μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Οέο Δεν εχω γνώμη οπότε περιμένω εσάς να μου πείτε. Polo 9n το αμαξι Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από μπαρμπαγιωργος
stamatisj1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 SACHS (είναι τα εργοστασιακά) μεγάλη αντοχή. Τα ΚΥΒ συνήθως μπαίνουν σε Japan 2
Liapisftw Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Οέο Δεν εχω γνώμη οπότε περιμένω εσάς να μου πείτε. Polo 9n το αμαξι Δεν θα δεις διαφορά.. τα απλά kayaba, Sachs ή ακόμα και τα μαύρα bilstein b4 θεωρούνται πρώτης τοποθέτησης σαν τα εργοστασιακά. Πάρε τα πιο φθηνά.. τα bilstein ίσως είναι ενα τσακ πιο σκληρά. 1 1
Black Demis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 σε αυτό το αμάξι ανάλογα τι ζητας... αν θέλεις άνεση και να ειναι σαν μαμα Sachs αν θελεις κράτημα κλπ kyb αλλα να ξερεις σε κάθε λακουβα θα μετράς σπονδύλους (αλλά θα κρατάει καλυτερα) για τα kyb excel-g μηλαω και τα κλασσηικα Sachs 1
liakinen Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Bilstein μαύρα = σκουπίδια Sachs = αξιόπιστα, ότι κοντινότερο στα εργοστασιακά Kyb (excel-g) = πλησιάζουν πολύ τα εργοστασιακά, λίγο σκληρότερα, αντέχουν αρκετά, βελτιώνουν το αυτοκίνητο στο κράτημα - στροφές, μπαίνουν το ίδιο καλά στα Ευρωπαϊκά όπως και στα Japan. Από μένα Kyb. Τα έχω δοκιμάσει πάρα πολλές φορές σε διάφορα αυτοκίνητα. Και στα τρία που έχω τώρα αυτά φοράω. Με εξαίρεση στο ένα που πίσω έχω τα σκληρά αερίου Kyb gas-a-just. 6
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, liakinen είπε 20 ώρες πριν, stamatisj1 είπε SACHS (είναι τα εργοστασιακά) μεγάλη αντοχή. Τα ΚΥΒ συνήθως μπαίνουν σε Japan Οκ ευχαριστώ 20 ώρες πριν, Liapisftw είπε Δεν θα δεις διαφορά.. τα απλά kayaba, Sachs ή ακόμα και τα μαύρα bilstein b4 θεωρούνται πρώτης τοποθέτησης σαν τα εργοστασιακά. Πάρε τα πιο φθηνά.. τα bilstein ίσως είναι ενα τσακ πιο σκληρά. Τα σακσ είναι 5€ το ένα πιο ακριβά από τα κυβ 16 ώρες πριν, Black Demis είπε σε αυτό το αμάξι ανάλογα τι ζητας... αν θέλεις άνεση και να ειναι σαν μαμα Sachs αν θελεις κράτημα κλπ kyb αλλα να ξερεις σε κάθε λακουβα θα μετράς σπονδύλους (αλλά θα κρατάει καλυτερα) για τα kyb excel-g μηλαω και τα κλασσηικα Sachs Ιδανικά σκληρά ζητάω αλλά ειναι αυτό που λες με το κοπανημα 12 ώρες πριν, liakinen είπε Bilstein μαύρα = σκουπίδια Sachs = αξιόπιστα, ότι κοντινότερο στα εργοστασιακά Kyb (excel-g) = πλησιάζουν πολύ τα εργοστασιακά, λίγο σκληρότερα, αντέχουν αρκετά, βελτιώνουν το αυτοκίνητο στο κράτημα - στροφές, μπαίνουν το ίδιο καλά στα Ευρωπαϊκά όπως και στα Japan. Από μένα Kyb. Τα έχω δοκιμάσει πάρα πολλές φορές σε διάφορα αυτοκίνητα. Και στα τρία που έχω τώρα αυτά φοράω. Με εξαίρεση στο ένα που πίσω έχω τα σκληρά αερίου Kyb gas-a-just. Bilstein γιατί σκουπίδια; Τα έχω βάλει σε άλλο αμάξι και είναι μια χαρά Ευχαριστώ όλους Καταλήγω σε σακς
liakinen Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Τα Bilstein τα μαύρα είναι σκουπίδια. Αν βάλεις κάτι άλλο στο αμάξι που τα έβαλες τότε θα καταλάβεις. Τα κίτρινα είναι άλλο φρούτο. Τα Kyb είναι σκληρά τόσο όσο και δεν κοπανάνε. Τα φοράει μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων στην Ελλάδα. 2
Black Demis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Ιδανικά σκληρά ζητάω αλλά ειναι αυτό που λες με το κοπανημα περίπου τα ιδια αμορτισέρ φοράει και το δικό μου αμάξι (δεν ειναι polo) ειχα δωκιμασει και sachs και kyb το προφίλ του ελαστικού μου ειναι 50 με το που μπήκαν kyb οντος κρατούσε καλύτερα κάτω και δεν κουνούσε αλλά...... μην πέσεις στην λακουβα.....σφραγίσματα και σπονδυλική αντίο....... αν εχεις ποιο χοντρό λάστιχο κάνα 65 τοτε δεν θα είσαι τόσο χάλια.... αν δεν εχεις.....και θελεις καποια άνεση πάνε σε sachs και ας σηκώνεται στης στροφές σαν σκύλος που κατουράει 1
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 19 ώρες πριν, liakinen είπε Τα Bilstein τα μαύρα είναι σκουπίδια. Αν βάλεις κάτι άλλο στο αμάξι που τα έβαλες τότε θα καταλάβεις. Έχω βάλει στο ίδιο και σακσ 18 ώρες πριν, Black Demis είπε περίπου τα ιδια αμορτισέρ φοράει και το δικό μου αμάξι (δεν ειναι polo) ειχα δωκιμασει και sachs και kyb το προφίλ του ελαστικού μου ειναι 50 με το που μπήκαν kyb οντος κρατούσε καλύτερα κάτω και δεν κουνούσε αλλά...... μην πέσεις στην λακουβα.....σφραγίσματα και σπονδυλική αντίο....... αν εχεις ποιο χοντρό λάστιχο κάνα 65 τοτε δεν θα είσαι τόσο χάλια.... αν δεν εχεις.....και θελεις καποια άνεση πάνε σε sachs και ας σηκώνεται στης στροφές σαν σκύλος που κατουράει Το 50αρι προφίλ που λες και το 65αρι Δεν μου λέει κάτι. Πρέπει να μας πεις και το φάρδος
Black Demis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Έχω βάλει στο ίδιο και σακσ Το 50αρι προφίλ που λες και το 65αρι Δεν μου λέει κάτι. Πρέπει να μας πεις και το φάρδος 205/50/16 βαράει σαν να έχεις σκέτο ζάντα με kyb με Sachs καλύτερα είναι πολύ καλύτερα ότι αφορά την άνεση
Maurikycli Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Όλες οι μάρκες έχουν βασικές σειρές προϊόντων και περφόρμανς. Ίσως να έχουν κάποια διαφορά στην σκληρότητα για το ίδιο επίπεδο προϊόντων αλλά δεν είναι αντικειμενικό να χαρακτηρίζουμε ολόκληρες μάρκες σκληρές ή μαλακές. Πού να βάλουμε και τα μονρό στο παιχνίδι!
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Όλες οι μάρκες έχουν βασικές σειρές προϊόντων και περφόρμανς. Ίσως να έχουν κάποια διαφορά στην σκληρότητα για το ίδιο επίπεδο προϊόντων αλλά δεν είναι αντικειμενικό να χαρακτηρίζουμε ολόκληρες μάρκες σκληρές ή μαλακές. Πού να βάλουμε και τα μονρό στο παιχνίδι! Δίκιο έχεις το θέμα το άνοιξα μόνο με 2 επιλογές, sachs ή ΚΥΒ, γιατί αυτές είναι και οι μόνες που έχω. 1
costacurta Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Στις 26/8/2022 στις 1:37 ΜΜ, μπαρμπαγιωργος είπε Οέο Δεν εχω γνώμη οπότε περιμένω εσάς να μου πείτε. Polo 9n το αμαξι Εγώ έβαλα σακς. Τα έχω καμία 4ετια όλα κομπλέ. Vfm. Ίσως ένα τσικ πιο σκληρά από τα μαμά αλλά συνηθίζεις 1
NTC Labs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Στις 26/8/2022 στις 5:05 ΜΜ, Liapisftw είπε Δεν θα δεις διαφορά.. τα απλά kayaba, Sachs ή ακόμα και τα μαύρα bilstein b4 θεωρούνται πρώτης τοποθέτησης σαν τα εργοστασιακά. Πάρε τα πιο φθηνά.. τα bilstein ίσως είναι ενα τσακ πιο σκληρά. τα πρωτης τοποθετησης ειναι καλλιτερα απο τα αντιστοιχα του εμποριου , οπως και τα ελαστικα. Για εμενα μακρια απο απλα KYB. 1
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, NTC Labs είπε τα πρωτης τοποθετησης ειναι καλλιτερα απο τα αντιστοιχα του εμποριου , οπως και τα ελαστικα. Για εμενα μακρια απο απλα KYB. Τι σημαίνει πρώτης τοποθέτησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα