SabotazNic Δημοσ. Δευτέρα στις 12:04 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:04 πμ Οι τελευταιες συλλεκτικες, ισως απο sm2 και μετα, υπηρξαν διαθεσιμες και με κοστος μεχρι και 120-140 ευρω. Αλλα....ρισκο το οποιο εσυ το αποφασιζεις. Για εμενα δεν αξιζει σε αυτην την τιμη. Αν την βρω στα 150, θα την τσιμπησω
7nisiotis Δημοσ. Τρίτη στις 05:09 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:09 πμ On 01/10/2025 at 14:41, gherudos said: Όποιος δει τίποτα για Resident Evil Requiem (PS5) preorder να μας ενημερώσει! Στις 29 ανοίγουν.
Vasilis 07 Δημοσ. χθες στις 12:57 μμ Δημοσ. χθες στις 12:57 μμ Έχει κανείς ενημέρωση για αποστολή DualSense PS5 God of War 20th ?
SabotazNic Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 8 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Έχει κανείς ενημέρωση για αποστολή DualSense PS5 God of War 20th ? Μου στάλθηκε από Γερμανό σήμερα
Westcoast Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Διαθέσιμο για παραγγελία στο πλαισιο τα Console Covers του Ghost of Yotei για PS5 Pro https://www.plaisio.gr/gaming-zone/aksesouar-gia-konsoles/sony-playstation-5-pro-cover-ghost-of-yotei-limited-edition_4954521 Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από Westcoast 1
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 8 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 hour ago, Westcoast said: Διαθέσιμο για παραγγελία στο πλαισιο τα Console Covers του Ghost of Yotei για PS5 Pro https://www.plaisio.gr/gaming-zone/aksesouar-gia-konsoles/sony-playstation-5-pro-cover-ghost-of-yotei-limited-edition_4954521 Γιατί τόσο φθηνά; Μήπως είναι μαϊμού; 🐒 1
Charismo Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 4 minutes ago, Malthador said: Γιατί τόσο φθηνά; Μήπως είναι μαϊμού; 🐒 Γελάμε, αλλά με τόσο scalping που παίζει έχουμε ξεχάσει τις retail τιμές στο χώρο των video games. Εγώ είχα αγοράσει 65 ευρώ τα covers του Spiderman πριν μερικά χρόνια και σε μερικές εβδομάδες τα έβρισκα 120 ακόμα και στο Skroutz. Έφτασα σε σημείο να αναρωτιέμαι τελικά πόσο τα αγόρασα εγώ.
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 8 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 8 ώρες 3 minutes ago, Charismo said: Γελάμε, αλλά με τόσο scalping που παίζει έχουμε ξεχάσει τις retail τιμές στο χώρο των video games. Εγώ είχα αγοράσει 65 ευρώ τα covers του Spiderman πριν μερικά χρόνια και σε μερικές εβδομάδες τα έβρισκα 120 ακόμα και στο Skroutz. Έφτασα σε σημείο να αναρωτιέμαι τελικά πόσο τα αγόρασα εγώ. Ρε τι 65 ευρώ για 4 κομμάτια πλαστικό; Πάρτε εκεί πέρα ένα gamepad επιπλέον καλύτερα και αφήστε το με τα άσπρα, δεν πειράζει. Ή αγοράστε από Κίνα 30 covers με αυτά τα λεφτά, να αλλάζετε κάθε μέρα του μήνα.
Charismo Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 2 minutes ago, Malthador said: Ρε τι 65 ευρώ για 4 κομμάτια πλαστικό; Πάρτε εκεί πέρα ένα gamepad επιπλέον καλύτερα και αφήστε το με τα άσπρα, δεν πειράζει. Ή αγοράστε από Κίνα 30 covers με αυτά τα λεφτά, να αλλάζετε κάθε μέρα του μήνα. Όχι 4 κομμάτια, 2 ήταν γιατί ήταν στη release έκδοση του PS5. Και gamepads καμία δεκαριά έχω, οπότε δεν μένουν παραπονεμένα κι εκείνα. 😆 1
CarbonFibre Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Ε πως νομίζετε είναι η πιο επιτυχημένη κονσόλα της sony σε έσοδα το ps5; Πουλώντας πλαστικά των 10 ευρώ 65.😁 Μια χαρά θα μείνω με τα λευκά καπάκια! 😁 Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από CarbonFibre
SabotazNic Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 ώρες πριν, Malthador είπε Ρε τι 65 ευρώ για 4 κομμάτια πλαστικό; Πάρτε εκεί πέρα ένα gamepad επιπλέον καλύτερα και αφήστε το με τα άσπρα, δεν πειράζει. Ή αγοράστε από Κίνα 30 covers με αυτά τα λεφτά, να αλλάζετε κάθε μέρα του μήνα. Ναι αλλά δεν έρχεται με κουτί playstation 💅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα