Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manos_777 είπε

τι έγινε με yotei ρε παιδιά;; έχει μείνει καμία collectors edition;;

Και στο sony center ακόμα το έχουν για preorder. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που το είχα κοιτάξει το είχαν και στο πλαίσιο. Μου έκανε εντύπωση που δεν είχε εξαφανιστεί σχεδόν αμέσως. 

https://sonycenters.gr/playstation/paixnidia/ps5/sony-ghost-of-yotei-collectors-edition-ps5/ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gherudos είπε

Όποιος δει τίποτα για Resident Evil Requiem (PS5) preorder να μας ενημερώσει!

Διάβασα σε συνέντευξη ότι Οκτώβριο-Νοέμβριο θα ανοίξουν.  Έχουν αργήσει αρκετά σε σχέση με το παρελθόν.

Δεν μπορούν να τις βγάλουν πριν αποκαλυφθεί ένας "αναμενόμενος" χαρακτήρας που λογικά θα είναι στο εξώφυλλο. ;) 

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Ασύρματο Χειριστήριο SONY DualSense PS5 God of War 20th Anniversary Limited Edition - ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Έκανε την εμφανισή του εδώ το συλλεκτικό του God of War

SabotazNic ακούει 😄

Done

4 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Ήρθε και αυτό.

Μόνο εγώ το πήρα; 😂

uDlHYVi.jpeg

Μάλλον. Η έλλειψη steelbook για εμένα μεγάλο μείον. Άσε που βλέπω σε συλλεκτικές να υπάρχει στοκ και να τα σκοτώνουν κάποιους μήνες μετά.. Μόνο χειριστήριο πήρα. Και τώρα περιμένω GoW και Astro Bot 

20251002_195904(1).jpg

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα αγοράς της μαύρης κονσόλας ή του χειριστηρίου από το Ghost of Yotei απο Ελλαδα;

Επίσης πουλάνε πουθενά τα plates? 

Επεξ/σία από ziggywas
Δημοσ.
6 hours ago, ziggywas said:

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα αγοράς της μαύρης κονσόλας ή του χειριστηρίου από το Ghost of Yotei απο Ελλαδα;

Επίσης πουλάνε πουθενά τα plates? 

Οι μαύρες εκδόσεις κυκλοφόρησαν μόνο στην Ιαπωνία και στο playstation direct, που δεν στέλνει στην Ελλάδα. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Ήρθε και αυτό.

Μόνο εγώ το πήρα; 😂

uDlHYVi.jpeg

Το τσιμλησα και εγώ αλλά θα περιμένω να πέσει η τιμή για physical και έδωσα το κωδικό. Δεν βιάζομαι να το παίξω. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...