jimbarca Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αξίζει η παραπάνω διαφορά στα λεφτά μεταξύ αυτού https://www.xbox.com/el-gr/games/store/nba-2k23-for-xbox-series-x-s/9pnfq9qvn34w?SilentAuth=1 και αυτού ;;; https://www.xbox.com/el-gr/games/store/nba-2k23-michael-jordan-edition/9ndkglr204xv Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από jimbarca Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzeskos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λάθος Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από tzeskos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glad1at0re Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μέχρι μεθαύριο το playstore έχει το παιχνίδι σε προσφορά και τρώγομαι.. Πώς σας φαίνεται το φετινό gameplay για current gen; Το AI, η κίνηση, bugs, η γενική αίσθηση του αγώνα; Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με online. Όποιος έχει παίξει MyGm ή MyPlayer offline, ας μας πει άποψη αν θέλει. Ψάχνω σε αμερικάνικα φόρουμ, youtube channels και δεν υπάρχει κάποια καλή ανάλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas77 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, glad1at0re είπε Μέχρι μεθαύριο το playstore έχει το παιχνίδι σε προσφορά και τρώγομαι.. Πώς σας φαίνεται το φετινό gameplay για current gen; Το AI, η κίνηση, bugs, η γενική αίσθηση του αγώνα; Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με online. Όποιος έχει παίξει MyGm ή MyPlayer offline, ας μας πει άποψη αν θέλει. Ψάχνω σε αμερικάνικα φόρουμ, youtube channels και δεν υπάρχει κάποια καλή ανάλυση. Επειδή το πήρα πρόσφατα και του πίνω το αίμα καθημερινά σε xbox series s με μίνιμουμ 5 ώρες gaming, είναι ξεκάθαρα το καλύτερο 2 k εδώ κ χρόνια . Πολύ πιο μπασκετικά αληθοφανές gameplay , με ωραία σύστηματα και λίγο πιο δύσκολο σε σχέση με πέρσι το μακρινό σουτ . Παρόλαυτα ξεκάθαρα πιο αληθοφανες .Έχει επίσης το Jordan challenges που πρέπει να πετύχεις όλα τα achievements του GOAT .Γενικά αξίζει είναι παιχνίδαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα , εχω πάρει για ps5 , και θέλει να πάρει και ένας φίλος μου αλλά αυτός έχει το ps4. Θα μπορούμε να παίζουμε μεταξύ μας online?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas77 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, akis_supernatural είπε Καλησπέρα , εχω πάρει για ps5 , και θέλει να πάρει και ένας φίλος μου αλλά αυτός έχει το ps4. Θα μπορούμε να παίζουμε μεταξύ μας online?? Όχι , το 2k δεν υποστηρίζει cross platform Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Στις 23/11/2022 στις 8:56 ΜΜ, jimbarca είπε Αξίζει η παραπάνω διαφορά στα λεφτά μεταξύ αυτού https://www.xbox.com/el-gr/games/store/nba-2k23-for-xbox-series-x-s/9pnfq9qvn34w?SilentAuth=1 και αυτού ;;; https://www.xbox.com/el-gr/games/store/nba-2k23-michael-jordan-edition/9ndkglr204xv και εγώ την ίδια απορία έχω. αξίζει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drew13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 ξεθαμα μετα απο καιρο βλεπω το βαλανε και δωρεαν στο ps plus εμετικη χρονια για το myteam απαξιωσαν πολυ συντομα το trophy case και σταδιακα ξενερωσαν πολυ κοσμο που σταματησε το mode τα περισσοτερα rewards ανουσια και δεν υπηρχαν για αλλη μια χρονια προσαρμογες πχ δεν μπορεις να δινεις ιουνιο μηνα τα ιδια ascension boards με τον σεπτεμβρη για το 2κ24 θελει ξηλωμα απο την αρχη και ας αντιγραψουν το φιφα φουλ τζογος αλλα και αρκετο free content Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Τσούκου τσούκου φέτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosvts7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Το σημαντικότερο είναι να φτιάξουν την ροή του αγώνα να είναι πιο ομαλό το gameplay σε κίνηση, να διορθώσουν το gameplay στα κλεψίματα και σε άλλες κινήσεις να φαίνεται πιο αληθοφανές το παιχνίδι και γενικά διαφορά bugs να τα εξαλειψουν που δεν έχουν διορθώσει μετά από τόσο καιρό.. Παίζω μόνο offline season στο hall of fame στο Series X.. Έχω πειράξει από τα Settings το speed το έχω κατεβάσει στο 45 να είναι λίγο πιο ομαλό και τα Shoot access τα έχω πάει 60% αλλά και πάλι στα τρίποντα στο τέλος είμαι με 25-30% μέσο όρο στο κάθε παιχνίδι.. Αυτό που μου αρέσει από το φετινό 2K είναι ότι έχουν διορθώσει τα blocks.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drew13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 εμετικη εταιρεια season pass σε παιχνιδι που πληρωνεις 70+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Είναι απαραίτητα αυτά που δίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Στις 18/8/2023 στις 3:32 ΜΜ, drew13 είπε εμετικη εταιρεια season pass σε παιχνιδι που πληρωνεις 70+ Ισχύει,κανονικά μονοπώλιο και 70 το λές και αηδία. 2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Είναι απαραίτητα αυτά που δίνει; Όχι. Αυτοι που δεν θέλουν το grind ή δεν ξέρουν να παίζουν,πλερώ. Αυτοι που ξέρουν να παίζουν,δε χαλάνε ούτε σέντ πσραπάνω. Οτι ίσχυε πάντα δλδ. Λίγο ακόμα για τον mvp υπερπαιχταρά!👹 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, momotis είπε Ισχύει,κανονικά μονοπώλιο και 70 το λές και αηδία. Όχι. Αυτοι που δεν θέλουν το grind ή δεν ξέρουν να παίζουν,πλερώ. Αυτοι που ξέρουν να παίζουν,δε χαλάνε ούτε σέντ πσραπάνω. Οτι ίσχυε πάντα δλδ. Λίγο ακόμα για τον mvp υπερπαιχταρά!👹 Τοτε γιατί είναι εμετική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Τοτε γιατί είναι εμετική; Spoiler Δεν είναι φίλε.(δεν κατάλαβες το ύφος της παράθεσης που έκανα) Κάνει ακριβώς οτι θα έκανε μια εταιρεία,που το προιόν της ξεχωρίζει με διαφορά. Τα microtransactions,οπως και η τιμολογιακή πολιτική κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται οτι το αληθινό κόστος δεν είνσι τα 80 ευρώ ή και περισσότερα αν το επιλέξούν,αλλα η σπατάλη χρόνου ζωής. Όλη η υπόλοιπη συζήτηση για τα προαναφερθέντα είναι ναχαμε να λέγαμε. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2023 από momotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα