode το zte που δινουν. Οι ρυθμίσεις κατω απο το wan ειναι γκριζαρισμένες. Κάποιος που το έχει κάνει? Το router είναι locked. Δεν μπορείς εσύ να το γυρίσεις σε bridge mode, θα πρέπει να στο κάνουν αυτοί. Και γενικά δεν το κάνουν. Επειδή κι εγώ έχω τον δικό μου εξοπλισμό, περιμένω όταν επίσημα διαθέσουν ΟΝΤ ώστε να το ζητήσω. Προς το παρόν DoubleNAT με το δικό μου router στην 10G πόρτα του ZTE.
generalb31 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Στατικη στη δεη χρειαζομαστε οπωσδηποτε απο την αρχη για να τρεχουν ολα σωστα (καμερες,torrents κλπ) ?
MaTrOx Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Αν θέλεις port forward ναι θα χρειαστείς static. Αλλιώς βγαίνεις με CGNAT. Εγώ δεν έχω static, όλα μου το εσωτερικό δίκτυο το έχω προσβάσιμο με cloudflare tunnels, κάμερες, home assistant τα πάντα δουλεύουν ρολόι χωρίς να χρειάζομαι port forward. Torrents κατευαίνουν κανονικά, βάλτε και ένα VPN στο κατεβαστήρι σας για παν ενδεχόμενο. 1
Stamitz Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 ώρα πριν, MaTrOx είπε Το router είναι locked. Δεν μπορείς εσύ να το γυρίσεις σε bridge mode, θα πρέπει να στο κάνουν αυτοί. Και γενικά δεν το κάνουν. Επειδή κι εγώ έχω τον δικό μου εξοπλισμό, περιμένω όταν επίσημα διαθέσουν ΟΝΤ ώστε να το ζητήσω. Προς το παρόν DoubleNAT με το δικό μου router στην 10G πόρτα του ZTE. Τους κάλεσα στην τεχνική υποστήριξη και μου είπαν οτι μπορούν να το κάνουν αλλά εχει παρατηρηθεί packet loss και διάφορα θέματα. Και για να το κάνουν revert θα χρειαστούν 2 μέρες αν χρειαστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα