Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα σήμερα να πληρώσω το ενοίκιο του ιδιοκτήτη που έχει λογαριασμό στην τράπεζα Πειραιώς και μένει σε άλλη πόλη και μου είπαν ότι καταργήθηκε η δυνατότητα πληρωμής με ΜΕΤΡΗΤΑ.

ΜΟΝΟ μεταφορά από λογαριασμο.

Υπάρχει άλλη λύση?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Πήγα σήμερα να πληρώσω το ενοίκιο του ιδιοκτήτη που έχει λογαριασμό στην τράπεζα Πειραιώς και μένει σε άλλη πόλη και μου είπαν ότι καταργήθηκε η δυνατότητα πληρωμής με ΜΕΤΡΗΤΑ.

Υπάρχει άλλη λύση?

Δεν έχει μηχάνημα που κάνεις κατάθεση;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Υπάρχει άλλη λύση?

Βασικά αυτό που θέλεις να κάνεις δεν λέγεται "πληρωμή", λέγεται "κατάθεση σε λογαριασμό", είσαι σίγουρος πως ο υπάλληλος στο γκισέ κατάλαβε σωστά τι ακριβώς ήθελες?

Λύσεις υπάρχουν για όλα τα προβλήματα, όμως θα πρέπει πρώτα να καταλάβουμε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, user2163 είπε

Κάντα κατάθεση στο λογαριασμό σου και κάνε μεταφορά μέσω winbank.

Με έχω λογαριασμό στην Πειραιώς, ενώ έχει ο ιδιοκτήτης.

Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Βασικά αυτό που θέλεις να κάνεις δεν λέγεται "πληρωμή", λέγεται "κατάθεση σε λογαριασμό", είσαι σίγουρος πως ο υπάλληλος στο γκισέ κατάλαβε σωστά τι ακριβώς ήθελες?

Λύσεις υπάρχουν για όλα τα προβλήματα, όμως θα πρέπει πρώτα να καταλάβουμε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου.

Πήγα στο easypay, όπως κάθε φορά.

Ήταν κλειστό!! Λέω, χάλασε ?

Όχι, το σταματάμε για πασης φύσεως εργασία.

Ωραία. Θέλω να βάλω το ενοίκιο με μετρητά. Δεν γίνεται. Μόνο μεταφορά από λογαριασμο.

ΥΓ. Έφυγα αλλά θα ξαναπάω να ρωτήσω πάλι μήπως υπάρχει 'άλλη' λύση αλλά ήταν κατηγορηματικοι.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μιλάς με γρίφους γέροντα... άντε να καταλάβει κάποιος αν έχεις ή αν δεν έχεις λογαριασμό στην Πειραιώς.

17 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ωραία. Θέλω να βάλω το ενοίκιο με μετρητά. Δεν γίνεται. Μόνο μεταφορά από λογαριασμο.

ΥΓ. Έφυγα αλλά θα ξαναπάω να ρωτήσω πάλι μήπως υπάρχει 'άλλη' λύση αλλά ήταν κατηγορηματικοι.

Αν ξαναπάς φρόντισε να δώσεις στον υπάλληλο να καταλάβει τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, να μην χρησιμοποιήσεις τη λέξη "πληρωμή", να πεις πως θέλεις να κάνεις "κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου".

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως ίσως έχει ξεμείνει κάποιο όριο για συναλλαγές λόγω covid, παλιότερα δεν επιτρεπόταν η κατάθεση στο γκισέ για ποσά κάτω των 1.000€, ίσως να ισχύει ακόμα.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Σταμάτησαν το εσωτερικό μηχάνημα που ουσιαστικά μόνο από εκεί μπορείς να κάνεις όσα δεν μπορείς στο ταμείο; Πάνε καλά; Αν και εμένα με βολεύει το μηχάνημα της αλφαμπανκ που έχω κοντά μου, θεωρώ αδιανόητο να σταμάτησαν το μόνο κανάλι εξυπηρέτησης για συναλλαγές εκτός ταμείου όπως πληρωμές λογ/σμων, καταθέσεις ποσών κλπ. Μήπως είχε βλάβη το μηχάνημα; 

• Like 1
Δημοσ.

Η EUROBANK θέλει να καταργήσει τα ταμεία στα υποκαταστήματά της. Έχει ήδη ξεκινήσει πιλοτικά σε κάποια καταστήματα τα ταμεία να δουλέυουν 8:00-10::00 και 12:00-14:00. 
Αλλάζουν τα πράγματα, βασικά έχουν ξεκινήσει οι αλλαγές εδώ και χρόνια. Προς το χειρότερο εννοείται ... 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Free Bird είπε

Η EUROBANK θέλει να καταργήσει τα ταμεία στα υποκαταστήματά της. Έχει ήδη ξεκινήσει πιλοτικά σε κάποια καταστήματα τα ταμεία να δουλέυουν 8:00-10::00 και 12:00-14:00. 
Αλλάζουν τα πράγματα, βασικά έχουν ξεκινήσει οι αλλαγές εδώ και χρόνια. Προς το χειρότερο εννοείται ... 

Επί του παρόντος, κάνε κατάθεση στο λογαριασμό σου και μεταφορά στον ιδιοκτήτη. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...