Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, dpolal said:

Χαρίζονται τα 2 παρακάτω,  στα κουτιά τους αμεταχείριστα. :o
Παραλαβή από Ν. Σμύρνη κατόπιν συνενόησης.

cable-tracker (Medium).jpg

Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι φανατικά για το "τζιτζίκι".

Στέλνω και πμ.

Φιλικά,

2 hours ago, mourgolukos said:

Χαριζονται τα εικονιζόμενα κιτ αναγόμωσης μελανιών. Είναι αμεταχειριστα. Συμβατά μελάνια φαίνονται στην φωτο. Παραλαβή από τον χώρο μου Δραπετσωνα 

IMG_2959.jpeg

Σε περίπτωση που μπορούν να αποσταλούν με boxnow με ενδιαφέρουν.

Φιλικά,

• Like 1
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dpolal είπε

Χαρίζονται τα 2 παρακάτω,  στα κουτιά τους αμεταχείριστα. :o
Παραλαβή από Ν. Σμύρνη κατόπιν συνενόησης.

Προσοχή το usb hub είναι ver 1.1. :P

cable-tracker (Medium).jpg

D-link usb hub (Medium).jpg

Ώντας ηλεκτρολόγος με ενδιαφέρει και μένα . Φυσικά αν ο πάντα εξυπηρετικός Tassou δεν καταφέρει να το πάρει.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, XrysaKakou είπε

Χαρίζεται cd player Yamaha δεν διαβάζει τα cds και δεν ξέρω αν μπορεί να φτιαχτεί δεν έχω ασχοληθεί. Αν το θέλει κάποιος και μπορεί να το φτιάξει ας το πάρει από Αθήνα. Στειλτε pm.

20230904_214322.jpg

20230904_214509.jpg

Αν αλλάξει κάτι με το άλλο μέλος, θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ μόνο και μόνο επειδή είναι Yamaha.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, George! είπε

Αν αλλάξει κάτι με το άλλο μέλος, θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ μόνο και μόνο επειδή είναι Yamaha.

Αν τελικά δεν παραλάβει το άλλο μέλος μιλάμε.

Δημοσ.
Στις 19/2/2023 στις 2:17 ΜΜ, VarDerSar86 είπε

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!Χαριζονται δυο εργαλειοθήκες πλαστικές/οικιακές/λειτουργικότατες λόγω αγορας καινουριας.Τα γνωστά…Πμ ο πρωτος και μετά επιλαχόντες!Δεν στέλνω και δεν κάνω κληρωση….Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι κατόπιν συννενοησης!ΔΙΝΩ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΝΕΙ

7BB8F2A8-B5E4-495F-B357-F41288005E45.jpeg

Είχα πάρει την δεύτερη(γκρι χρώματος) εργαλειοθήκη αλλά διαπίστωσα ότι από τους τρεις μεντεσέδες που έχει πίσω, ο μεσαίος είναι εντελώς σπασμένος και λείπει, ο ένας ακριανός είναι μισοσπασμένος και έτοιμος να φύγει και ο άλλος ακριανός σε καλύτερη κατάσταση. Επίσης μπροστά το κούμπωμα ανοίγει για πλάκα. Δεν δοκίμασα καν να βάλω εργαλεία μέσα και είμαι έτοιμος να την πετάξω μιας και δεν την θεωρώ λειτουργική. Αν παρόλα αυτά πιστεύει κάποιος ότι μπορεί να του φανεί χρήσιμη ή αν την θέλει πίσω ο @VarDerSar86 ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσον αφορά τον καναπέ τα πλαϊνά σηκώνονται αλλά ο μηχανισμός που τα κρατάει έχει χαλάσει και ξαναπέφτουν. Είναι 2 μέτρα μήκος και πλάτος 55cm.

Επεξ/σία από ford22
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, George! είπε

Είχα πάρει την δεύτερη(γκρι χρώματος) εργαλειοθήκη αλλά διαπίστωσα ότι από τους τρεις μεντεσέδες που έχει πίσω, ο μεσαίος είναι εντελώς σπασμένος και λείπει, ο ένας ακριανός είναι μισοσπασμένος και έτοιμος να φύγει και ο άλλος ακριανός σε καλύτερη κατάσταση. Επίσης μπροστά το κούμπωμα ανοίγει για πλάκα. Δεν δοκίμασα καν να βάλω εργαλεία μέσα και είμαι έτοιμος να την πετάξω μιας και δεν την θεωρώ λειτουργική. Αν παρόλα αυτά πιστεύει κάποιος ότι μπορεί να του φανεί χρήσιμη ή αν την θέλει πίσω ο @VarDerSar86 ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ.

Από εμένα είναι ελεύθερη να πάει στην ανακυκλωση…

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα

χαρίζεται αποκωδικοποιητής NOVA / Panasat IRD 1110 ,πχ εδώ όοοοοοοοοταν είχε αποθηκευτεί ήταν λειτουργικός

Τηλεχειριστήριο άφαντο.

μνμα εδώ κ pm , προηγούνται όσοι μου έχουν δώσει , όσοι δίνουν κλπ κλπ

Εύοσμος Θεσνικη ή ΒΟΧ

• Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται ξύλινη πόρτα, καφέ χρώματος, εσωτερική (κεντρικής εισόδου διαμερίσματος, όχι δωματίου), χωρίς την κάσα της. Θα χρειαστεί και αλλαγή κλειδαριάς αφαλού, καθώς δεν υπάρχουν κλειδιά. Είναι σε καλή κατάσταση (θέλει μόνο καθάρισμα). 35ετίας περίπου.

Διαστάσεις 203x94 περίπου.

Περιοχή Αθήνα (όχι κέντρο). Παραλαβή και μεταφορά από εσάς.

Στέλνετε ΠΜ για φωτό ή ό,τι άλλο θέλετε.

Δε θα δοθεί αναγκαστικά στον πρώτο ενδιαφερόμενο. Διατηρώ το δικαίωμα επιλογής αν ενδιαφερθούν περισσότεροι από ένας. Θα προτιμηθούν παλαιοί χρήστες εκτός απροόπτου, χωρίς να αποκλείονται 100% νέοι.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 6
Δημοσ.

Υπάρχουν δύο κωδικοί D4Y.

Ο ένας έχει κρατηθεί για ΒΟΧ και ο άλλος για Shell.

Προφανώς διαθέσιμοι για κάθε άλλη χρήση.

Στείλτε Π.Μ..

• Like 8
Δημοσ.

@1insomnia παρέλαβα από boxnow και σε ευχαριστώ κι από εδώ.

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ

Κάποια πράγματα μου είναι μη αξιοποιήσημα οπότε και είναι πάλι διαθέσιμα εδώ μήπως μπορέσει να τα αξιοποιήσει κάποιος:
1) Intel Pentium 4 (SL62P) με αρκετά στραβομένα πινάκια
2) Intel Mobile Pentium 4-M  (SL6FG) με αρκετά στραβομένα πινάκια
Και τα δύο παραπάνω είναι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. 

Αποστολή αποκλειστικά και μόνο με BoxNow, εκτός κι αν έχω προγραμματισμένη συνάντηση με κάποιον άλλο.  
Επικοινωνία απευθείας με πρ/μνμ και υπομονή. 

• Like 11
Δημοσ.
17 ώρες πριν, livaspy είπε

Pm για το CD player.

Κρατημένο για το μέλος @livaspy

Δημοσ.
On 02/09/2023 at 23:08, thodoris1985 said:

Περιοχή Χαλάνδρι (ή μου στέλνετε κωδικό boxnow)

Αν τα θέλει κάποιος ας στείλει πμ και να ενημερώσει κι εδώ.

image.jpg

On 02/09/2023 at 23:40, Fir3fly said:

Καλησπέρα, θα τα ήθελα εγώ :) στέλνω και πμ!

Μόλις τα έστειλα. Με το καλό να τα αξιοποιήσετε 🙂

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...