Προς το περιεχόμενο

Το PlayStation VR2 θα προσφέρει λειτουργίες Livestreaming και Cinematic Mode

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

24 λεπτά πριν, Artman13 είπε

Ναι αμέ, έκανα edit το πρώτο μήνυμα δεν είχα δει την απάντηση σου. Για να συνοψίσω και την γνώμη μου , εγώ έχω Quest2 απο τον 2ο μήνα που βγήκε όταν δεν σου δίνει πλήρως μεταβλητό IPD setting σου πετάει τους "τραυματικούς" Fresnel lenses (όπως και οι περισσότεροι) και με χαμηλό refresh rate δεν περιμένεις να μην έχεις motion sickness. Ως ένα σημείο θα το συνηθίσεις πχ Gorilla Tag δεν με πιάνει καθόλου σε κάποια άλλα σε πιάνει περίπου στην 1 ώρα σε κάποια άλλα όμως στα πρώτα λεπτά. Εδώ έχουν βγάλει επίσημα updates στο Swarm που αναφέρονται στην βελτίωση του motion sickness. Και το μεγαλύτερο "έγκλημα" η μία οθόνη στο Quest 2 που σπάει σε 2 με τους φακούς αντί για μία για κάθε μάτι και μάλιστα δεν είναι καν OLED.

Άλλο το να βελτιωθεί όμως και άλλο το να λυθεί. Να λυθεί δεν υπάρχει περίπτωση λόγω αυτών που προενέφερα. Οι βελτιώσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες αλλά δεν έχω ελπίδες να παίξω ποτέ διαδραστικό τουλάχιστον παιχνίδι.. Λίγο phasmophobia που παίζω αραιά και που στο quest 2 είμαι off στα πρώτα 10 λεπτά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...