Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε νεο build ενώ έχω συνδέσει το καλώδιο hdmi δεν δίνει σήμα στην οθόνη να ανοίξει

Τα ανεμιστηράκια της κάρτας γραφικών δουλεύουν άρα είναι ανοιχτή   

Συνδέω το καλώδιο hdmi σε laptop και η οθόνη ανοίγει κανονικά 

Εχω δοκιμάσει ρυθμίσεις από την οθονη για αλλαγή εισόδου hdmi1, hdmi2  

Δημοσ.

Αν το σύστημά σου έχει και on board γραφικά, βάλε την οθόνη εκεί και δες αν τότε δίνει σήμα. Μετά μπες στο BIOS και τσέκαρε μήπως είναι ρυθμισμένο να δίνει εικόνα μόνο από τα ενσωματωμένα.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ronnie79 είπε

Σε νεο build ενώ έχω συνδέσει το καλώδιο hdmi δεν δίνει σήμα στην οθόνη να ανοίξει

Αν βάλατε π.χ. B450 μητρική με R5 5600  επεξεργαστή θέλει bios update η μητρική για να δει τον επεξεργαστή.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

Αν βάλατε π.χ. B450 μητρική με R5 5600  επεξεργαστή θέλει bios update η μητρική για να δει τον επεξεργαστή.

Μητρική https://www.skroutz.gr/s/33526615/Gigabyte-B660M-DS3H-DDR4-rev-1-x-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1700-Socket.html

με https://www.skroutz.gr/s/33328420/Intel-Core-i5-12400F-2-5GHz-Επεξεργαστής-6-Πυρήνων-για-Socket-1700-σε-Κουτί-με-Ψύκτρα.html

Το build ετοιμάστηκε από κατάστημα και υποτίθεται περάστηκαν windows και δουλεύτηκε . Σε αυτό όμως ίσως χρειαστεί να επανέλθω άλλη στιγμή αφού μου απαντήσουν πρώτα στο email που τους έχω στείλει 

Πως γίνεται το bios update σε αυτή την περίπτωση ?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ronnie79 είπε

Πως γίνεται το bios update σε αυτή την περίπτωση ?

Δεν χρειάζεται bios update, υποστηρίζεται κανονικά. Ίσως κατά τη μεταφορά ξεκούμπωσε το PCIe καλώδιο της GPU; (θα έπρεπε όμως να εμφανίζει μήνυμα να συνδέσουμε την τροφοδοσία)

Όπως και νά 'χει, περιμέντε την απάντηση από το e-shop

• Like 2
Δημοσ.

Ο επεξεργαστής δεν έχει γραφικά οπότε θεωρούμε ότι έχει κάρτα γραφικών (από την στιγμή που που περάστηκαν windows) , άρα μήπως το καλώδιο το βάζεις στο hdmi της μητρικής και όχι στην κάρτα γραφικών ; όταν δίνει ρεύμα το μηχάνημα ανάβει το Num Lock του πληκτρολογίου;

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Με βοηθησατε να ψάξω καλύτερα 

Πάνω στην βιασύνη και την "ασχετοσύνη" λόγω ότι τόσα χρόνια χρησιμοποίω laptop έβαζα το καλώδια στην επάνω θύρα hdmi που έβλεπα και όχι στην κάτω θύρα πίσω ακριβώς από την κάρτα.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...