Westcoast Δημοσ. Τρίτη στις 08:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:22 μμ (επεξεργασμένο) Στις 4/10/2025 στις 11:43 ΜΜ, ziggywas είπε Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα αγοράς της μαύρης κονσόλας ή του χειριστηρίου από το Ghost of Yotei απο Ελλαδα; Επίσης πουλάνε πουθενά τα plates? Σχετικά με τα console covers είχανε έρθει για προπαραγγελία σε Κωτσόβολο και Public αλλά εξαντλήθηκαν γρήγορα. Μόνο από το Playstation Direct υπάρχουν ακόμα σε stock συγκεκριμένα για το PS5 Slim γιατί για το PS5 Pro εξαντλήθηκαν. Αλλά δεν στέλνει Ελλάδα το Playstation Direct Τώρα μόνο από το Ebay μπορείς να τα αγοράσεις αλλά σε ακριβότερη τιμή. Στις 6/10/2025 στις 12:19 ΜΜ, ManLag είπε Μόλις επικοινώνησα μαζί τους και μου έγραψαν ότι η διαθεσιμότητα των προιοντων ξεκίνησε και τις εξυπηρετούν με σειρά προτεραιότητας. Άντε να δούμε. Πόσοι παλαβοί σαν εμάς έδωσαν 65 ευρώ για 4 πλαστικά??? Από σήμερα άλλαξε η κατάσταση της προπαραγγελίας μου από τον Κωτσόβολο για τα console covers του Ghost of Yotei (PS5 Slim) Σε προετοιμασία Θα παραλάβεις έως 13/10/2025 Η παραγγελία σου είναι προγραμματισμένη να παραδοθεί 08/10/2025 σε συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Εκείνη τη μέρα θα σου στείλουμε μέσω SMS το voucher της αποστολής. Εσύ πότε θα παραλάβεις; Επεξ/σία Τρίτη στις 08:35 μμ από Westcoast
ManLag Δημοσ. Τρίτη στις 11:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:30 μμ Δυστυχώς τίποτα ακόμη, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα προχωρήσει η δουλειά μετά το μήνυμα σου. Για να δούμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα