Προς το περιεχόμενο

High on Life [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Είναι πολύ ωραίο οπτικά και έχει διασκεδαστικό shooting και πολλές ομιλίες με χιούμορ.

Βασικά πρέπει να σου αρέσει το χιούμορ του Rick & Morty, εάν δεν τότε το game μάλλον θα κουράσει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχα εφαγα κλαπατσα στα μουτρα !!  πλακα εχει οσο επαιξα 

image.jpeg.cf211cc43cb2c59ee2cbc8a9dd6a3b77.jpeg

βγαζει error  το συστημα (bounty suite )θελει  ενεργοποιηση !!

image.jpeg.2cc1d225c4fa1398b549ecc4bfef12ba.jpeg

Επεξ/σία από ultraex2003
Δημοσ.

Βάλε τα command που πόσταρα γιατί δεν βλέπεται αλλιώς.

High on Life Steam sales skyrocket alongside PC Game Pass success

Δεν περίμενα να τα πάει τόσο καλά..

''It looks like High on Life Steam sales are off to a very strong start. The irreverent comedy FPS game from Squanch Games, founded by Rick and Morty co-creator Justin Roiland, has pushed past Call of Duty Modern Warfare 2 and FIFA 23 to take second place behind the Steam Deck on the weekly top sellers list, as reported by SteamDB. Perhaps even more impressive is that the High on Life release also saw the game come to Microsoft’s PC Game Pass subscription service, yet this hasn’t stopped it from selling big on Steam as well.''

Δημοσ.

φοβερός τίτλος με διασκεδάζει αφάνταστα.  τρομεροί διάλογοι από την φωνή του Μόρτη

Δεν έχω θέματα με frames / stutters , αλλά αυτά λόγο ότι τραβάει το hardware ακόμα και δεν το έχει φάει ο χρόνος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

''Being #1 on game pass doesn't mean you're the best (or even good), just that you are very interesting but no one likes you enough to pay money upfront.''

Οτι δηλαδή λένε και οι περισσότεροι σε Steam.

Το παραπάνω μαλλον δείχνει  ότι το gamepass δεν είχε και την καλύτερη περίοδο από προσθήκες φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές.

Με αυτά που εχω δει ως τώρα(και στο εδώ θέμα δεν βλέπω μεγάλη κίνηση/ενδιαφέρον),μάλλον το παιχνίδι έχει πάρει μεγάλο popularity λόγω Rick and Morty όπως και τα όπλα που μιλάνε(αρέσουν σε tik tok πολύ αυτά),παρά γιατί το ίδιο το παιχνίδι ειναι συνολικά πολύ καλό(διάβασα ότι είχε και διάφορα τεχνικά θέματα/bugs day one που βγήκαν και τα reviews).

Διαβάζω πολλά παράπονα για το combat/εχθρους ότι ειναι αρκετά επαναλαμβανόμενοι, για μικρή διάρκεια και μικρό replay value κλπ.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
9 hours ago, Fulgore said:

και στο εδώ θέμα δεν βλέπω μεγάλη κίνηση/ενδιαφέρον

Γιατί να έχει κίνηση? 

Να γράψει κανείς που το έχει παίξει και να έρθει μετά κάποιος να του πει τι έχει δει και διαβάσει από άλλους? 

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, polonos1313 είπε

Αυτό πάλι παλεύεται....Πλέον δεν διαβάζω τα περισσότερα ποστς διότι πιο παλια μιλούσαμε για το γκέιμ ,το στορυ του, το gameplay του ,γενικά την εμπειρία μας

Οσο είδες να γράψει για το ίδιο το παιχνιδι και ο συμφορουμίτης που απαντάς ή ο άλλος συμφορουμίτης που μπήκε απλά για να βάλει φατσούλα....

Μακάρι το μόνο πρόβλημα να ήταν αυτό που αναφέρεις.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
50 minutes ago, Fulgore said:

Οσο είδες να γράψει για το ίδιο το παιχνιδι και ο συμφορουμίτης που απαντάς ή ο άλλος συμφορουμίτης που μπήκε απλά για να βάλει φατσούλα....

Μακάρι το μόνο πρόβλημα να ήταν αυτό που αναφέρεις.

Δεν έγραψε γιατί δεν έχει όρεξη να του γράφει μετά ο κάθε ένας που δεν έχει παίξει το παιχνίδι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σας γράψω εγώ που έπαιξα κανα 3ωρο-3μισαωρο 😄. Αλλά δεν έχω και πολλά να πω.

Αναφέρθηκε και παραπάνω, το διάβασα και αλλού και ισχύει, αν δε σου αρέσει το rick n morty δύσκολα να τα βγάλεις πέρα με το παιχνίδι, εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς.

Μιλάνε τα πάντα και μιλάνε πολύ και όταν χαμηλώνεις τη ρύθμιση ακόμα, αλλά χάνεις υποθέτω σε lore/immersion.
Και ήταν ο ένας και μοναδικός λόγος που δε συνέχισα με το παιχνίδι, γιατί με κούρασε πάρα πολύ αυτό, βέβαια και η ιστορία δε τη βρήκα κάτι το ουαου να με τραβήξει. Εξωγήινοι, bounty hunters θελήματα, pew pew.

Έχει φοβερή εισαγωγή, κατούρησε παιχνίδια τύπου doom ξέρω γω. Αγάπησα τον δικηγόρο :P.

Οπτικά το παιχνίδι είναι πανέμορφο, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανένα παιχνίδι. Ο κόσμος που έφτιαξαν είναι ωραίος και γελοίος μαζί με τον πληθυσμό του.
Σα gameplay είναι μια από τα ίδια για κάθε shooterακι, απλώς κάνει utilize ωραία μηχανισμούς που απλώς σε άλλα παιχνίδια θα σου έβγαζε ένα κείμενο να διαβάσεις και να κάνεις, εδώ έχεις το όπλο που πυροβολάει από τον πρωκτό του και μιλάει ακατάπαυστα για τα πάντα. Υπήρχαν στιγμές που λύθηκα στα γέλια, αλλά μετά ήταν το ίδιο και το ίδιο.
Τα boss fights δεν είναι να τρελένεσαι, έχουν φάση όμως.

Ο ήχος δεν είναι τίποτα τρελό, generic stuff.

Τεχνικά θέματα δεν είχα στο pc μου, νεράκι έτρεχε.

Πιστεύω πως αν έχετε gamepass πρέπει να το δοκιμάσατε, είναι οκ παιχνίδι, καλό. Σίγουρα δεν είναι goty και δε νομίζω να θέλει να είναι.

Σίγουρα δεν είναι τίτλος για ΑΑΑ τιμή και τα 50€ πολλά είναι.

Καλή συνέχεια.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 4
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν φταίει το gamepass, αλλά στους 101 steam φίλους που έχω, δε το έχει κανένας τους.

Εγώ το έκανα refund πάντως, πέρα από μερικές ωραίες στιγμές με τους διαλόγους, δεν το βρήκαι σουπερ ουαου το παιχνίδι, το βαρέθηκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...