Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα μια ερώτηση από κάποιον που είναι 100% σίγουρος τι μέλη γενέσθαι με τα τελωνειακά τέλη από Αμερική για Ελλάδα!

Π.Χ θέλω να αγοράσω κάτι Αξίας 1200$.

Το πληρώνω μου το στέλνουν Ελλάδα, τι πληρώνω έξτρα; Γνωρίζω ότι δεν ισχύει πλέον το ότι πληρώνω το ΦΠΑ της Ελλάδας που ίσχυε παλαιότερα συν κάποιο πρόστιμο, όμως δεν γνωρίζω τον ισχύει πλέον!

Μπορεί κάποιος να μου πει με βεβαιότητα;

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Δεν ειναι τοσο δυσκολο. ΦΠΑ + δασμους + τελη εκτελωνισμου στο ΣΥΝΟΛΙΚΟ κοστος της αγορας (προιον + μεταφορικα + ασφαλεια).

Αν το καταστημα κανει σωστα την διαδικασια του ΦΠΑ, καλως.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν ειναι τοσο δυσκολο. ΦΠΑ + δασμους + τελη εκτελωνισμου στο ΣΥΝΟΛΙΚΟ κοστος της αγορας (προιον + μεταφορικα + ασφαλεια).

Αν το καταστημα κανει σωστα την διαδικασια του ΦΠΑ, καλως.

Δεν ισχύει δλδ ότι πλέον δεν πληρώνεις το ΦΠΑ αλλά κάποιον φόρο της τάξεως 7%;

Αυτό που μου έγραψες εσύ ίσχυε παλαιότερα τώρα έχει αλλάξει 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pitsfitili είπε

Δεν ισχύει δλδ ότι πλέον δεν πληρώνεις το ΦΠΑ αλλά κάποιον φόρο της τάξεως 7%;

Απο ποτε εχει αλλαξει? Πηγη?

Spoiler

Οχι, δεν ισχυει τπτ αυτο που λες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Απο ποτε εχει αλλαξει? Πηγη?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Οχι, δεν ισχυει τπτ αυτο που λες

Μπες διάβασε τα τελευταία σχόλια από το φόρουμ με τα τελωνειακά τέλη. Το ίδιο που σου γράφω εγώ λένε κ αυτοί. Απλά μιλάνε για Αγγλικά αμαζον 

Δημοσ.

Αγορα απο UK 2 συκευες Avaya IP Phones. Κοστος 40 GBP. Μεταφορικα να μου ερθει σε 2 ημερες 40GBP. Συνολο 80GBP

Συνολικος κοστος σε τελωνεια\ΦΠΑ κτλ.. 125€ ... και το πηρα σε 2 εβδομαδες μεχρι να τελειωσει η διαδικασια!!!!!!

Εφυγαν απο τσεπη 210€ για δυο συσκευες που ουτε καινουργιες δε αξιζαν τοσο (αλλα δυστυχως για Avaya μονο απο UK βρισκεις)

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Pitsfitili είπε

Μπες διάβασε τα τελευταία σχόλια από το φόρουμ με τα τελωνειακά τέλη. Το ίδιο που σου γράφω εγώ λένε κ αυτοί. Απλά μιλάνε για Αγγλικά αμαζον 

Πηγη ζητησα, οχι τι γραφουν για το αγγλικο αμαζον που στην τιμη περιλαμβανονται ολα τα εξτρα.

Αν παρεις απο αμαζον Αμερικης, τα ιδια ισχυουν και εκει. Η τελικη τιμη περιλαμβανει τα παντα.

https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/εκτελωνισμός.aspx

Καλο διαβασμα. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Pitsfitili είπε

Ισχύει σχεδόν ότι ίσχυε και παλιά. Εχει αλλάξει το όριο για εκτελωνισμό, οι αμοιβές εκτελωνισμού και το σε ποιά χώρα πληρώνεις το ΦΠΑ. Επιπλέον έχει δημιουργηθεί μια ευρωπαική πλατφόρμα ώστε οι έμποροι να μπορούν να πληρώνουν σωστά το ΦΠΑ και να μην δημιουργεί καθυστερήσεις και επιπλέον κόστος η προηγούμενη αλλαγή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...