Lanike71 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Ακόμα και τις καλύτερες ιδέες να έχουν, όταν οι πελάτες είναι "σφιχτοί", τότε υπάρχει θέμα.
Eloy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 28 λεπτά πριν, nan78 είπε Δες καλυτερα τι ειπε. Δεν ειπε "δεν ξερουν τι κανουν", αλλα "δεν ξερουν πως το κανουν". Εχει σημαντικη διαφορα... Σωστός... 1
toylis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, Bakxos είπε O CEO ζήτησε τις ιδέες από τους εργαζόμενους. Δηλαδή αυτός γιατί πληρώνεται για να λέει μόνο πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοι, πιο λειτουργικοί πιο δραστήριοι. Γενικά πληρώνεται για να κάνει διαπιστώσεις. Όπως συμβαίνει τελευταία με όλους τους top line manager. Αυτοι μονο θα παίρνουν τους παχυλούς μισθούς. Ζούμε μια στρεβλωση νομιζω οχι, δεν καταλαβες.. αυτος ρωταει και ζηταει να γινουν οι εργαζομενοι πιο παραγωγικοι και μαλιστα τους ζηταει ιδεες, γιατι αν δεν γινουν η λυση η γνωστη ειναι μια για τους CEO, απλα να απολυουν κοσμο.. αλλα σε μια google κολοσο δεν μπορεις να εχεις το παραγοντα φοβο στην μεση, αυτο το κλασικο θα χασεις την δουλεια σου, γιατι σου λεει τοσα κερδη εχει η google.. απλα το καπιταλιστικο μοτιβο για μεγιστοποιηση των κερδων ασχετως απο τις κοινωνικες επιπτωσεις εχει παντου αντικρυσμα ακομα και αν λεγεσαι google. ετσι 2
mariosCS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, Mesqal είπε Ευκαιρία για την G τώρα να γίνει αυτοδιαχειριζόμενη. Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Google
Bakxos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Chape είπε Συνήθως μια καλή ιδέα συνοδεύεται και από ένα καλό Bonus σε κάποιες εταιρίες μπορώ να πω πάρα πολύ καλό Bonus. Τώρα συγκρίνει την Google με την εταιρια που δουλεύεις εσύ στην Ελλάδα των capital controls?😂 Να το θέσω απλά με ένα παράδειγμα από την εταιρία που δουλεύω εγώ που όπως είπα είναι μεγάλη (από τις μεγαλύτερες στην Γερμανία) αλλά και πάλι μια τρίχα από τα μεζεα της Google. Ο Manager μου έχει και αυτός Manager ο οποίος έχει άλλους 3 Manager πάνω από αυτον οι οποίοι έχουν και αυτοί άλλον Manager και πάει λέγοντας. Ε λοιπόν εκτός από τον δικό μου Manager κανένας άλλος δεν ξέρει ακριβώς πως κάνουμε ότι κάνουμε όλοι οι άλλοι βλέπουν νούμερα μόνο. Αυτή είναι η δουλειά τους. Όχι φίλε μου διαφωνώ δεν είναι αυτοί μόνο η δουλειά τους μπορεί να είναι η βασική δουλειά τους αλλά θα πρέπει να ξέρουν τα βασικά. Πχ πως έρχονται τα νούμερα όχι λεπτομέρεια αλλά θα πρέπει να ξέρουν πέντε πράγματα. Θα πρέπει να ξέρουν τι κάνουν τα τμήματα τους. Διαφορετικά δεν μπορούν να καταλάβουν πολλά πράγματα. Και χαίρομαι γιατί στην εταιρεία που δουλεύω ακόμα και ο ceo πολλες φορές μοιράζεται την καθημερινότητα μαζί μας. Τσπ είναι μεγάλες συζητήσεις αλλά εμένα προσωπικά με ενοχλεί όταν διοικουμαι από άτομα που δεν εμπνέουν και όταν έρθει η στραβή ρίχνουν την ευθύνη στους άλλους. Και επειδή τώρα όλοι βλέπουν ότι μάλλον τα πράγματα δεν πάνε καλά ετοιμάζουν την κατάσταση 3
Chape Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Eloy είπε Μα αν οι απο πάνω δεν ξέρουν τι κάνουν οι απο κάτω, πως μπορούν να απαιτήσουν κάποια νούμερα ? Πως ξέρουν τι είναι εφικτό και τι ανέφικτο ? Πρέπει να είναι σχετικοί με το αντικείμενο οπωσδήποτε... --- "...Ενας πρώην εργαζόμενος της Google εξηγεί τι προσέφερε σε αυτόν η ύπαρξη δωρεάν μπουφέ στα γραφεία της εταιρείας: «Με βοηθάει να οικοδομώ σχέσεις με τους συναδέλφους μου». " Ναι ο φραγκοφονιάς.... Μάλλον παραγνωρίστηκαν τελικά μεταξύ τους... Όλοι ξέρουν τι κάνουν οι από κάτω. Το πως το κάνουν δεν το ξέρουν και δεν τους ενδιαφέρει. Όχι δεν πρέπει να είναι οπωσδήποτε σχετικοί με το αντικείμενο είναι τελείως λάθος η άποψη αυτή. Ο δικός μου Manager φυσικά και είναι σχετικός με το αντικείμενο που ασχολείται η ομάδα του (συνήθως είναι κάποιος που έχει χρόνια στην εταιρία σε αυτόν τον τομέα και κάποια στιγμή η εταιρία τον έστειλε ξανά "σχολείο" για να μάθει ότι άλλο χρειάζεται ένας Team Leader) ΑΛΛΆ ο Manager του Manager και πάει λέγοντας δεν χρειάζεται να γνωρίζει πως κάνουμε το κάθε τι. Η δουλειά του είναι άλλη. 20 λεπτά πριν, Bakxos είπε Όχι φίλε μου διαφωνώ δεν είναι αυτοί μόνο η δουλειά τους μπορεί να είναι η βασική δουλειά τους αλλά θα πρέπει να ξέρουν τα βασικά. Πχ πως έρχονται τα νούμερα όχι λεπτομέρεια αλλά θα πρέπει να ξέρουν πέντε πράγματα. Θα πρέπει να ξέρουν τι κάνουν τα τμήματα τους. Διαφορετικά δεν μπορούν να καταλάβουν πολλά πράγματα. Και χαίρομαι γιατί στην εταιρεία που δουλεύω ακόμα και ο ceo πολλες φορές μοιράζεται την καθημερινότητα μαζί μας. Τσπ είναι μεγάλες συζητήσεις αλλά εμένα προσωπικά με ενοχλεί όταν διοικουμαι από άτομα που δεν εμπνέουν και όταν έρθει η στραβή ρίχνουν την ευθύνη στους άλλους. Και επειδή τώρα όλοι βλέπουν ότι μάλλον τα πράγματα δεν πάνε καλά ετοιμάζουν την κατάσταση Διάβασε αυτό που έγραψα στον από πάνω. Η εταιρία που δουλεύω έχει παραπάνω 95 χιλιάδες άτομα προσωπικό και κατασκευάζει πάνω από 5 χιλιάδες διαφορετικά προϊόντα ως και αυτοποιημενες γραμμές παραγωγής για άλλες εταιρίες. Αλίμονο αν ο CEO τις εταιρίας έπρεπε να είναι γνωστής των πάντων....
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, jimarass26 είπε Απλά πάντα να δουλεύετε και να αφιερώνετε τη δημιουργικότητά σας μόνο σε ανθρώπους που σας πάνε μπροστά, στα λεφτά ή στη γνώση. Εγώ αντιπροτείνω στο παραπάνω το εξής: Σε ότι κάνουμε, να προσπαθούμε να το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Και συνεχώς να εξελισσόμαστε και να μήν επαναπαυόμαστε. Και έτσι θα αρχίσουν να δημιουργούνται ευκαιρίες στη ζωή για κάτι καλύτερο. Ακόμα και αν εργάζεσαι κάπου που δεν σου αρέσει για τον οποιοδήποτε λόγο, να προσπαθείς να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η δουλειά σου είναι πιθανό κάποια στιγμή να γίνει αντιληπτή από κάποιον άλλο που να σου προσφέρει κάτι καλύτερο.
apatsi00 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, Eloy είπε "...η εταιρεία προσπαθεί να μειώσει τις εντάσεις μεταξύ εργαζομένων και στελεχών μετά την ετήσια έρευνα "Googlegeist" που έδειξε ότι οι εργαζόμενοι έδωσαν στην εταιρεία ιδιαίτερα κακούς βαθμούς για τις αμοιβές, τις προαγωγές και την εκτέλεση του πλάνου της..." LOL !!! Για να μην ξεχνιόμαστε... Ετσι ? 2015... Γιατί όλοι θέλουν να δουλέψουν στην Google Τι είναι αυτό, και δεν μιλάμε για τα λεφτά, που κάνει τους εργαζόμενους να μην θέλουν να επιστρέψουν σπίτι τους! " https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/1912033/giati-oli-theloune-na-doulepsoun-stin-google Ο τεχνολογικός γίγαντας που ακούει στο όνομα Google βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο και αποτελεί πόλο έλξης για τα ταλέντα αλλά και για χιλιάδες ακόμη ανθρώπους που ψάχνουν δουλειά. Με λίγα λόγια όλοι θέλουν να δουλέψουν στη Google και οι λόγοι είναι πολλοί… Άλλωστε το αμερικανικό περιοδικό Fortune που δημοσιεύει κάθε χρόνο τον κατάλογο με τις 100 καλύτερες αμερικανικές εταιρείες φροντίζει να έχει στην κορυφή την Google. Μάλιστα ορισμένοι εργαζόμενοι της δηλώνουν ότι ενδεχομένως σε λίγο καιρό να μην θέλουν να γυρνούν τα βράδια στο σπίτι! Η Google αποτελεί την καλύτερη υπόθεση εργασίας αναφορικά με ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον. Η εταιρεία έχει κάνει εκατομμύρια άτομα απ’ όλο τον κόσμο να θέλουν να δουλέψουν εκεί. Φέτος ο κολοσσός αναδείχτηκε για έκτη φορά στην κορυφή της λίστας με την εταιρεία που θέλουν όλοι να εργαστούν και παρέχει στους περίπου 45.000 εργαζομένους του προνόμια όπως δωρεάν γκουρμέ φαγητό όλη μέρα για όλα τα γεύματα της ημέρας, δωρεάν γυμναστήρια, δωρεάν μασάζ, γενναιόδωρη άδεια μητρότητας, μπόνους και σειρά ακόμη παροχών. Άλλωστε εκτός των 100.000 ωρών δωρεάν μασάζ, γηπέδων μπάσκετ και άλλων αθλημάτων, η Google παρέχει δεκαετή οικονομική κάλυψη για τα μέλη της οικογένειας εάν αποβιώσει ένας εργαζόμενος. Έτσι δεν είναι καθόλου δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί όλοι θέλουν να πάνε στον γίγαντα… Εκτός από το γεγονός ότι θα είναι στην καρδιά των εξελίξεων, στην καρδιά της εταιρείας που μπορεί και αλλάζει το ίντερνετ και πρωτοστατεί, θα έχει έναν καλό μισθό, μπόνους και παροχές που αλλού δεν υπάρχουν. Γιατί ορισμένες εταιρείες εξακολουθούν να προσελκύουν τα καλύτερα ταλέντα παγκοσμίως; Η απάντηση είναι απλή. «Ξέρουν πώς να φτιάξουν δυνατές σχέσεις μεταξύ… των εργαζομένων τους», εξηγεί ο Τζοφ Κόλβιν του περιοδικού Fortune. Τα προνόμια που δίνει κάθε εταιρεία στους εργαζομένους αποκαλύπτουν και τον ίδιο τον χαρακτήρα της. Ενας πρώην εργαζόμενος της Google εξηγεί τι προσέφερε σε αυτόν η ύπαρξη δωρεάν μπουφέ στα γραφεία της εταιρείας: «Με βοηθάει να οικοδομώ σχέσεις με τους συναδέλφους μου». «Εάν οι συνθήκες ήταν λίγο καλύτερες δεν θα γύριζα σπίτι τα βράδια», δηλώνει δεύτερος εργαζόμενος της Goοgle. Ετσι λοιπόν η Google προσφέρει δωρεάν φαγητό από διάφορες κουζίνες όλου του κόσμου στους υπαλλήλους της γιατί θέλει να γνωρίζονται καλύτερα και τελικά να δένονται μεταξύ τους. Ο ίδιος εργαζόμενος συνεχίζει λέγοντας ότι στην Google «περιτριγυριζόμαστε από έξυπνους ανθρώπους, ανθρώπους με ενθουσιασμό που φτιάχνουν το καλύτερο περιβάλλον για μάθηση που έχω συναντήσει στη ζωή μου». «Αυτό ακριβώς είναι το μυστικό κάθε εταιρείας που προσφέρει τον ιδανικό χώρο εργασίας. Βασίζεται στις προσωπικές σχέσεις, όχι στην παροχή προνομίων. Προκαλεί απορία το γεγονός ότι πολλοί εργοδότες εξακολουθούν να μην το καταλαβαίνουν», γράφει ο Κόλβιν. Το μυστικό των εταιρειών που βρίσκονται στην κορυφή είναι ότι εκτός από το ότι δίνουν στόχο και παροχές στους εργαζόμενους, τους δείχνουν πολλές φορές απεριόριστη εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας ότι τελικά θα έχουν αναπτύξει τέτοια σχέση με τους συναδέλφους τους, που δεν θα εκμεταλλευτούν τα προνόμια τους! Φυσικά μετράνε τα cool γραφεία Σήμερα η Google απασχολεί υπαλλήλους σε γραφεία σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει φοιτητής διοίκησης επιχειρήσεων, επιστήμης των υπολογιστών, προγραμματισμού, που να μην θέλει να εργαστεί στην εταιρεία που αλλάζει τον κόσμο. Οι αμοιβές της εταιρείας δεν είναι γνωστές επισήμως, όμως στο Glassdoor ένα site αναζήτησης εργασίας όπου, επιπλέον, οι εργαζόμενοι αξιολογούν ανώνυμα τις εταιρείες καταθέτοντας στοιχεία για αμοιβές, εργασιακό περιβάλλον, συνθήκες και οτιδήποτε άλλο δίνει μια σαφή εικόνα Η λίστα αναφέρει τις συνολικές ετήσιες μικτές αποδοχές σε δολάρια και ξεκινάει από 159.000 δολάρια το χρόνο. Μεταφορά εργαζομένων και με καταμαράν! Πρόσφατα υπήρξε κριτική ότι η Google δεν πληρώνει ενοίκιο για τις στάσεις των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης για να μεταφέρει με τα πούλμαν της τους εργαζομένους στις εγκαταστάσεις της. Τι έκανε η εταιρεία;. Στράφηκε σε πιο…εναλλακτικά μέσα μετακίνησης. Πλέον αρκετοί από τους εργαζόμενους της Google στο San Francisco, θα μεταφέρονται στο γραφείο μέσω θαλάσσης, με καταμαράν, που μισθώνει ο ιντερνετικός γίγαντας. Το καταμαράν της Google είναι χωρητικότητας 149 επιβατών και κάνει δύο ημερήσια δρομολόγια, ενώ όπως αναφέρουν οι αρχές του λιμανιού, η Google πληρώνει κανονικά τα τέλη ελλιμενισμού. Που το βρήκες αυτό το άρθρο; Πολύ πετυχημένο τι λέγανε τότε τι λένε τώρα!! Εντωμεταξύ τα ίδια λεφτά παίρνουν πάλι και τις ίδιες παροχές Μπορεί και καλύτερες αλλά τώρα δεν τους αρκεί!!! Κοίτα με τόσες παροχές είναι φυσιολογικό να ζητά λίγο κάτι παραπάνω Από τους εργαζόμενους. Γιατί άμα φύγουν από κει δύσκολα θα βρούνε ίδιες παροχές Αλλού 1
james01gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, Chape είπε Συνήθως μια καλή ιδέα συνοδεύεται και από ένα καλό Bonus σε κάποιες εταιρίες μπορώ να πω πάρα πολύ καλό Bonus. Τώρα συγκρίνει την Google με την εταιρια που δουλεύεις εσύ στην Ελλάδα των capital controls?😂 Να το θέσω απλά με ένα παράδειγμα από την εταιρία που δουλεύω εγώ που όπως είπα είναι μεγάλη (από τις μεγαλύτερες στην Γερμανία) αλλά και πάλι μια τρίχα από τα μεζεα της Google. Ο Manager μου έχει και αυτός Manager ο οποίος έχει άλλους 3 Manager πάνω από αυτον οι οποίοι έχουν και αυτοί άλλον Manager και πάει λέγοντας. Ε λοιπόν εκτός από τον δικό μου Manager κανένας άλλος δεν ξέρει ακριβώς πως κάνουμε ότι κάνουμε όλοι οι άλλοι βλέπουν νούμερα μόνο. Αυτή είναι η δουλειά τους. Η εταιρεία για την οποία μιλάω, πρόκειται για πολυεθνική, με γραφεία σε όλον τον κόσμο στην οποία οι διευθυντές είναι και οι ιδιοκτήτες (Ιταλοί). Όταν λοιπόν ο μισθός μου ειναι όσο το σακάκι σου, τότε από εμένα τι λύσεις μου ζητάς; δεν είναι μόνο νούμερα η δουλειά τους, αυτό σε έχουν κάνει να πιστεύεις. Υπάρχει αλυσίδα στην διοίκηση αλλά όλοι αυτοί πρέπει να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Αλλιώς, ας μου δώσεις το αναλυτικό πλάνο της εταιρείας, ποια είναι τα κέρδη, πόσα βγάζεις ΕΣΎ από τη εταιρεία και να συζητήσουμε. Τότε να σου προτείνω αφού θα γνωρίζω όλα τα αποτελέσματα της εταιρείας. Δεν μπορεί να μου ζητάς πχ περικοπές όταν η κερδοφορία της εταιρείας τρυπάει ταβάνι. Στις κρίσιμες αποφάσεις δεν μπορείς να ζητάς ευθύνες από τους εργαζόμενους, για αυτό πληρώνεσαι. 3
Eloy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 24 λεπτά πριν, apatsi00 είπε Που το βρήκες αυτό το άρθρο; Πολύ πετυχημένο τι λέγανε τότε τι λένε τώρα!! Εντωμεταξύ τα ίδια λεφτά παίρνουν πάλι και τις ίδιες παροχές Μπορεί και καλύτερες αλλά τώρα δεν τους αρκεί!!! Κοίτα με τόσες παροχές είναι φυσιολογικό να ζητά λίγο κάτι παραπάνω Από τους εργαζόμενους. Γιατί άμα φύγουν από κει δύσκολα θα βρούνε ίδιες παροχές Αλλού Εκείνη την εποχή κάθε μέρα είχε αναφορές στα ΜΜΕ για το πόσο καλή και υποδειγματική εταιρία του μέλλοντος είναι η Google, πόσο νοιάζεται και φροντίζει για τους εργαζόμενούς της και πως οι καρριερίστες θα έδιναν ευχαρίστως ένα νεφρό για να προσληφθούν απο αυτήν την εταιρία...
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δεν είναι κακό πράγμα η διαβούλευση με τους εργαζόμενους για την εύρεση νέων ιδεών ή λύσεων για αύξηση παραγωγικότητας ή εξοικονόμηση πόρων. Απλά πρέπει να συνοδεύεται από την παροχή κατάλληλων κινήτρων. Τα κίνητρα μπορεί να είναι οτιδήποτε. Από παχουλό bonus μέχρι "Πείτε ιδέες γιατί ξεκινάνε οι απολύσεις"
trelos_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Σε λίγο θα ζητάνε και από το θυρωρό να τους πει ιδέες
bazzil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Chape είπε Όλοι ξέρουν τι κάνουν οι από κάτω. Το πως το κάνουν δεν το ξέρουν και δεν τους ενδιαφέρει. Όχι δεν πρέπει να είναι οπωσδήποτε σχετικοί με το αντικείμενο είναι τελείως λάθος η άποψη αυτή. Ο δικός μου Manager φυσικά και είναι σχετικός με το αντικείμενο που ασχολείται η ομάδα του (συνήθως είναι κάποιος που έχει χρόνια στην εταιρία σε αυτόν τον τομέα και κάποια στιγμή η εταιρία τον έστειλε ξανά "σχολείο" για να μάθει ότι άλλο χρειάζεται ένας Team Leader) ΑΛΛΆ ο Manager του Manager και πάει λέγοντας δεν χρειάζεται να γνωρίζει πως κάνουμε το κάθε τι. Η δουλειά του είναι άλλη. Διάβασε αυτό που έγραψα στον από πάνω. Η εταιρία που δουλεύω έχει παραπάνω 95 χιλιάδες άτομα προσωπικό και κατασκευάζει πάνω από 5 χιλιάδες διαφορετικά προϊόντα ως και αυτοποιημενες γραμμές παραγωγής για άλλες εταιρίες. Αλίμονο αν ο CEO τις εταιρίας έπρεπε να είναι γνωστής των πάντων.... O honda ήξερε τα πάντα. Νομίζω είναι υποχρέωση τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε Ταδε Έφη founder, ceo, cfo, coo, cro, gm μιας μονοπροσωπης ικε ...πλακιτσα κάνω ... χωρίς πλάκα τώρα..εγώ το θεωρώ πολύ αρχ...τη κίνηση, γιατί οι καλές ιδέες που θα υπάρχουν σίγουρα, με τη παραδοσιακή λειτουργία των επιχειρήσεων θα βρίσκονταν στην αφάνεια, ενώ με αυτό το τρόπο θα αναδειχθούν και θα αναπτυχθούν όπως πρέπει...έτσι και καλύτερα προϊόντα θα βγουν και οι εμπνευστές τους πιθανόν να πάρουν την αναγνώριση που τους αξίζει... Το καλύτερο σχόλιο που διάβασα
HALF EVIL Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, vense97 είπε Το καλύτερο σχόλιο που διάβασα Λέει πχ. Ο CEO της ΕΤΕ, πρέπει να αυξήσουμε το μερίδιο στις ασφαλίσεις αυτοκινήτων, τρέξτε , κάντε κάτι. Προτείνει ο υπάλληλος, να τους προσφέρουμε δύο χρόνια δωρεάν ΚΤΕΟ. Αυξάνουν οι πωλήσεις, παίρνει ο διευθυντής του καταστήματος ένα πεντοχιλιαρο μπόνους, τσιμπάει ο CEO μια πεντακοσαρα στον λογαριασμό του και εμπλουτιζει το βιογραφικό του, παίρνει ο υπάλληλος τα π@π@ρια μου. 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα