Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ,

έχω κάνει από Μάιο την υποβολή φορολογικής δήλωσης. Μπορώ να πληρώσω εφάπαξ το ποσό τέλη Αυγούστου ; Θα υπάρχει και το 3% έκπτωση;

Παρακαλώ μόνο αν γνωρίζει κάποιος.

Δημοσ.

θα περιμενεις απαντηση απο το υπουργειο τοτε...γιατι δεν βγαλανε εως τωρα τουλαχιστον, διευκρινιστικη για το θεμα, προσωπικα θεωρω πως οχι

Δημοσ.

Όπως ήδη αναφέρθηκε δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν αυτό το 3% θα αφορά και τον Αύγουστο.

Από εκεί και πέρα δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω ποια λογική έχει το να μην δίνει το κράτος ένα κίνητρο (σοβαρό) για την εφάπαξ πληρωμή των οφειλών. Δηλαδή προτιμάνε να τα πάρουν σε 5-10-15 δόσεις, με ότι ρίσκα μπορεί να έχει αυτό αφού οι δυνατότητες του κόσμου δεν είναι σταθερές, από το να κάνουν μία καλή έκπτωση και να τα πάρουν τώρα.

Προσωπικά αν και θα προτιμούσα να πλήρωνα πχ τον ενφια τώρα και να ξεμπερδεύω, από το να έχω κάθε μήνα μία δόση, δεν το κάνω έτσι για το γαμώτο (θα μου πει φυσικά κάποιος "και τι κερδίζεις έτσι;" ;))

Δημοσ.

Άρα απ' ότι κατάλαβα :

1. μπορώ να πληρώσω εφάπαξ τέλος Άυγούστου και ας υπέβαλα την δήλωση τον Μάιο,

2. περιμένουμε το υπουργείο να πάρει απόφαση αν θα ισχύει το 3%.

Ευχαριστώ κύριοι.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, OldBoyPeri είπε

Άρα απ' ότι κατάλαβα :

1. μπορώ να πληρώσω εφάπαξ τέλος Άυγούστου και ας υπέβαλα την δήλωση τον Μάιο,

2. περιμένουμε το υπουργείο να πάρει απόφαση αν θα ισχύει το 3%.

Ευχαριστώ κύριοι.

Για 29 Ιουλίου, ισχύει.

Για τον Αύγουστο δεν έχουν πει ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον αύριο θα ανακοινώσουν την παράταση την έκπτωσης και για Αύγουστο.

Μια επιπλέον εναλλακτική πάντως αν ο φόρος είναι "σεβαστός" ακόμα και με έκπτωση, να πληρωθεί εφάπαξ με  πιστωτική σε 12 άτοκες δόσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σταϊκούρας χτες στο ΣΚΑΙ: «Πρέπει να νομοθετήσουμε για την παράταση έως την Πέμπτη, ημέρα που κλείνει η Βουλή. 'Αρα, έχουμε τρεις ημέρες για να το αξιολογήσουμε».

Αν δώσουν καλώς... αν δε δώσουν, πληρώνουμε τη Παρασκευή.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

Παλιότερα πάντως ήταν μεγαλύτερο το ποσοστό έκπτωσης σε εφάπαξ πληρωμή. Θυμάμαι ένα βαρβατο χρεωστικό που μου είχε έρθει κοντά στις 2 χιλιάδες τα έδωσα όλα μαζί και είχα γλιτώσει αρκετά έτσι θολά που τα θυμάμαι. 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

Παλιότερα πάντως ήταν μεγαλύτερο το ποσοστό έκπτωσης σε εφάπαξ πληρωμή. Θυμάμαι ένα βαρβατο χρεωστικό που μου είχε έρθει κοντά στις 2 χιλιάδες τα έδωσα όλα μαζί και είχα γλιτώσει αρκετά έτσι θολά που τα θυμάμαι. 

Το 2012 νομίζω...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...