Προς το περιεχόμενο

Dacia Sandero Stepway LPG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To συγκεκριμένο μοντέλο μου αρέσει εμφανισιακά, και έχει το μεγάλο προσόν της οικονομίας του υγραερίου αλλά με προβληματίζει η μάρκα. Εχει κανείς εμπειρία να μας πεί αν είναι αξιόπιστα και τί παίζει απο after sales υποστήριξη - service κλπ;

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου θυγατρική της Renault είναι η Dacia. Σέρβις κ υποστήριξη στις αντιπροσωπείες Renault - Dacia και σε οποιαδήποτε συνεργείο μιας και οι κινητήρας που φοράνε είναι Renault.

Από αξιοπιστία δεν ξέρω τι παίζει αλλά φανταζομαι ότι με εργοστασιακό υγραέριο ρισκάρεις λιγότερο σε σχέση με το να κάνεις μόνος σου μετατροπή σε υγραέριο ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, bill999r είπε

Φίλε μου θυγατρική της Renault είναι η Dacia. Σέρβις κ υποστήριξη στις αντιπροσωπείες Renault - Dacia και σε οποιαδήποτε συνεργείο μιας και οι κινητήρας που φοράνε είναι Renault.

Από αξιοπιστία δεν ξέρω τι παίζει αλλά φανταζομαι ότι με εργοστασιακό υγραέριο ρισκάρεις λιγότερο σε σχέση με το να κάνεις μόνος σου μετατροπή σε υγραέριο ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο.

Ε ναι, αυτός είναι ο βασικός λόγος που το θέλω. Δεν μου αρέσουν οι μετατροπές. Σκέφτομαι και το Clio LPG αλλά κοστίζει σχεδόν 4 χιλιάρικα επιπλέον με μοναδικες διαφορες ενα λιγο πιο premium εσωτερικό και το σήμα της Renault. 

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να μπεις στην ομάδα

https://web.facebook.com/groups/826986034444910/

(για κάτι τέτοια και μόνο αξίζει κάπως το fb 😛)

ή δες στη δημόσια της dacia με το duster

https://web.facebook.com/groups/449627668923259

εκεί βρήκα τυχαία με αναζήτηση οτι έχει θέμα η τουρμπίνα σε μοντέλα του 2021 (ίδιο μοτέρ φοράνε και με Renault) και κάποια βγάλανε θέμα με αισθητήρα θερμοκρασίας/πίεσης (τους γύριζε σε βενζίνη)

Προσωπικά αν απαραίτητα έπρεπε να πάρω καινούριο αμάξι (δε θα έπαιρνα ποτέ σήμερα με τέτοιες τιμές) , 99,9% στο συγκεκριμένο θα κατέληγα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, korakios είπε

Θα σου πρότεινα να μπεις στην ομάδα

https://web.facebook.com/groups/826986034444910/

(για κάτι τέτοια και μόνο αξίζει κάπως το fb 😛)

ή δες στη δημόσια της dacia με το duster

https://web.facebook.com/groups/449627668923259

εκεί βρήκα τυχαία με αναζήτηση οτι έχει θέμα η τουρμπίνα σε μοντέλα του 2021 (ίδιο μοτέρ φοράνε και με Renault) και κάποια βγάλανε θέμα με αισθητήρα θερμοκρασίας/πίεσης (τους γύριζε σε βενζίνη)

Προσωπικά αν απαραίτητα έπρεπε να πάρω καινούριο αμάξι (δε θα έπαιρνα ποτέ σήμερα με τέτοιες τιμές) , 99,9% στο συγκεκριμένο θα κατέληγα

Είναι πραγματικά ληστεία οι τιμές των καινούργιων τώρα, αν σκεφτείς οτι το συγκεκριμένο αμάξι πριν απο 3 χρόνια το ειχε πάρει φίλος 14 χιλιάρικα και τώρα εχει φτάσει τα 17500. Το θέμα ομως είναι οτι έχουν τσιμπήσει και τα μεταχειρισμένα. Δεν αξίζει να δώσεις 12-13 χιλιάρικα και να μην έχεις εγγύηση και να ζείς με το αγχος μηπως βγάλει ακριβο προβλημα, γιατι τα περισσότερα ειναι ταλαιπωρημένα με γυρισμένα χιλιόμετρα και ένας θέος ξέρει τι άλλα προβληματα που τα εχουν διορθώσει πρόχειρα και βγαίνουν μετά.  

Επεξ/σία από fragma
  • Like 4
Δημοσ.

Αυτό που συμβαίνει με τις τιμές των καινούργιων, νομίζω ότι δυστυχώς δεν θα ξαναδούμε τις τιμές των προηγουμένων 4+ χρόνων. Αυτές θα είναι από εδώ και πέρα, άρα η όποια σύγκριση με το παρελθόν για την αποτροπή αγοράς καινούργιου αυτοκινήτου είναι άσκοπη θεωρώ.

Συμφωνώ ότι 12-13 χιλιάρικα για ένα μεταχειρισμένο χωρίς εγγυήσεις κλπ είναι κρίμα να τα δώσεις. Ή κάνεις λίγη υπομονή και αγοράζεις σε λίγο καιρό ένα καινούργιο ή βάζεις δόσεις αυτά που σου λείπουν αν το θες άμεσα.

Στο θέμα του Dacia, μου αρέσει κι εμένα πολύ εμφανισιακά και ήμουν ένα βήμα πριν πάω να το δοκιμάσω και να το δω πιο σοβαρά. Αυτό που με κράτησε ήταν ο φόβος για την ποιότητα των υλικών και ίσως μηχανικά δεν αισθανόμουν την σιγουριά που ήθελα. Με κανένα δεν αισθάνεσαι σιγουριά εδώ που τα λέμε, αλλά λίγο περισσότερο με την Dacia. Βέβαια υπάρχει και η εγγύηση φυσικά...

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, fragma είπε

To συγκεκριμένο μοντέλο μου αρέσει εμφανισιακά, και έχει το μεγάλο προσόν της οικονομίας του υγραερίου αλλά με προβληματίζει η μάρκα. Εχει κανείς εμπειρία να μας πεί αν είναι αξιόπιστα και τί παίζει απο after sales υποστήριξη - service κλπ;

Το είχα παραγγείλει αρχές Απριλίου και από παράδοση Αύγουστο φτάσαμε στο νέο έτος και χωρίς να ξέρουμε το πότε. Τελικά ακύρωσα και παρήγγειλα το kamiq φυσικό αέριο, θα μου έρθει την επόμενη εβδομάδα. Όμορφο αυτοκίνητο, αλλά μεγάλη η αναμονή όπως και σε όλα, εκτός καμιάς εξαίρεσης. Αν βιάζεσαι και μπορείς αν δώσεις παραπάνω κοίτα και για skoda, αν όχι τότε κάνε την παραγγελία σου και περίμενε.

• Like 3
Δημοσ.
Spoiler
4 ώρες πριν, kaktos77 είπε

Το είχα παραγγείλει αρχές Απριλίου και από παράδοση Αύγουστο φτάσαμε στο νέο έτος και χωρίς να ξέρουμε το πότε. Τελικά ακύρωσα και παρήγγειλα το kamiq φυσικό αέριο, θα μου έρθει την επόμενη εβδομάδα. Όμορφο αυτοκίνητο, αλλά μεγάλη η αναμονή όπως και σε όλα, εκτός καμιάς εξαίρεσης. Αν βιάζεσαι και μπορείς αν δώσεις παραπάνω κοίτα και για skoda, αν όχι τότε κάνε την παραγγελία σου και περίμενε.

έλα στο fb group τη δημόσια και ιδιωτική ομάδα (με φωτό :) )

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, korakios είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

έλα στο fb group τη δημόσια και ιδιωτική ομάδα (με φωτό :) )

Ακόμα δεν ηρθε λέμε αφού 😂😂😂

13 ώρες πριν, kaktos77 είπε

Τελικά ακύρωσα και παρήγγειλα το kamiq φυσικό αέριο, θα μου έρθει την επόμενη εβδομάδα. 

Τιμιότατη επιλογή, με (Υ)γειά, να το χαρείτε, καλοτάξιδο! 

(Η έγκριση για την ιδιωτική ομάδα αργεί λιγάκι 😉

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κανένα από τα 900αρια Turbo δεν αξίζει. 

Ούτε καν τα 1.2 γιατί έχουν 3 κυλίνδρους μόνο και βγάζουν θέματα συνέχεια. 

Ψάχνω αυτοκίνητο ήδη 1 μήνα και κάτι. 

Αναγκαστικά θα πας σε συμβατικό 1.4 η πετρέλαιο που εκεί το euro 6 έχει το 

Adblue το οποίο εάν χαλάσει θες 1.000!!! 

Οπότε πιστεύω οι περισσότεροι θα το γυρίσουν σε γερμανική τεχνολογία tsi 1.4 και είσαι ήρεμος. 

• Confused 2
Δημοσ.
48 minutes ago, Boubis1411 said:

Κανένα από τα 900αρια Turbo δεν αξίζει. 

Ούτε καν τα 1.2 γιατί έχουν 3 κυλίνδρους μόνο και βγάζουν θέματα συνέχεια. 

Τι θέματα βγάζουν? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NickTG είπε

Τι θέματα βγάζουν? 

Κουράζονται και καίνε τουρμπίνα μου είπαν όλοι. 

Άμα δεις τις πωλήσεις στo car το 60% πουλάει τέτοια μηχανάκια. 

3 κυλίνδρους μακριά εμένα μου είπαν ολοι. 

Εσύ τώρα αν έχεις διαφορετικά στοιχεία πες μας. 

Δημοσ.
4 minutes ago, Boubis1411 said:

Κουράζονται και καίνε τουρμπίνα μου είπαν όλοι. 

Άμα δεις τις πωλήσεις στo car το 60% πουλάει τέτοια μηχανάκια. 

3 κυλίνδρους μακριά εμένα μου είπαν ολοι. 

Εσύ τώρα αν έχεις διαφορετικά στοιχεία πες μας. 

Ποιοι είναι αυτοί οι όλοι? 

Όταν βάλεις τα δικά σου στοιχεία θα ψάξω και εγώ για τα δικά μου. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...