hliasmns Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα, είμαι 20 χρονών έχω ορυχείο βοηθού λογιστή από ΕΠΑΛ και έχω τελειώσει υδραυλικός από ΙΕΚ με πολλά χρόνια προϋπηρεσία με τον πατέρα.. Προσπάθησα να κάνω πολλές φορές στο παρελθόν επαγγελματικές επενδύσεις από γυναικεία ρούχα μέχρι και mining rigs των 10k. Με την τελευταία μου επένδυση να είναι ένα μαγαζί (καφετέρια ναργιλαδικο και μπαρ) ή οποία δεν πήγε έτσι όπως την περίμενα ο ενοικιαστής μου έφαγε 5k και σταμάτησε το όλο project.. Σκέφτομαι να πιάσω τα υδραυλικά μια και καλή μέχρι να έχω αρκετά λεφτά να κάνω άλλες επενδύσεις ποιο άνετα. Ο πατέρας μου είναι "της παλιάς σχολησ" οπότε το πελατολόγιο που είχε είναι να σαν μην υπάρχει πρέπει να ξεκινήσω πάλη από το μηδέν.. Έχω κάποια βήματα στο μυαλό μου και ένα μικρό project που θα συνδυάζει την δουλειά με ιστοσελίδα και θα είσαι σαν το Δουλευταρασ όποιος γνωρίζει κτλπ αλλά έχω απορία που να ψάξω για πελάτες, κάποια επιπλέον ιδέα? Μην μου πείτε θέλει χρόνο και υπομονή αυτό το ξέρω αλλά δεν το αποδέχομαι.. έχω βάλει σκοπό μέχρι τα 25 να σταματήσω να δουλεύω είμαι σε πολύ καλό δρόμο έχω έρθει αντιμέτωπος με πάρα πολλά προβλήματα αλλά ακόμα συνεχίζω.
Aggeluska Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 θες να μας πεις γιατι πιστευεις οτι απετυχαν ολα τα αλλα που δοκιμασες; δηλαδη τα ρουχα που λες και τα mining rigs? 1
-Dimitris- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, hliasmns είπε έχω βάλει σκοπό μέχρι τα 25 να σταματήσω να δουλεύω Μια καλή αρχή είναι να μη πιστεύεις οτι βλέπεις στα social απο δήθεν επιτυχημένους, 4
Dark_panel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Mια πολυ καλη αρχη ειναι να προσγειωθεις και να μη θεωρεις 20 χρονων παιδι οτι τα ξερεις ολα. Αν ηταν τοσο ευκολο να κανουμε ολοι περιουσιες μεχρι τα 25 μας, τωρα δε θα μιλαγαμε για οικονομικη κριση, που δεν εχουμε να βαλουμε βενζινη αλλά για οικονομικη κριση, που δεν εχουμε να παμε Σ/Κ Μπαχαμες. Προσγειωσου, χρησιμοποιησε την όποια λογικη μπορει να διαθετεις και συμβουλευσου και κανεναν μεγαλυτερο, αν θες να δεις προκοπη.
velociraptoras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, hliasmns είπε Καλησπέρα, είμαι 20 χρονών... ...έχω βάλει σκοπό μέχρι τα 25 να σταματήσω να δουλεύω είμαι σε πολύ καλό δρόμο έχω έρθει αντιμέτωπος με πάρα πολλά προβλήματα αλλά ακόμα συνεχίζω. Αυτό να υποθέσω ήταν το ανέκδοτο της ημέρας? Σοβαρά τώρα ο στόχος σου ειναι απλά μη ρεαλιστικός, ο μονος τρόπος να μη δουλευεις στα 25 σου ειναι να κληρονομήσεις ενα τεραστιο ποσο ή να πιάσεις το τζακ ποτ του τζοκερ -και πάλι σε λίγα χρόνια θα χρειαστεί να δουλεψεις ξανά γιατι θα τελειώσουν. Εκτός κι αν βρεις και παντρευτεις μια παμπλουτη που θα εχετε συμφωνήσει από πριν να σε πληρωνει μονο κ μονο για να μενεις μαζι της. Προσγειωσου στην πραγματικότητα ακόμα και οι επενδυσεις θέλουν καθημερινή μελέτη και τρέξιμο για να εχεις αποδόσεις και να προλάβεις τυχον χασούρα. 1 1
Gingerbread Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Βασικά ξέρω τι θέλει. Σε ένα χρόνο να έχει βγάλει λεφτά από το υδραυλιλίκι να ανοίξει μια επιχείρηση η οποία σε 1 χρόνο να πάει σούπερ και απλά να του τα κάνουν κατάθεση, όλα να δουλεύουν ρολόι χωρίς να ασχολείται.
-Dimitris- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, Gingerbread είπε Βασικά ξέρω τι θέλει. Σε ένα χρόνο να έχει βγάλει λεφτά από το υδραυλιλίκι να ανοίξει μια επιχείρηση η οποία σε 1 χρόνο να πάει σούπερ και απλά να του τα κάνουν κατάθεση, όλα να δουλεύουν ρολόι χωρίς να ασχολείται. Βασικά ήθελε να κάνει mining και να είναι συνταξιούχος (ΟΓΑ) απο τα 24.
masteripper Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ΑΝ...ξέραμε την απάντηση σε αυτή την ερώτηση 1ον δεν θα την είχαμε εφαρμόσει και θα πίναμε μοχίτο σε παραλία της Καραιβικής 2ον αν ήταν να την μοιραστούμε δεν θα ζητούσαμε 1 αστρονομικό ποσό για να δώσουμε τα "φώτα" μας. 50.000€ πληρώνεται στην γραμματέα όπως φεύγεται,......... όπως μια φορά και 1 καιρό ήταν η επίσκεψη σε πολύ γνωστό μεγαλοδικηγόρο. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από masteripper
Μακιαβέλλι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, hliasmns είπε Καλησπέρα, είμαι 20 χρονών έχω ορυχείο βοηθού λογιστή από ΕΠΑΛ και έχω τελειώσει υδραυλικός από ΙΕΚ με πολλά χρόνια προϋπηρεσία με τον πατέρα.. Προσπάθησα να κάνω πολλές φορές στο παρελθόν επαγγελματικές επενδύσεις από γυναικεία ρούχα μέχρι και mining rigs των 10k. Με την τελευταία μου επένδυση να είναι ένα μαγαζί (καφετέρια ναργιλαδικο και μπαρ) ή οποία δεν πήγε έτσι όπως την περίμενα ο ενοικιαστής μου έφαγε 5k και σταμάτησε το όλο project.. Σκέφτομαι να πιάσω τα υδραυλικά μια και καλή μέχρι να έχω αρκετά λεφτά να κάνω άλλες επενδύσεις ποιο άνετα. Ο πατέρας μου είναι "της παλιάς σχολησ" οπότε το πελατολόγιο που είχε είναι να σαν μην υπάρχει πρέπει να ξεκινήσω πάλη από το μηδέν.. Έχω κάποια βήματα στο μυαλό μου και ένα μικρό project που θα συνδυάζει την δουλειά με ιστοσελίδα και θα είσαι σαν το Δουλευταρασ όποιος γνωρίζει κτλπ αλλά έχω απορία που να ψάξω για πελάτες, κάποια επιπλέον ιδέα? Μην μου πείτε θέλει χρόνο και υπομονή αυτό το ξέρω αλλά δεν το αποδέχομαι.. έχω βάλει σκοπό μέχρι τα 25 να σταματήσω να δουλεύω είμαι σε πολύ καλό δρόμο έχω έρθει αντιμέτωπος με πάρα πολλά προβλήματα αλλά ακόμα συνεχίζω. 20 χρόνων μόνο η πλεμπα δουλεύει. Εγώ στα 19 είχα ήδη λύσει το βιοποριστικό μου και όλη μέρα φρεντακι. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από Μακιαβέλλι
tzitzikas2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, hliasmns είπε έχω βάλει σκοπό μέχρι τα 25 να σταματήσω να δουλεύω είμαι σε πολύ καλό δρόμο έχω έρθει αντιμέτωπος με πάρα πολλά προβλήματα αλλά ακόμα συνεχίζω. και μετά τα 25 θα κάθεσαι υπολογίζεις? Μπορείς να μας μεταδώσεις το μυστικό της επιτυχίας, μπας και μπορέσω σε λίγα χρόνια στα 50 να σταματήσω και εγω? ευχαριστώ!
George_pzg21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Εγω πιστεύω βλέπει αυτούς τους "εκατομυριούχους" του τικ τοκ... 2
pcmasterrace123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 19/9/2022 στις 3:26 ΜΜ, hliasmns είπε Καλησπέρα, είμαι 20 χρονών έχω ορυχείο βοηθού λογιστή από ΕΠΑΛ και έχω τελειώσει υδραυλικός από ΙΕΚ με πολλά χρόνια προϋπηρεσία με τον πατέρα.. Προσπάθησα να κάνω πολλές φορές στο παρελθόν επαγγελματικές επενδύσεις από γυναικεία ρούχα μέχρι και mining rigs των 10k. Με την τελευταία μου επένδυση να είναι ένα μαγαζί (καφετέρια ναργιλαδικο και μπαρ) ή οποία δεν πήγε έτσι όπως την περίμενα ο ενοικιαστής μου έφαγε 5k και σταμάτησε το όλο project.. Σκέφτομαι να πιάσω τα υδραυλικά μια και καλή μέχρι να έχω αρκετά λεφτά να κάνω άλλες επενδύσεις ποιο άνετα. Ο πατέρας μου είναι "της παλιάς σχολησ" οπότε το πελατολόγιο που είχε είναι να σαν μην υπάρχει πρέπει να ξεκινήσω πάλη από το μηδέν.. Έχω κάποια βήματα στο μυαλό μου και ένα μικρό project που θα συνδυάζει την δουλειά με ιστοσελίδα και θα είσαι σαν το Δουλευταρασ όποιος γνωρίζει κτλπ αλλά έχω απορία που να ψάξω για πελάτες, κάποια επιπλέον ιδέα? Μην μου πείτε θέλει χρόνο και υπομονή αυτό το ξέρω αλλά δεν το αποδέχομαι.. έχω βάλει σκοπό μέχρι τα 25 να σταματήσω να δουλεύω είμαι σε πολύ καλό δρόμο έχω έρθει αντιμέτωπος με πάρα πολλά προβλήματα αλλά ακόμα συνεχίζω. Αρχικά οι επενδύσεις είναι για αυτούς που έχουν λεφτά. Οπότε το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις είναι να έχεις μια καλή δουλειά με καλό εισόδημα. Κανείς δεν έγινε businessman σε ένα βράδυ. O warren buffet πούλαγε εφημερίδες πριν να γίνει επιχειρηματίας. Τώρα αν νομίζεις ότι θα πας 25 και δεν θα χρειάζεται να δουλεύεις είσαι γελασμένος. Επίσης να πω ότι και αυτοί που έχουν παθητικό εισόδημα δεν σταματάνε να δουλεύουν γιατί η σκληρή δουλεία είναι μέρος της καθημερινότητας τους. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από pcmasterrace123 3
hliasmns Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Στις 19/9/2022 στις 4:31 ΜΜ, Aggeluska είπε θες να μας πεις γιατι πιστευεις οτι απετυχαν ολα τα αλλα που δοκιμασες; δηλαδη τα ρουχα που λες και τα mining rigs? Δεν έριξα πολύ προσπάθεια συτοσνειβαι ο λόγος πιστεύω
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, hliasmns είπε Δεν έριξα πολύ προσπάθεια συτοσνειβαι ο λόγος πιστεύω Αυτή τη γνώμη εσχημάτισα και εγώ... συτοσνείβαι = αρχαία ιλλυριανά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα