Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Apostol. είπε

Κοιτα αντικειμενικα μυριζει, εμενα προσωπικα μου βρωμαει σε υπερτατο βαθμο.

Με επιβεβαιώνεις, βαφτίζεις την θεσπέσια μυρωδιά του τυριού σε βρώμα!

Είσαι ελλατωματικός, πάει και τελείωσε 😂😂😂

Δημοσ.
Μόλις τώρα, laserjesus είπε

Camembert να δοκιμάσεις και σε φρούτο εναλλακτικά θα σου πρότεινα ντουριαν.

Θα με θυμηθείς 

θα με στειλεις νοσοκομειο εσυ χαχα, ενημερωθηκα για τις εμμ "ιδιοτητες" τους 😝

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Apostol. είπε

Undervolt θελει το ρινικο συστημα 🤣

Αυτό είναι το λιγότερο, εγώ έχω χαλασμένες ραμ και τρέχω με την CPU cache, επιβεβαιωμένα στην 3η ηλικία θα έιμαι με αλζχαϊμερ και θα χρειάζομαι τα τσιπάκια του ελομας και του βασίλη θύρα.. και ελπίζω τότε να είναι δωρεάν τα εγκεφαλικά τσιπάκια :D

Δημοσ.

πωωω ρε φίλε εσύ είσαι περίπτωση....να φανταστείς τόσα χρόνια η γυναίκα μου με λέει παράξενο που δεν μπορώ να φάω φέτα 5-6 ημερών ακόμα και αν είναι μέσα σε άλμη γιατί μου μυρίζει. Και φυσικά επιλέγω μόνο συγκεκριμένες μάρκες φέτας που δεν μου μυρίζουν. Κάτσε να της πω ότι υπάρχουν και χειρότερα.

Συμπάσχω πάντως και δυστυχώς δεν έχω κάποια άλλη πρόταση εκτός από αυτές που ειπώθηκαν

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, argimeg είπε

πωωω ρε φίλε εσύ είσαι περίπτωση....να φανταστείς τόσα χρόνια η γυναίκα μου με λέει παράξενο που δεν μπορώ να φάω φέτα 5-6 ημερών ακόμα και αν είναι μέσα σε άλμη γιατί μου μυρίζει. Και φυσικά επιλέγω μόνο συγκεκριμένες μάρκες φέτας που δεν μου μυρίζουν. Κάτσε να της πω ότι υπάρχουν και χειρότερα.

Συμπάσχω πάντως και δυστυχώς δεν έχω κάποια άλλη πρόταση εκτός από αυτές που ειπώθηκαν

Χαχα τι να πω ρε φιλε με τις φετες δεν εχω προβλημα και μια βδομαδα να ειναι μεσα στο ψυγειο, λιγο νερακι και φευγει το πολυ, την τυριλα ομως δεν την παλευω χαχα

Δημοσ.

Εγώ τρώω άνετα φέτα αρκεί να είναι μέσα στην άλμη της κι ας έχουν περάσει μέρες. Από τα ελάχιστα γαλακτοκομικά γενικώς που δεν μου προκαλούν στομαχικά προβλήματα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, argimeg είπε

Εγω δε μπορώ να φαω φετα 3 ημερων κι ας είναι σε αλμη. Απλά δεν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...