Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Tenshi είπε

Αν ζητάνε 70+ ευρώ για να κάνουν μια απλή αυτοψία, δεν ξέρω, μάλλον πρέπει να αλλάξω επάγγελμα... 

η αλήθεια ειναι ότι η τιμη πάει με την δυσκολια εγκατάστασης,αλλά εφόσον λές μονο για την αυτοψία 70 ευρω τοτε τι να πω

• Απαντ. 936
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο χωριό των γονέων μου που σκέφτομαι να το πάρω,δεν έχει όδους. το χωριό.σαν Διεύθυνση όμως υπάρχει,σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρχει θέμα;μιλάω για 12 μήνες δέσμευση πάντα.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Στο χωριό των γονέων μου που σκέφτομαι να το πάρω,δεν έχει όδους. το χωριό.σαν Διεύθυνση όμως υπάρχει,σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρχει θέμα;μιλάω για 12 μήνες δέσμευση πάντα.

Παίζεις με ΤΚ, οπότε δέν έχει θέμα η υπηρεσία.

Για παράδειγμα, έχω κάνει εγκατάσταση στον Πόρο και ο ΤΚ 28086 πιάνει 3-4 χωριά ακόμα. Ίδια περίπτωση, με δρόμους χωρίς όνομα.

2025-08-24140620.jpg.c2ed3fae4b2067f4bbc32f66a325805e.jpg

Δημοσ.
Στις 22/8/2025 στις 8:43 ΜΜ, jmirko15 είπε

Και μόλις πήρα απάντηση σήμερα από κάποιον άλλο (αυτή τη φορά από εδώ γύρω) και αυτός θέλει 100eu για την επίσκεψη! Καλά μιλάμε έχουμε ξεφύγει..

Να πω την αλήθεια φταίει ρε συ και ο πελάτης. Πήγα σε δυο δουλειές την παρασκευή, ο ένας ήθελε μία αυτόνομη κάμερα να γράφει σε SD. Αφού του λέω μια τιμή γύρω στα 250€ σου λέει μα νόμιζα θα κάνει 50€ γιατί τόσο την βρήκα στο Internet. Του λέω πολύ απλά αγόρασε την μόνος σου και πες μου αν έχει μέσα τα κανάλια, το καλώδιο το POE switch την κάρτα SD για να σου γράφει 2 εβδομάδες κοκ. 

Νιώθω ώρες ώρες ότι κάποιοι άνθρωποι με φωνάζουν για να κάνουν την πλάκα τους και προχθές που είδα το ποστ σου ήμουν και εγώ σε μια φάση ρε λες να βγάλουμε τουλάχιστον καμιά βενζίνη και να μην περιφερόμαστε τσάμπα; Τα 100€ βέβαια είναι υπερβολή αλλά νομίζω ότι εξασφαλίζει ένα μικρό ποσό το ότι ο άλλος δεν παίζει μαζί σου. 

Τώρα το να το κάνεις μόνο σου η αλήθεια είναι πως απ' την μία δεν είναι δύσκολο αλλά αν δεν έχεις εμπειρία από οικοδομή και τέτοιες εργασίες μπορεί να κάνεις τεράστιες πατάτες. Έχω δει να έχουν περάσει διαμπερές κολώνες ή δοκάρια με τρυπάνια, έχω δει να να έχουν τρυπήσει σωλήνες που περνούσαν καλώδια ρεύματος, να περνάνε καλώδια ασθενή με υψηλής τάσης στην ίδια σωλήνα και στο ίδιο κουτί. Αν καταλαβαίνεις τι σου λέω, οκ πάρε ότι εργαλεία χρειάζεσαι, ενδεχομένως με 100€ θα πάρεις τα πάντα. Αν όχι η ζημιά που μπορεί να κάνεις ίσως να είναι πολύ μεγάλη που μπορεί να σου στοιχίσει από χρήματα μέχρι και την ζωή. Απ' την άλλη βέβαια καλό είναι να ξέρεις και πέντε πράγματα γιατί κυκλοφορούν τεχνίτες εκεί έξω που όλα τα παραπάνω είναι λες και θέλουν να τα κάνουν επίτηδες λάθος. 

• Like 1
Δημοσ.

Εν το μεταξύ υπάρχει ένα συνεργείο από Αθήνα που πάνε σε όλη την Ελλάδα μέχρι και νησί  στο τικτοκ και στα social ανεβάζουν βίντεο, η αλήθεια είναι ότι κάνουν νοικοκυρεμενη εγκατάσταση. Καταλαβαίνετε για ποιους λέω πιστεύω. Φαντάσου αυτοί για να έρθουν από Αθήνα ποσα θα ζητάνε, και με το δίκιο τους κιόλας. 

Δημοσ.

το πιατακι δεν είναι υποχρεωτικό να μπει σε ταράτσα κυρίως σε μόνο κατοικίες που έχουν αυλές και γενικά ανοιχτό χώρο

προσωπικά δεν θα το έβαζα σε ταράτσα και γενικά σε ψηλό σημείο εκτός και αν είναι η μόνη λυση

Δημοσ.
4 ώρες πριν, manolis940 είπε

Πήγα σε δυο δουλειές την παρασκευή, ο ένας ήθελε μία αυτόνομη κάμερα να γράφει σε SD. Αφού του λέω μια τιμή γύρω στα 250€ σου λέει μα νόμιζα θα κάνει 50€ γιατί τόσο την βρήκα στο Internet. Του λέω πολύ απλά αγόρασε την μόνος σου και πες μου αν έχει μέσα τα κανάλια, το καλώδιο το POE switch την κάρτα SD για να σου γράφει 2 εβδομάδες κοκ. 

Αυτος ειναι και ο λογος που εγω προσωπικά σε οποιον μου λεει για τετοια καμερα και δεν εχει ρευμα πχ εκει κοντα του λεω πες στον ηλεκτρολογο σου να φερει ρευμα και παρε με τηλ να ερθω. 
Γιατι οταν τους λεω τιμη μαζι το ρευμα κλπ δεν τους αρεσει και κανουν παζαρια.  
btw και εγω δεν εχω παρει ποτε χρηματα για να "δω" αλλα φαντάζομαι οτι αν ειναι κατι 50,100 χλμ μακρια δεν θα ελεγα οτι ειναι κακο. Και ειδικα αν ειναι σε κανενα μερος που θες 2 ωρες να πας 2 να γυρισεις. Εφαγες την μερα σου μονο για να δεις και μπορει να μη παρεις την δουλεια.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...