kkailas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Θα τα φτιαξω με τον Βολντεμορτ να μην εχω τετοια προβληματα
Joshua21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Apostol. είπε Κοιτα αντικειμενικα μυριζει, εμενα προσωπικα μου βρωμαει σε υπερτατο βαθμο. Με επιβεβαιώνεις, βαφτίζεις την θεσπέσια μυρωδιά του τυριού σε βρώμα! Είσαι ελλατωματικός, πάει και τελείωσε 😂😂😂
laserjesus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Camembert να δοκιμάσεις και σε φρούτο εναλλακτικά θα σου πρότεινα ντουριαν. Θα με θυμηθείς 1
Apostol. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, laserjesus είπε Camembert να δοκιμάσεις και σε φρούτο εναλλακτικά θα σου πρότεινα ντουριαν. Θα με θυμηθείς θα με στειλεις νοσοκομειο εσυ χαχα, ενημερωθηκα για τις εμμ "ιδιοτητες" τους 😝
Pokemon640 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 27 λεπτά πριν, Apostol. είπε Undervolt θελει το ρινικο συστημα 🤣 Αυτό είναι το λιγότερο, εγώ έχω χαλασμένες ραμ και τρέχω με την CPU cache, επιβεβαιωμένα στην 3η ηλικία θα έιμαι με αλζχαϊμερ και θα χρειάζομαι τα τσιπάκια του ελομας και του βασίλη θύρα.. και ελπίζω τότε να είναι δωρεάν τα εγκεφαλικά τσιπάκια
argimeg Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 πωωω ρε φίλε εσύ είσαι περίπτωση....να φανταστείς τόσα χρόνια η γυναίκα μου με λέει παράξενο που δεν μπορώ να φάω φέτα 5-6 ημερών ακόμα και αν είναι μέσα σε άλμη γιατί μου μυρίζει. Και φυσικά επιλέγω μόνο συγκεκριμένες μάρκες φέτας που δεν μου μυρίζουν. Κάτσε να της πω ότι υπάρχουν και χειρότερα. Συμπάσχω πάντως και δυστυχώς δεν έχω κάποια άλλη πρόταση εκτός από αυτές που ειπώθηκαν
Apostol. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, argimeg είπε πωωω ρε φίλε εσύ είσαι περίπτωση....να φανταστείς τόσα χρόνια η γυναίκα μου με λέει παράξενο που δεν μπορώ να φάω φέτα 5-6 ημερών ακόμα και αν είναι μέσα σε άλμη γιατί μου μυρίζει. Και φυσικά επιλέγω μόνο συγκεκριμένες μάρκες φέτας που δεν μου μυρίζουν. Κάτσε να της πω ότι υπάρχουν και χειρότερα. Συμπάσχω πάντως και δυστυχώς δεν έχω κάποια άλλη πρόταση εκτός από αυτές που ειπώθηκαν Χαχα τι να πω ρε φιλε με τις φετες δεν εχω προβλημα και μια βδομαδα να ειναι μεσα στο ψυγειο, λιγο νερακι και φευγει το πολυ, την τυριλα ομως δεν την παλευω χαχα
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Εγώ τρώω άνετα φέτα αρκεί να είναι μέσα στην άλμη της κι ας έχουν περάσει μέρες. Από τα ελάχιστα γαλακτοκομικά γενικώς που δεν μου προκαλούν στομαχικά προβλήματα. 1
tzotzo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Που να πέσεις εκεί κάτω. Φαντάζομαι τι δράμα θα είναι η κατάσταση.
Dimi00 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, argimeg είπε πωωω ρε φίλε εσύ είσαι περίπτωση....να φανταστείς τόσα χρόνια η γυναίκα μου με λέει παράξενο που δεν μπορώ να φάω φέτα 5-6 ημερών ακόμα και αν είναι μέσα σε άλμη γιατί μου μυρίζει. Και φυσικά επιλέγω μόνο συγκεκριμένες μάρκες φέτας που δεν μου μυρίζουν. Κάτσε να της πω ότι υπάρχουν και χειρότερα. Συμπάσχω πάντως και δυστυχώς δεν έχω κάποια άλλη πρόταση εκτός από αυτές που ειπώθηκαν Εγω δε μπορώ να φαω φετα 3 ημερων κι ας είναι σε αλμη. Απλά δεν.
NobodyRankXV Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δοκίμασε Blue Cheese, περιμένω νέα !!!
soterman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Ένα είναι το τυρί για την περίπτωση και λέγεται Stinking Bishop https://en.wikipedia.org/wiki/Stinking_Bishop_(cheese) https://www.thecheesesociety.co.uk/product/stinking-bishop, Το λέει και το όνομά του. Αλλάζεις ΤΚ πριν ξετυλίξεις το χαρτί του.
argonaut Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Σαρδηνία: Πρόστιμo ως και 50 χιλ. ευρώ σε όσους πωλούν το casu marzu, το πιο επικίνδυνο τυρί στον κόσμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα