IKARIWTHS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Να πω και εγώ την άποψη μου μιας και έχω περάσει από αρκετά σώματα,μερικά εξ αυτών ήταν και full frame .Είμαι υπέρ του να αλλάζεις εταιρεία ΜΟΝΟ όταν έχεις καταλήξει στο είδος της φωτογραφίας που σε ευχαριστεί και ξέρεις τι θέλεις και ΜΟΝΟ όταν δεν έχεις πολλούς φακούς .Το σημαντικό στην φωτογραφία είναι ο φακός πράγμα που κάνει την αλλαγή εταιρείας δύσκολη και ασύμφορη σε όσους παίρνουν τελικά την απόφαση .Έψαχνα και εγώ το χρώμα του δέρματος ενώ δεν με ενδιαφέραν τα τοπία και οι ασπρόμαυρες ,έτσι μετά από προτροπή επαγγελματία σε γάμους πήγα από Nikon σε Canon και δεν το μετάνιωσα.Αυτό αφορά εμένα όμως και τις ανάγκες μου ,διότι πάντα ήθελα κάμερα με δυο σλοτ όπου στην μια έγραφα τα raw και στη άλλη τα jpeg ενώ τα raw δεν τα ακουμπάω σχεδόν ποτέ παρά μόνο στην άστροφωτογράφιση .Μεσες άκρες όσοι ξεκινάτε να γνωριζετε ότι αν τραβάτε Raw αρχεία και τα επεξεργάζεστε ,δεν έχει τόση σημασία πως απεικονίζει τα χρώματα η κάθε εταιρία διότι το τελικό αποτέλεσμα έχει να κάνει με το πως αρέσουν σε εσάς .Για άτομα σαν και εμενα έχει ,αλλά το να καταλήξεις κοστίζει αρκετά . Ενημερωτικα έχω περάσει από Nikon ,Sony ,Canon και fujifilm και έχω καταλήξει σε Canon full-frame και Fuji apc mirrorless. Δεν έχω ιδέα από Olympus Pentax και Panasonic ,αλλά έχω ακούσει καλά λόγια . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα