Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η ΑΑΔΕ εδώ και κάποια χρόνια κληρώνει κάθε μήνα 

• 1 που κερδίζει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ,
  • 5 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 20.000 ευρώ,
  • 50 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ,
  • 500 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ.

έχετε ακούσει για κάποιον που να έχει κερδίσει ποτέ σε αυτή;;

πολύ scam μου φαίνεται η φάση...

• Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, Titos301 said:

η ΑΑΔΕ εδώ και κάποια χρόνια κληρώνει κάθε μήνα 

• 1 που κερδίζει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ,
  • 5 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 20.000 ευρώ,
  • 50 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ,
  • 500 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ.

έχετε ακούσει για κάποιον που να έχει κερδίσει ποτέ σε αυτή;;

πολύ scam μου φαίνεται η φάση...

Βασικά πριν μερικούς μήνες άλλαξαν το ύψος των επάθλων.  Παλιά το μόνο έπαθλο ήταν των 1000 ευρώ (και ήταν πχ 1000 νικητές) και το άλλαξαν έτσι ώστε να έχει διαβαθμίσεις.

Έχω διαβάσει και εγώ εδώ (στο insomnia) άτομα που το έχουν κερδίσει αλλά όχι στο περίγυρό μου. Γενικά είναι μικρές οι πιθανότητες να κερδίσεις αν σκεφτείς πόσα εκατομμύρια συμπολίτες συμμετέχουν (με διαφορετικές πιθανότητες ο καθένας ανάλογα με το ύψος των δαπανών τους.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πίστεψα , δεν πιστεύω και δεν θα πιστέψω ποτέ οτί όλες αυτές οι κληρώσειςΤζοκερ,Πρότο,Λόττο,φορολοταρίες και τα λοιπά είναι "τυχαίες" (άν όντως γίνονται  ειδικά στα πρώτα που αναφέρω, εκατομμυριούχοι)...Δεν ασχολήθηκα ποτέ με κανενός είδους "τζογάρισμα" εξαιτίας αυτής της (προσωπικής και ανοιχτής σε κάθε κριτική ,έτσι;) άποψης...

Επεξ/σία από ChrisOnceMore
Δημοσ.

Μπα ποτέ, αφου τα λεφτά πάνε στα λεφτά εκτος ίσως απο 1% πιθανοτητα να ναι κάποιος τυχερος.

Ημισκούμπρια : Πήρα και λαχείο 2 στους 3ς κερδίζει πάντα είμαι ο 3ος η τύχη δεν γυρίζει :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChrisOnceMore είπε

Δεν πίστεψα , δεν πιστεύω και δεν θα πιστέψω ποτέ οτί όλες αυτές οι κληρώσειςΤζοκερ,Πρότο,Λόττο,φορολοταρίες και τα λοιπά είναι "τυχαίες" (άν όντως γίνονται  ειδικά στα πρώτα που αναφέρω, εκατομμυριούχοι)...Δεν ασχολήθηκα ποτέ με κανενός είδους "τζογάρισμα" εξαιτίας αυτής της (προσωπικής και ανοιχτής σε κάθε κριτική ,έτσι;) άποψης...

Στην   φορολοταρια  συμμετεχεις   υποχρεωτικα  και  ας  μην  ασχολεισαι  με  το  σπορ....

Εφ  οσον   φυσικα  πληρωνεις  τις  αγορες  σου  με   πιστωτικη  καρτα.

Εχει   τελειως   διαφορετικη  λογικη   και  κινητρα  με  τα  "τυχερα"  παιχνιδια  τζοκερ,λοτο  κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Scam δεν παίζει να ειναι διότι μετά κάνεις και μια αγωγή εναντίον του δημοσίου και τους παίρνεις λεφτά. 

Προφανώς οι πιθανότητες να πετύχεις φίλο συγγενή η γνωστό που να κέρδισε δεν είναι μεγάλες, ούτε καν μικρές αλλά πολύ μικρές. 

Από τάξη μεγέθους πιθανότητας συγκρίνεται με τα τυχερά παίγνια. 

• Like 2
Δημοσ.

Ο πατέρας μου είχε κερδίσει πριν 1 χρόνο. Προφανώς οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες να κερδίσεις αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ChrisOnceMore είπε

Αντε παλι...

Δεν εχουν κανενα λογο να κανουν φτιαχτες κληρωσεις, οπως τοσα χρονια λεει ο καθε ενας (ατομα, εντωμεταξυ, που κατα κυριο λογο συνεχιζουν να τζογαρουν) για τον απλουστατο λογο οτι οι πιθανοτητες ειναι αστρονομικα εναντιον σου, μιλαμε της ταξεως 1/10^7 στην καλυτερη. Ποιο πιθανο να σε χτυπαει κεραυνος 2 φορες στην ζωη σου, παρα να κερδισεις το τζοκερ. Και τζακποτ να δινουν, εχουν πρωτα βγαλει πολλαπλασιο κερδος και με καθε κληρωση που δεν βγαινει νικητης, αυτο αυξανεται με τοσους καινουριους παικτες. Επισης, τα πιθανα κερδη και το κοστος της στηλης/πονταρισματος ειναι ετσι υπολογισμενα οπου κερδιζεις χανοντας.

Παρε 7 ζαρια και ριχνε τα μεχρι να βγαλεις 1, 2, 3, 4, 5, 6 και 7 με την μια. Καθε 2 δυο φορες που ριχνεις τα ζαρια θα μου δινεις 1 cent και αν κερδισεις εγω θα σου δωσω 1000€. Στατιστικα, αν κανεις αυτο ολο το 24ωρο και τιποτα αλλο, θα τελειωσεις μετα απο 9 με 10 μερες, θα κερδισεις και εγω θα εχω βγαλει τουλαχιστον ενα 400€ κερδος. Τοτε σκεψου οτι μιλαμε για πιθανοτητα μεγαλυτερη του 1/3*10^5. Τα μαθηματικα εχουν ριξει τα ξορκια τους απο την πρωτη στιγμη και εχουν καταδικασει ολους τους επιδοξους νεοπλουτους, δεν χρειαζονται οι αναξιοπιστοι ανθρωποι να στηνουν βυζαντινες δολοπλοκιες και να παιρνουν ορκους σιωπης για μια κληρωση.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, tigergreg είπε

Στην   φορολοταρια  συμμετεχεις   υποχρεωτικα  και  ας  μην  ασχολεισαι  με  το  σπορ....

Εφ  οσον   φυσικα  πληρωνεις  τις  αγορες  σου  με   πιστωτικη  καρτα.

Εχει   τελειως   διαφορετικη  λογικη   και  κινητρα  με  τα  "τυχερα"  παιχνιδια  τζοκερ,λοτο  κλπ.

Οπως είπαμε, κάθε κριτική δεκτή...

2 ώρες πριν, Clytoceyx είπε

Αντε παλι...

Δεν εχουν κανενα λογο να κανουν φτιαχτες κληρωσεις, οπως τοσα χρονια λεει ο καθε ενας (ατομα, εντωμεταξυ, που κατα κυριο λογο συνεχιζουν να τζογαρουν) για τον απλουστατο λογο οτι οι πιθανοτητες ειναι αστρονομικα εναντιον σου, μιλαμε της ταξεως 1/10^7 στην καλυτερη. Ποιο πιθανο να σε χτυπαει κεραυνος 2 φορες στην ζωη σου, παρα να κερδισεις το τζοκερ. Και τζακποτ να δινουν, εχουν πρωτα βγαλει πολλαπλασιο κερδος και με καθε κληρωση που δεν βγαινει νικητης, αυτο αυξανεται με τοσους καινουριους παικτες. Επισης, τα πιθανα κερδη και το κοστος της στηλης/πονταρισματος ειναι ετσι υπολογισμενα οπου κερδιζεις χανοντας.

Παρε 7 ζαρια και ριχνε τα μεχρι να βγαλεις 1, 2, 3, 4, 5, 6 και 7 με την μια. Καθε 2 δυο φορες που ριχνεις τα ζαρια θα μου δινεις 1 cent και αν κερδισεις εγω θα σου δωσω 1000€. Στατιστικα, αν κανεις αυτο ολο το 24ωρο και τιποτα αλλο, θα τελειωσεις μετα απο 9 με 10 μερες, θα κερδισεις και εγω θα εχω βγαλει τουλαχιστον ενα 400€ κερδος. Τοτε σκεψου οτι μιλαμε για πιθανοτητα μεγαλυτερη του 1/3*10^5. Τα μαθηματικα εχουν ριξει τα ξορκια τους απο την πρωτη στιγμη και εχουν καταδικασει ολους τους επιδοξους νεοπλουτους, δεν χρειαζονται οι αναξιοπιστοι ανθρωποι να στηνουν βυζαντινες δολοπλοκιες και να παιρνουν ορκους σιωπης για μια κληρωση.

Δεκτή η κριτική σας,το "αντε πάλι" λετε αι είμαστε τίποτα φιλαράκια η σοι θα μπορούσατε να το παραλείψετε..Δεν τα λέγαμε και από χτες...

Επεξ/σία από ChrisOnceMore
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ChrisOnceMore είπε

Δεκτή η κριτική σου και εσένα

Τα μαθηματικα δεν εχουν σχεση με κριτικη, δεν ειναι προσωπικη αποψη, ειναι επιστημη, γεγονοτα κτλ. Το "πειραμα" που σου ειπα ειναι και αυτο προσωπικη μου εκτιμηση δλδ; Δολοπλοκιες και οι κατασκευαστες ζαριων; Στο Ocean's Twelve παιζουμε; Ο χρηστης που ειπε οτι κερδισε ο πατερας του λεει ψεματα; Τον πληρωσε η κυβερνηση να δηλωσει τον πατερα του νικητη απο/με φορολοταρια;

Ρε παιδια, θελω να πιστευω οτι ειστε ξυπνιοι σε πολλους τομεις στην καθημερινη σας ζωη, δεν χρειαζεται να αποκαλυπτετε παντου μυστικα για να το αποδειξετε. Η ζωη ειναι πιο απλη και εξακολουθει να ειναι αδικη (αυτο δυστυχως δεν αλλαζει). Στην φορολοταρια ο αριθμος των συμμετοχων καθοριζεται απο τον αριθμο των ηλεκτρονικων συναλλαγων που εχει κανει μεσα σε ενα διαστημα (1 η 2 μηνες, δεν θυμαμαι καθε ποτε γινεται κληρωση) καθε ΑΦΜ της χωρας, οποτε μιλαμε για κατι εκατομμυρια συμμετοχες καθε φορα. Εντωμεταξυ, τα κερδη που παιρνει ο 1 τυχερος δεν φτανουν να καλυψουν ολα τα λεφτα που θα δωσει σε φορους σε ολη του την ζωη. Αλλα, κατα τ' αλλα "στηνεται" η φορολοταρια. Παιδιαρισματα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChrisOnceMore είπε

Οπως είπαμε, κάθε κριτική δεκτή...

Ενημερωτικα  το  εγραψα...δεν  ειναι  κριτικη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...