manos_777 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου τι έγινε με yotei ρε παιδιά;; έχει μείνει καμία collectors edition;;
CarbonFibre Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, manos_777 είπε τι έγινε με yotei ρε παιδιά;; έχει μείνει καμία collectors edition;; https://www.you.gr/gaming/video-games/ola-ta-video-games/ps5-ghost-of-yotei-collector-s-edition?query=yotei
Grim Ripper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, manos_777 είπε τι έγινε με yotei ρε παιδιά;; έχει μείνει καμία collectors edition;; Και στο sony center ακόμα το έχουν για preorder. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που το είχα κοιτάξει το είχαν και στο πλαίσιο. Μου έκανε εντύπωση που δεν είχε εξαφανιστεί σχεδόν αμέσως. https://sonycenters.gr/playstation/paixnidia/ps5/sony-ghost-of-yotei-collectors-edition-ps5/
gherudos Δημοσ. Τετάρτη στις 02:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:41 μμ Όποιος δει τίποτα για Resident Evil Requiem (PS5) preorder να μας ενημερώσει!
SabotazNic Δημοσ. Τετάρτη στις 05:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:10 μμ Αυτά από χθες και νωρίτερα σήμερα ήρθε μήνυμα για επεξεργασία παραγγελίας για του ghost of yotei. 6
CarbonFibre Δημοσ. Τετάρτη στις 05:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:30 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gherudos είπε Όποιος δει τίποτα για Resident Evil Requiem (PS5) preorder να μας ενημερώσει! Διάβασα σε συνέντευξη ότι Οκτώβριο-Νοέμβριο θα ανοίξουν. Έχουν αργήσει αρκετά σε σχέση με το παρελθόν. Δεν μπορούν να τις βγάλουν πριν αποκαλυφθεί ένας "αναμενόμενος" χαρακτήρας που λογικά θα είναι στο εξώφυλλο. Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:30 μμ από CarbonFibre
Vasilis 07 Δημοσ. Σάββατο στις 12:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:26 μμ Ασύρματο Χειριστήριο SONY DualSense PS5 God of War 20th Anniversary Limited Edition - ΓΕΡΜΑΝΟΣ Έκανε την εμφανισή του εδώ το συλλεκτικό του God of War SabotazNic ακούει 😄 1
Grim Ripper Δημοσ. Σάββατο στις 12:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:29 μμ Ήρθε και αυτό. Μόνο εγώ το πήρα; 😂 3
SabotazNic Δημοσ. Σάββατο στις 12:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:35 μμ 7 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Ασύρματο Χειριστήριο SONY DualSense PS5 God of War 20th Anniversary Limited Edition - ΓΕΡΜΑΝΟΣ Έκανε την εμφανισή του εδώ το συλλεκτικό του God of War SabotazNic ακούει 😄 Done 4 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Ήρθε και αυτό. Μόνο εγώ το πήρα; 😂 Μάλλον. Η έλλειψη steelbook για εμένα μεγάλο μείον. Άσε που βλέπω σε συλλεκτικές να υπάρχει στοκ και να τα σκοτώνουν κάποιους μήνες μετά.. Μόνο χειριστήριο πήρα. Και τώρα περιμένω GoW και Astro Bot 3
ziggywas Δημοσ. Σάββατο στις 11:43 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:43 μμ (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα αγοράς της μαύρης κονσόλας ή του χειριστηρίου από το Ghost of Yotei απο Ελλαδα; Επίσης πουλάνε πουθενά τα plates? Επεξ/σία Σάββατο στις 11:43 μμ από ziggywas
pictorino Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες 6 hours ago, ziggywas said: Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα αγοράς της μαύρης κονσόλας ή του χειριστηρίου από το Ghost of Yotei απο Ελλαδα; Επίσης πουλάνε πουθενά τα plates? Οι μαύρες εκδόσεις κυκλοφόρησαν μόνο στην Ιαπωνία και στο playstation direct, που δεν στέλνει στην Ελλάδα.
ison Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 22 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Ήρθε και αυτό. Μόνο εγώ το πήρα; 😂 Το τσιμλησα και εγώ αλλά θα περιμένω να πέσει η τιμή για physical και έδωσα το κωδικό. Δεν βιάζομαι να το παίξω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα