Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, butters είπε

Γεια σας, έχω το mini kit με Roam Unlimited pay as you go subscription. Έλαβα το παρακάτω email αυτή την εβδομάδα. Τι ακριβώς είναι; Το {{newPrice} στάλθηκε όντως έτσι. Άνοιξα και τίκετ γιατί το chatbot του help center λέει ότι δεν γνωρίζει την τιμή. Αλλά ανέφερε ότι η Λειτουργεία αναμονής είναι μη υποχρεωτική. 

Απόκρυψη περιεχομένων

1750x254.png

Ενημερωμένοι Όροι Παροχής Υπηρεσιών

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι η λειτουργία Παύσης του προγράμματός σας έχει ενημερωθεί. Η Παύση περιλαμβάνει πλέον τη Λειτουργία αναμονής, η οποία συνοδεύεται από απεριόριστα δεδομένα χαμηλής ταχύτητας με {{newPrice}} ανά μήνα, ιδανικά για εφεδρική συνδεσιμότητα και χρήση έκτακτης ανάγκης. Αυτές οι ενημερώσεις θα τεθούν σε ισχύ σε 30 ημέρες. Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προγράμματός σας παραμένουν ίδια. Μπορείτε να ακυρώσετε την υπηρεσία σας ανά πάσα στιγμή χωρίς χρέωση. Εάν έχετε ερωτήσεις, ανατρέξτε στις Συχνές ερωτήσεις ή στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών

[Update] Εδώ και η απάντηση, καταλαβαίνω ότι το Stand By είναι optional με χρέωση €5 το μήνα. Δεν διευκρίνησαν τι σημαίνει low speed data. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Thank you for contacting Starlink customer support.
The cost of Stand By mode is €5.

We’ve updated our old ‘Pause’ option to give customers more flexibility. Now you can choose:

• Standby Mode – Just like pause, but now with unlimited low-speed data for emergencies, for a small monthly fee.

• "Cancel" – This works like the old "pause" feature, but instead of putting the service line on hold, we fully deactivate it and then reactivate it whenever you’re ready.

So you can either stay connected in standby, or stop service completely with no monthly charge—whichever fits your needs best.

If you prefer to not opt into this Stand by feature, no further action will be needed and your current paused status will convert to "Cancelled".

Αν θες να κανεις διακοπη και καλα για λιγο καιρο. Σου δινει την δυνατοτητα να κανεις παυση με 5€/μηνα για 500kbps ταχυτητα.

• Like 1
  • Απαντ. 958
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 30/04/2025 at 11:02, paredwse said:

Γύρω στα 100-150 ευρώ.
Φαντάσου ότι στην μία περίπτωση (στην πολυκατοικία στο κέντρο της Ραφήνας) το πιάτο μπήκε σε custom βραχίονα (τον οποίο κατασκευάζει ο εγκαταστάτης της IT Tech) και τοποθετήθηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας, απ' όπου έφυγε το καλώδιο της Starlink για να 'κουμπώσει' στο router στον 1ο όροφο. Νομίζω εκεί μου πήρε τα 150 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του βραχίονα φυσικά). 

Mini update έτσι για να υπάρχει..

Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και χρειάζομαι εκτός από εγκατάσταση Starlink και κάποιες ακόμα εξωτερικές δουλειές (ουσιαστικά εξωτερική καλωδίωση από Χ σε Ψ σημείο).

Αρχική επικοινωνία 18 Μαϊου, πολύ γρήγορη απάντηση κτλ κλείσαμε ραντεβού για 25 του μηνός

25 Μαϊου ήρθαν 2 παλικάρια να δούνε το χώρο και τι χρειάζομαι κτλ κτλ όλα κομπλέ 70eu επίσκεψη.

Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα ακόμα περιμένω να μου στείλουν προσφορά.. Προφανώς τους στέλνω email ή τους παίρνω τηλ. κάθε 1-2 εβδομάδες μπας και έχω κάποιο νεότερο αλλά τίποτα..

Καταλαβαίνω τον φόρτο εργασιών κτλ κτλ αλλά εντάξει τι να πω.

• Haha 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και χρειάζομαι εκτός από εγκατάσταση Starlink και κάποιες ακόμα εξωτερικές δουλειές (ουσιαστικά εξωτερική καλωδίωση από Χ σε Ψ σημείο).

Αρχική επικοινωνία 18 Μαϊου, πολύ γρήγορη απάντηση κτλ κλείσαμε ραντεβού για 25 του μηνός

25 Μαϊου ήρθαν 2 παλικάρια να δούνε το χώρο και τι χρειάζομαι κτλ κτλ όλα κομπλέ 70eu επίσκεψη.

Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα ακόμα περιμένω να μου στείλουν προσφορά.. Προφανώς τους στέλνω email ή τους παίρνω τηλ. κάθε 1-2 εβδομάδες μπας και έχω κάποιο νεότερο αλλά τίποτα..

Θέλω και εγώ πελάτες που να μου πληρώνουν την επίσκεψη για εκτίμηση κόστους και προσφοράς 😥

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, jmirko15 said:

Wait wut, πλήρωσες απλά για να έρθουν και να δουν?

Δημοσ.
6 minutes ago, Thresh said:

Wait wut, πλήρωσες απλά για να έρθουν και να δουν?

Yup.. Και γι'αυτό επιμένω τόσο.

Spoiler

"Αν σε κάθε άλλη περίπτωση επιθυμείτε να γίνει αυτοψία στο χώρο σας το κόστος είναι 70€ και φυσικά σε περίπτωση συνεργασίας αφαιρείτε από το τελικό σύνολο της εγκατάστασης. (Εντός Αττικής)"

Δεν ξέρω πως ακριβώς θα γινότανε αλλιώς να δούνε το χώρο και να ξέρουν τι χρειάζεται κτλ; Εννοώ έστειλα φώτος/βίντεο κτλ αλλά ναι..

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, jmirko15 said:

Reveal hidden contents

"Αν σε κάθε άλλη περίπτωση επιθυμείτε να γίνει αυτοψία στο χώρο σας το κόστος είναι 70€ και φυσικά σε περίπτωση συνεργασίας αφαιρείτε από το τελικό σύνολο της εγκατάστασης. (Εντός Αττικής)"

Δεν ξέρω πως ακριβώς θα γινότανε αλλιώς να δούνε το χώρο και να ξέρουν τι χρειάζεται κτλ; Εννοώ έστειλα φώτος/βίντεο κτλ αλλά ναι..

Κάτι είναι κι αυτό, αλλά τραγικοί και πάλι 3 μήνες μετά...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Έτσι κάτι γίνεται. Μήπως απλά έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα και σε ξέχασαν; Πήρες να ρωτήσεις; Είχατε κάποια συγκεκριμένη μέρα ραντεβού; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, manolis940 said:

Έτσι κάτι γίνεται. Μήπως απλά έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα και σε ξέχασαν; Πήρες να ρωτήσεις; Είχατε κάποια συγκεκριμένη μέρα ραντεβού; 

Μιλάμε κάθε μερικές εβδομάδες (πλέον) και κάθε φορά ενημερώνομαι ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου σύντομα.. Τελευταία φορά μου είχαν πει στα μέσα Ιουλίου ότι μέχρι τέλος Ιουλίου θα έχουμε ολοκληρώσει την δουλειά.. Εν τω μεταξύ δεν έχω ακόμα ούτε καν προσφορά.. 5 Αυγούστου είχα στείλει email, δεν πήρα ποτέ απάντηση, ξαναμιλήσαμε μέσα από το chat του site και θα με ενημερώνανε (δεν έγινε ποτέ αυτό), και τώρα την προηγούμενη εβδομάδα ξανά τα ίδια.

PS: Δε θα είχα κανένα θέμα να μου πούνε ότι πχ δεν μπορούνε ή θέλουνε or whatevs να το αναλάβουνε ή ότι μπορούνε να το πιάσουνε από Σεπτέμβριο. Αλλά εδώ δεν ξέρω καν για τι κόστος μιλάμε..

Επεξ/σία από jmirko15
Δημοσ.
12 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Μιλάμε κάθε μερικές εβδομάδες (πλέον) και κάθε φορά ενημερώνομαι ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου σύντομα.. Τελευταία φορά μου είχαν πει στα μέσα Ιουλίου ότι μέχρι τέλος Ιουλίου θα έχουμε ολοκληρώσει την δουλειά.. Εν τω μεταξύ δεν έχω ακόμα ούτε καν προσφορά.. 5 Αυγούστου είχα στείλει email, δεν πήρα ποτέ απάντηση, ξαναμιλήσαμε μέσα από το chat του site και θα με ενημερώνανε (δεν έγινε ποτέ αυτό), και τώρα την προηγούμενη εβδομάδα ξανά τα ίδια.

PS: Δε θα είχα κανένα θέμα να μου πούνε ότι πχ δεν μπορούνε ή θέλουνε or whatevs να το αναλάβουνε ή ότι μπορούνε να το πιάσουνε από Σεπτέμβριο. Αλλά εδώ δεν ξέρω καν για τι κόστος μιλάμε..

Ότι και να πεις είναι λίγο. Έτσι όπως μου τα λες και τον χρόνο σου και τα 70€ τα έχεις χάσει. Έχεις πέσει σε λακαμάδες. Ίσως αν τους κάνεις κάπου μια αρνητική κριτική ίσως και να.... Ωστόσο θα σου πρότεινα να ζητήσεις από κάποιον άλλο να έρθει να αναλάβει την δουλειά. 

• Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, jmirko15 said:

Έχω πληρώσει και γω σε μάστορα 40 ευρώ για να δώσει προσφορά αλλά αφαιρούνται στο τέλος από το τελικό ποσό.

Δημοσ.
On 19/08/2025 at 09:37, manolis940 said:

Ότι και να πεις είναι λίγο. Έτσι όπως μου τα λες και τον χρόνο σου και τα 70€ τα έχεις χάσει. Έχεις πέσει σε λακαμάδες. Ίσως αν τους κάνεις κάπου μια αρνητική κριτική ίσως και να.... Ωστόσο θα σου πρότεινα να ζητήσεις από κάποιον άλλο να έρθει να αναλάβει την δουλειά. 

Ξεκίνησα να ψάχνω.. Πφφ

Δημοσ.
9 ώρες πριν, BLiTzER είπε

Άλλο 20, 30, 40€ για επίσκεψη/εκτίμηση, και άλλο 70.

Αν υπάρχει τέτοια χρέωση εξαρτάται και που βρίσκεσαι καμιά φορά και πόση ώρα θα κάνει το αμάξι από την εταιρεία να φτάσει. 

Δημοσ.
On 21/08/2025 at 08:48, manolis940 said:

Αν υπάρχει τέτοια χρέωση εξαρτάται και που βρίσκεσαι καμιά φορά και πόση ώρα θα κάνει το αμάξι από την εταιρεία να φτάσει. 

Και μόλις πήρα απάντηση σήμερα από κάποιον άλλο (αυτή τη φορά από εδώ γύρω) και αυτός θέλει 100eu για την επίσκεψη! Καλά μιλάμε έχουμε ξεφύγει..

• Sad 1
Δημοσ.

Ίσως ακουστώ γραφικός, αλλα... γιατι δεν δοκιμάζετε να κάνετε την εγκατάσταση μόνοι σας;

Για εξωτερική εγκατάσταση cat6 καλωδίου μου ζήτησαν 3k ευρώ και χρέωναν τα υλικά +30% απο τις αντίστοιχες τιμές λιανικής. Ευχαρίστησα και βρήκα ασχολία για κανα δεκαήμερο. Έφτιαξα αναμονές ταράτσα και κάποια στιγμή κούμπωσε και το Starlink.

Αν ζητάνε 70+ ευρώ για να κάνουν μια απλή αυτοψία, δεν ξέρω, μάλλον πρέπει να αλλάξω επάγγελμα... 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...